91390

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
  • mijki
    Jó köszi a segítséget, megpróbálom valahogy kiengedni tűzfalon ha ez sem sikerül akkor Tunngle! :)
  • Hecker007
    A géped tűzfalán is ki van engedve a játék? Esetleg még az lehet hogy a modemen nincs engedélyezve a port, akkor meg Tunngle-t kell felrakni és azzal tuti menni fog, mi is azzal toltuk, hasonló probléma miatt.
  • mijki
    Elméletileg nyitva van a 21000-es port, mind TCP/UDP módban, de Timeout-ot kapnak a srácok.
  • Hecker007
    Teljesen kinyitod a routereden a 21000-es portot.
    Ha nem tudod hogy ezt hol kell a routeren csinálni akkor EZEN az oldalon megkeresed a routered, utána meg a játékot amihez nyitni akarsz és lesz részletes leírás.
  • mijki
    Tudom eljárt az idő a '46 felett, de valaki még tudja hogy lehet router-rel hosztolni? Timeout-ot kap mindenki aki felakar jönni.
  • Muszti1
    Repülő szimulátor menyország! 10 x 30 perces jegyem van eladó FÉL ÁRON ide: http://sim-city.hu/szimulatorok/repulogep.html Priviben írjatok!
  • mijki
    Régi IL2-höz készülget már jó kis Jetera módon kívül, mint Tu-95 Bear, Cougar, L-139, L-159, MiG-21 és szerintem a legkirályabb, az F-18C/D.

• PhantomAss
    jaja :( kicsit drága
  • Her Laca
    Még a végén ingyé lesz:)
  • Her Laca
    8 ezer / óra?:)
  • PhantomAss
    a riftet egyébként ki lehet próbálni Pesten egy szimulátoros cégnél, 8e ft/óra
    ha megjelenik ki lehet dobni a trackirt az tuti
    és a developer verzió most kb. 60e ft., ha beindul a tömeggyártás kb. annyiban lesz mint most egy tr5
  • Her Laca
    Látom lelkesek vagytok:)
    Soltom!
    Nem lehet rá példa,hogy én azt a fejemre tegyem:)Lexarom,hogy 3D meg mitököm. Ahogy a 3D-s TV-k is ellaposodtak ,úgy ez is el fog szerintem.
    Majd ha megcsinálják úgy ,hogy nem kell hozzá szemüveg ,meg búvárfelszerelés,na akkor majd talán érdekelni fog.
    No meg amint írtad azt a hardverigényt ami köll hozzá,hát annyira még én sem ütöttem be a fejem,hogy ennyi pénzt kiadjak érte.
    Ez szórakozás számomra,nem létszükséglet.
    Én azt se értem meg aki 3 VGA-t tesz a gépébe, persze mindenki magánügye mire baxa el a pénzét.
    Én inkább eliszom:)Az meglátszik legalább :XD
  • Amaymon
    Na de amit én írok az fullhd, agy teszi össze a két képből fullnak, ha 4k-ban gondolkodok viszont az überbrutál felbontás. Annak összehugyoznánk magunkat, mert a bolha pöcsén a pattanást is látnánk 3d-ben. Ha az a cél még jobb :)
  • Solt
    A demo darab amit most mutogatnak mindenhol, de a véglegest Full HD-ra tervezik... :)

De bárhogy is van, több helyen is olvastam, hogy ha valaki ilyenben gondolkozik, akkor a 4K-s teszteket kell alapul vegye, kb azzal van egálban.
  • Amaymon
    "Mivel sztereó 3D-s rendszerről van szó, így két kamera is van a jelenetben"

Ez szerintem félrefordítás, vagy félre értelmezés. Egyetlen nagy kijelző van a Rift-ben, az most lényegtelen, hogy milyen lapka. Azért használnak egy kijelzőt, mert a ha kettőt használnak az nagyon zavaró optikai-érzékelési hibát okoz a hw megjelenítési késések eltérései miatt. Nem tudják tökéletes szinkronba hozni. Ezt régebben olvastam lehet azóta kitaláltak már valamit.
  • Amaymon
    Van benne valami, amit linkeltél, de csak 2x540-re kell ezt megcsinálni. Legalábbis az OVR hivatalos oldalán arról írtak, hogy nem 2x1080-at jelenítenek meg hanem szemenként a felét. Mint a mozikban, és a 3d monitoron, úgy jön ki végül a fullhd.
  • Amaymon
    Nagyon más dolog valamit panoráma képernyőn látni, vagy a meghökkentő arányait érzékelni.
  • Solt
    "Az Oculus Rift problémái a számítások oldalán kezdődnek. Az adott PC-nek ugyanis el kell készítenie az adott képkockát a jelenetről, ráadásul nem akárhogy. Mivel sztereó 3D-s rendszerről van szó, így két kamera is van a jelenetben, vagyis minden számítás megkétszereződik, emellé az Oculus Rifthez mindenképp alkalmazni kell szupermintavételezést, ugyanis az utómunkához mindenképp szükséges a kívánt felbontásnál nagyobb kép előállítása, végül a jobb és bal szem számára szánt kész képkockákon le kell futtatni egy igen számításigényes shadert, ami a képet úgy torzítja, hogy az létrehozza a virtuális valósághoz szükséges hatást. Ez már eleve egy pokoli meló a mai hardvereknek, de az Oculus Rift még egy követelményt megfogalmaz: a működéshez állandóan 60 képkocka/másodpercre van szükség, és ezt nagyon stabilan tartani kell. A jó képminőséghez még négymintás MSAA-ra is szükség van, csak úgy ráadásképpen."

Forrás
  • Solt
    Figyelek... :)) Majd nálam kipróbálod... :))
  • Amaymon
    "hogy mindkét szemedre 3D-s full HD képet kell megjeleníteni, és mindezt fix 60 FPS-l!!! :)))"

Nem annyira erőforrás igényes az. Váltott sorosan rakják ki a képet. Nem külön-külön szemenként egy kijelző. A gond szerintem ott van ha közel tolom a fejem a fullhd-s tft-hez, úgy bitang pixeles az is.
  • bucsher
    kicsit eltúloztad, ha mindkét szemre 3d az már összesen van vagy 6d :)
  • Vogel
    Az előrehaladás változott az elmúlt években. Csak bizonyos szintig juthatsz előre. Van általános beosztás és speciális. Spec-et csak szakmabeli tölthet be. A nagytöbbség általánosban van. Tisztavatás után hadnagy/főhadnagy beo.-t kap az ember, vagyis 4 év után főhadnagy lesz további 4 évi, mely hosszabbítható 2x2 évre. Igenám, de utána pályáznod kell századosi helyre, különben kidob a rendszer. Századosi beo csak csak megcsíphető, de oda kell előmeneteli tanfolyam + a beo-hoz szükséges esetleges plussz papírok. Én pl eléggé különc beo-ban vagyok. Hadnagyként spec százados. Nekem rendfokozatonként 6 év kivárási van, majd századosként 2x3 év hosszabbítás. Ez 24 év! Ezt várhatja az emberfia. Utána jönne az őrnagy. Hát specként ide már oklevelesnek kell lenni, azaz MSc kötelezett. Ha nincs, akkor mehetsz utcára. Ja és őrgy beo nem nő csak úgy, szintén pályázni kell.
    Igen, ebben a formában lehet várakozni, de a régi rendszer 2 éves ált. és 4 éves spec idejeit jól kitolták.
  • Her Laca
    Figyelj mesterem:)
    Erre akár mérget is vehetsz.
    Öregszem vagy mi van ,de már alig CLOD ozok ,lassan azon gondolkodom,hogy eladok minden vackot mert csak a port fogja.
    Ezek fényében ,biztos lehetsz benne,hogy én egy olyannal a fejemen (ami elzár a külvilágtól) biztos nem fogok a gép előtt ülni.
    Eleve a TR ugyanazt nyújtja ,mi a lófaxnak akkor ez?Ha nagyon belelovalnám magam veszek 3 monitort meg még egy 780 at oszt úgy játszom,de azt is feleslegesnek tartanám.Meg jönnek a görbe kijelzők is.
  • Hecker007
    Na erről van szó kérem, még ennek kell jó néhány év mire a szimes közösség tényleg tudja használni, mondjuk szerintem a BF4 is megenné ezt a cuccot.
    Ezért jár ez még gyerekcipőben.
  • Hecker007
    4k-s kijelző már nem jön hanem van, csak kurva drága, mellesleg totál értelmetlen, 30" felett esetleg, az meg érdekes hogy ez a cucc akkora hardvert igényel mintha 3 27" fullHD monitoron akarnék játszani, és akkor még nem is CloD-dal vagy DCS-sel vagy hasonló hardverigényű programmal próbálgatják hanem a shitthunderrel. Tegyük fel hogy én ArmA3, CloD, DCS, RoF, FSX dolgokhoz használnám akkor vegyek hozzá még i7-extreme cpu+quad SLI 780Ti motyót? Elmennek a csába, majd ha ugyanaz a hardver meghajtja a fullhd változatot mint most a TIR+FullHD monitort akkor beszélhetünk nagy robbanásról, addig csak egy réteg cucc lesz, ami jó-jó, de átlag embernek használhatatlan.
  • Solt
    Dehogynem... :))))
  • Solt
    Nem az optimalizálással van a gond, hanem, hogy mindkét szemedre 3D-s full HD képet kell megjeleníteni, és mindezt fix 60 FPS-l!!! :))) Ez a mezei full HD négyszerese ha jól számolom!!! :)

No ezt kéne prezentálni sli/cf nélkül, mivel az késleltetésekre is érzékeny a kütyü! :)

Bitang jó lesz ez, de egy darabig még nem lesz hozzá elég erős GPU... Legalábbis szimekhez...
  • Her Laca
    Hajrá:)
  • PhantomAss
    nem jár ez gyerekcipőben...jövőre meg fog jelenni ha minden igaz
    jönnek a 4k-s kijelzők, John carmack otthagyta az ID-et hogy ezt csinálhassa
    akkorát fognak robban tani mint az atom
    ha megjelenik én tuti beruházok egybe
  • Her Laca
    Amatör :) Kopog rajta a cucc akkor reagál rá. Atagon már megdeglett volna pl:) De mint már mondtam,én nem fogok búvárszemüvegben repkedni a TR szerintem jobb ennél jelenleg.
  • Hecker007
    Akkor az optimalizálás ezeknek se az erőssége :( Oké hogy HD felbontás de az még mindig ugyanúgy 1920*1080 mint egy monitornak, akkor meg mi zabálja fel benne a többi erőforrást, egyszerre úgy is csak azt kell megjeleníteni ahova fordulsz, mintha TIR-el vagy egérrel néznél körbe.
    Én azt mondom gyerekcipőben jár még ez nagyon.
  • Solt
    Ez játék támogatástól függ szerintem... :) Full HD kijelzőt akarnak bele, viszont kell neki a fix 60 FPS, ráadásul ha jól tudom 3x vagy 4x teljesítmény kell neki... olyan kb, mintha 3 monitoros rendszered lenne! :) Kell neki vas rendesen, nem holnap lesz ez elterjedt... :)
  • Hecker007
    Mozgásra elég lassan reagál a cucc, eléggé prototípus ez még.
    Marad a jól bevált TrackIR :D
  • Solt
    Pont annyit tud fordulni mint a valóságban... :) Itt is tudna, de nem igen van igénye rá ahogy látom! :)
  • Her Laca
    Oszt a 6 ját hogy figyeli? Ahogy nézem sehogy. Ez így még egy kalap kaka.
  • Solt
  • Her Laca
    Jaj:)
  • Her Laca
    Leon!
    Mit találtam.
  • Kurfürst
    Őszintén szólva a tisztikarral kellene kezdeni... fejcsere, a legjobbakat megtartani és új alapokról kezdeni. Hallomásból rengeteg motiválatlan, tohonya tiszt, a fiatalok illetve középkorúak között vannak olyanok, akik tényleg komolyan veszik, de őket meg megöli a közeg.

Most hogy vannak hivatásosak, szvsz a haderő gerince, a jó altisztekhez meglehet az alapanyag.

És főleg szakítanék azzal a gyakorlattal, hogy a szolgálati idő után kb. automatikus az előléptetés. Így semmi motíváció nincs a kiemelkedésre, kussols és ülsz a székedbe, várod hogy szép lassan nőjön az illetmény, aztán nyugdíj.