91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Van ez a + - gomb, ezzel lehet az adott hozzászólást minősíteni, oszt, ha valakinek túl sok negatív gyűlik össze, akkor elrejti a hozzászólását. :)
  • sakkay
    Na most nézegetem a sérülés modellt-fegyverek által.
    Az il 2 ha nem használsz nagy kalibert nagyon jól bírja..füstöl lyukas, de repül. Nagy kalibernél eszméletlen jó a becsapódás, meg a leröpülő kis darabok. Mikor eltaláltam a szárnyat egy ideig még rajta volt majd leszakadt róla pár másodperc múlva. Az irányítás nagy sebességnél viszonylag könnyű-de nagyon hiányzik a trim-kis sebességnél azért figyelni kell. De más mint a CLOD..nem is tudnám elkapni pontosan miben. Zuhanásnál elég hamar ki lehet végezni a motort nagy sebességnél.
  • sakkay
    Na az első óra után...igazán ígéretes. A terep részletesség-a havas táj ellenére-nagyon brutál. Éppen ezért a sebesség érzet nagyon ott van. A fák léteznek, éppen ezért amikor gyorsan le kell rakni a gépet,máris nem kis probléma helyet találni, még ha amúgy sík is. A törés már most sokkal jobb mint minden másban.A gép sebességéből adódó robbanás(becsapódáskor) a legjobb amit eddig bárhol láttam. Eltörtem leszálláskor a törzset de csak elhajlott, éppen csak tartotta valami. Na most mikor lementem a hóba, jobban letapadt és lehúzta' rólam a farkat. A kabin érzet az hatalmas, a sok kis karcolás megcsillan meg a kosz nagyon jó.
    Sok dolog nem működik még. Illetve megnéztem mire van bill. kiosztás(hogy mire lehet számítani):pro pich,motor , olaj keverék, olaj és víz hűtő,(+valami a motorral kapcsolatban az nem tudom mi)fékszárnyak,,trim. Így elsőre. Szóval szerintem nem lesz ez rossz. A klikkelhető kabin hiányzik, de ha minden meglesz, szarok rá. Én csak a messzert néztem egyenlőre, azzal a fel és leszállás nem volt nehéz, jól van megcsinálva a szél is. Mivel én nem értek nagyon a CEM részhez, mi hiányzik szerintetek? Ja 45%!!
  • Zpogi
    Kicsit feltápoltalak én is :)
  • Zpogi
    Vagy most fog csak igazán elmenni, hogy ennyit kiadtál érte. :) Miért nem kérted meg Tomot, hogy kipróbálhasd?
  • sakkay
    Elment az agyam és megvettem. Na most majd kiderül.
  • LeonSilver
    A megadott linken lehet reklamálni ;)

A listával lehet egyetérteni és lehet nem egyetérteni. Viszonylag szubjektív, hogy ki - kit tekint fasza pilótának.
    Csupáncsak azért bátorkodtam megosztani ezt az infót, mert ha Amelia Earhart akkora faszláma lett volna, hogy nem ösmeri a műszereket, akkor valószínűleg nem került volna a listára.
  • VO101 tvr
    Mi ez a lepontozasos dolog?
  • Her Laca
    Általában ide:) Valszeg van aki nem kedvel:) Nem is értem mi a jó abban a pontozásban.Nincs jobb dolguk:)
  • Willenbrock
    Persze Heini Dittmar és Hanna Reitsch nincsenek a listán...
  • Solt
    Basszus, hova írogatsz te, ahol állandóan lepontoznak? :) Nem győzlek pluszokkal, hogy lássam mit írsz... :)
  • zmok
    http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:R%C3%B3zsa_S%C3%A1ndor_f%C3%A9nyk%C3%A9pe.JPG
  • LeonSilver
    A DCS cuccok MOST egy nagyon rövid ideig (starting Saturday 29.03.14 (Moscow time) and until 12.00 am (Moscow time) on 30.03.14.) 70% kedvezménnyel vásárolhatóak meg!

Az FC3 például 49.99$ helyett 14.99$
    Hátha érdekel valakit.
  • sakkay
    Köszi.
  • Her Laca
    3 vagy 4 emberről tudok aki megvette de azok a pumafórumon értekeznek róla.
    Kérd el Tomtól egy körre ,ő úgyse repül vele sokat ,és akkor te magad véleményezheted,megéri vagy sem neked. Ne görcsölj rajta :)
  • sakkay
    Srácok kinek van itt meg az Il-2 BOS? Véleményeket szeretnék kérni mi várható, milyen lesz a game ..és , hogy megérte-e előrendelni. Csak az írjon akinek megvan és repüli.
  • LeonSilver

8 famous female aviators

Épp ma, innen: https://www.facebook.com/pages/Chuck-Yeager/465193060493

• artivizsla #72840
    Lelet.
  • sakkay
    A versre nem mondok semmit-mert nem értek hozzá így lehet nincs igazam. Viszont komoly bátorságra vall , hogy felraktad és amúgy (már csak ezért is) gratula.
  • mijki
    OFF:
    Tegnap papírra kellett vetnem egy kis verset, hála a bús kedvemnek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Lelkem vára romokban,
    Csend honol a csarnokban.
    Hol régen zene szólt,
    Most a falon tucatnyi vérfolt.

Füst száll a fellegekbe,
    Jelzi a véget a végtelennek.
    Vesztét a dicső múltnak,
    S a harangok is elhalkulnak.

Gyáva ember árnyban él,
    Ki a fénytől is fél,
    S kilépni a világosságba,
    És rátalálni a boldogságra.

Ez lett a veszte a Birodalomnak,
    Hol mára csak a romok tornyosulnak a fellegek felé,
    Egy apró lyukat vágva fénynek a föld felé.
    Eme fény sejtet, vajmi reményt,
    Apró-cseprő képzeteket,
    Hogy a fény honolja ismét,
    Majdan a szívemet.
    (2014.03.27.)

ON:
  • PhantomAss
    btw úgy tudom hogy a sony szemüvege kizárólag a ps-t támogatja, szóval sokmillió pc-s, szimes, stb. kilőve.
    de javítsatok ki ha roszzul tudom
    John Carmack pedig azt mondta, hogy továbbra is gőzerővel fejleszt, a pozíciója stabil.
    A fb meg az új google...csinálnak sok népszerűtlen dolgot, de majd meglátjuk. Megvettek már egy csomó kisebb céget, terjeszkednek ezerrel.
  • Willenbrock
    Az is kérdéses szerintem,hogy mennyiben akarta ezt az egészet a "nép",azt hiszem a vidéki ukránok nagy része azt sem tudta mi és miért folyik pontosan Kijevben.
  • Her Laca
    Wyatt Earp in 1923, age 75

• LeonSilver
    Semmi probléma :) Gondolom már Te is fáradt vagy.
  • majonur
    bocs. jogos.
  • LeonSilver
    Már bocsáss meg, de hol látsz olyant, hogy MA ?? Hmm??
    A véletlenül éppen nála lévő, 7 féle macska szőr miatt jegyeztem meg, hogy már 76 éves.
  • majonur
    nem akarok hulyesget mondani de Szilagyi Istvan 1937. dec 07. en szuletett,
    hacsak nem ma van a piocasok napja.
  • LeonSilver
    Már 76 éves a piócásember..
  • Solt
    Biztos, hogy erre mindegyiknék lesz megoldás... :) A oculus esetén valami kamerás megoldásról lesz szó állítólag.

@Leon: Maga a kütyü biztos olcsó ( max 200 ajró ) lesz... Majd a hozzá kapcsolódó szoftverekből akarnak kaszálni.
  • majonur
    az a baj hogy Zuckerberg urek nem a jatekosokban (pl a szimes kozzosegben) latjak a penzuk megterulesuket, hanem inkabb abban, hogy az idiotak ott fognak selfizni egymasnak eloben az oculus rift segitsegevel, persze most ilyeneket mondanak: hogy eloben mutogathasz a dokidnak: pl. megmutathatod az aranyeredtet a korzeti dokinak, o meg tanacsot adni: hogy ez vizibetegseg, erre 7 fele macska szor kell, meg pipamocsok, oszt ezt a hagymat meg szoriccsa kend.
  • artivizsla #72827
    Ukrajnába betette lábát az IMF és ma már be is jelentették, hogy mit várnak cserébe tőlük.

Nő a gáz ára, 10 %-os közalkalmazotti elbocsátás, megszorítások tömegét fogják bevezetni. Biztos érdemes volt neki az egész, d hát ők tudják...

Ez is érdekes cikk.

• LeonSilver
    Persze! Én például azért vettem meg először, mert elegem lett a freetarck baszakodásával. Másodszor meg már el sem tudtam volna képzelni nélküle a szimezést. :)

Igen, talán épp az FB miatt lesz olcsó(bb) mint a többi. A DCS meg már bevette az ocut a támogatási listába.
  • majonur
    Abbol indultam ki, hogy az ORifft fejlesztoi tobbszor elmondtak, hogy tomegtermeket szeretnek csinalni es ugy is akarjak bearazni, sajnos ez valoszinuleg elmulik az FB vel, bar igazabol az o erdekuk is az hogy tomegtermek legyen. A TIR5 tenyleg sokba kerult, en is sokat agyaltam mielott megvettem, meg kellett hozza egy kulfoldi fizetes is, de akkorat dobott az elmenyen, hogy soha rosszabb befektetest. Talan most is igy lesz.
  • LeonSilver
    Sajnos rosszul kalkulálsz!
    Nézzük például a TrackIR-t. 200€ ami nekünk vagy a zömünknek ez nagy pénz. Egy germán, akinek 3000€ a havi apanázsa, hát leszarja.
    Ezek a cégek nem jótékonysági intézmények. És az elején tuti, hogy nem két forint lesz egy ilyen.
  • majonur
    szerintem itt, marmint koztunk, az a ceg fog nyerni, aki eloterbe helyezi az repulos, autos szimulatorokat es nem akarja premium arkategoriaba sorolni a termeket, eleg volt eddig az is az hogy videokartyabol a felsoosztalybol kell valasztani, ha normalisan akarsz szimezni, es akkor meg ott vannak a beviteli eszkozok, joy, kormany..., komolyan ha a csalad megtudna mennyi ment el ezekre. ajjaj.
  • sakkay
    Azt sokan utálják...én pl. rengeteget olvasok kocsiban-ha nem én vezetek-páran mondják, hogyan bírom mert ők rosszul vannak. Gyerekkoromban meg beokádtam ha sokat vittek autóval. Amikor faterom elé álltam 17 évesen, hogy megyek ejtőernyőzni, azt mondta mit akarsz még a kocsiba is elhányod magad... nem figyelt , hogy közben eltelt 10 év. Mondjuk volt , hogy utaztam egy teljesen sötét ablak nélküli kocsiban háttal, jó pár órát, na az nem volt jó. Főleg amikor össze vissza kanyartak' hát akkor én is majdnem bekanyartam
  • Lysandus
    Én arra lennék kíváncsi, hogy melyik alól "lát ki" az ember. Szerintem erre az Avegant Glyphnél nagyobb az esély. Viszont egyelőre a Rift látótere sokkal nagyobb. Az Glyphnél mellett még egy érv, hogy nagyobb a felbontása.

Harmadrészt közvetlenül a retinára vetíti a képet, tehát a két szem mindegyike más-más képet kaphat, ami szerintem jobb a 3D-nek, meg gy szimulátornak is. Amcsi kutatók vizsgálták a kontaktok észlelésének folyamatát a koreai háború légicsatáiban. Azt vették észre, hogy az hogy milyen messziről szúrják ki a pilóták az ellenséget, nagyban függ attól, hogyan fókuszálnak. Ha közelre fókuszálnak akkor a kontaktokat később vették észre, akkor amikor már nagyon közel voltak. Ahhoz, hogy hamar, nagy távolságból ki lehessen szúrni az enemyt úgy kell nézelődni, hogy távolra fókuszál az ember.

Talán ezt az Avegant Glyph jobban képes szimulálni. De ez egyelőre csak tipp.
  • LeonSilver
    Nekem egyelőre az ocu jobban "tetszik".
  • majonur
    ja, egyebkent a tobbseg hozza tud szokni. mondjuk en mar monitoron is erzekeltem ilyet egy FPS kozben, hogy egyre jobban szedulok, mondjuk eleg masnapos voltam, de elotte 5 perce semmi bajom nem volt(erdekes repszim kozben meg eddig nem). mondjuk en erzekeny vagyok az ilyesmire, pl. utalok konyvet olvasni mozgo jarmuvon, mikor meg en vezetek olyankor meginkabb :)
  • sakkay
    Kicsit sok lett a felhasználó.
    Eszembe jutott , hogy régen mindig azzal szórakoztam ha vonaton ültem az állomáson (és mellettem állt egy teher)az indulásakor azt képzeltem direkt, hogy az én szerelvényem megy. Amikor meg elment az utolsó vagon is, ugrott egyet az agyam.