91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #76744 Hát köszi srácok, most már nagyon kíváncsi vagyok mennyire szopom be..mert ahogyan nézem a szopás biztosnak tűnik! 
Mindenesetre nekem ffb kell-éppen ezért még a g940 is gondolkoztam de a saitek pedál jobban tetszik, és most az van-és egyszerűen nincsen más variáció csak ez. Most evo van. Max. marad. -
Na! A Rhinóról majd tedd be ide is,kíváncsiak vagyunk rá.!
-
Üdv! (lehet pár régi motoros felismer még! )
Ha szabad tanácsot adnom akkor azt kell mondjam hogy tir4-5 tényleg problémamentes (kivéve mikor prog nem ismeri fel és újra kell indítani kezelőjét, de ez nem nagy dolog, és ritka). Volt valaha (vagy 5-6 éve adtam el) tir4-em, az élet úgy hozta hogy szimezést félretettem holmi punciláz miatt, el is adtam egy fanatikus fsx-es arcnak vakérán. De most megint vettem tir5-ost, (igen most nuku punciláz ...ez nem tudom szomorú e vagy vidám :D). Teljesen jó. Viszont a trac clip pro az szerintem semmivel se hoz többet mint sima clip. Tényleg csak azt láttam hogy headset alá hülyeség sapeszt venni :D .. T Clip Prot még aznap este átalakítottam tépőzáras félfogatásúra a headsetre mert a gyári az egy vicc...
Nem olcsó, viszont relatíve problémamentes (viszonylag, pl. szöszölni beállításokkal ezzel is kell, napfényre allergiás). Egy darabig gondolkoztam hogy barkácsolok magamnak freetrackel valamit, de úgy döntöttem inkább megdolgozok a pénzért amibe kerül mert se időm, se energiám, se idegzetem nincs perpill ehhez, de a head tracking úgy hiányzott mint egy falat kenyér ;)
Meg végre meg kéne írnom a cikket róla barátom blogjára/G+ mert X55 is itt van március 12 óta és arról is ígértem.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.08.21. 16:28:37 -
És még rohadtul kényelmetlen is ezt tegyük hozzá:) -
Nekem egészen pontosan ilyenem volt. Egy hétig kb. Valami ótvar az egész! Egy hányadék..
-
"Senki ne haragudjon érte de a Logi-ék nem tudnak rendes joyt gyártani. "
Haragudni???? Ezt szajkózzuk ezer éve:) Mindenki tudja ,csak mindenki reménykedik. Ezért van pl G 940 néhányunknak:)))) Mondjuk ott a potikkal éppen nincsen baj,de van mással. -
55manfred #76738 Szia ! Senki ne haragudjon érte de a Logi-ék nem tudnak rendes joyt gyártani. Akkora potméterek vannak benne mint a kisujjam körme ( müanyag az egész). Saitek -ben eddig még nem csalódtam. Volt ST 290, AV-8B Aviator, és X-52. Ha nem ragaszkodsz a force feedback -hez, tökéletesen megfelelnek... -
superdrinker #76737 nekem is volt lyenem , 3 hét után kuka.
Az a baj ezzel a joyyal, hogy a vezetékeken kívül nem tartalmaz fémet.Ugyanis van benne 2 motor ami ugye a force feedbacket mozgatja előre ill. oldalra. Na most a motorok bütyköket lökdösnek, amik műanyagok. Ezek a büykök 2 hét alatt elkopnak, ergo nem lesz amibe a motor belelökjön.
A lényeg az egészből annyi hogy fröccsöntött szr az egész, tipikus
marketinges csőbehúzás: "hogy van 10k-ért forceos joystick gyere vedd meg" A sok nép meg persze hogy megveszi.
-
sakkay #76736 Nekem is hasonló van, de minden javítás után nemtom' pontosan mit, de gagyiznom kell, hogy használhassam..talán valami track ir fixert kel használni vagy ilyesmi. -
Működik a freetrack dcs-ben és nem is rosszul... Többféle lehetőség van, de én a ppjoy megoldást használom wii controlerrel és 120fokos infraledekkel, valamint hozzá bluesoleilt brutuszhoz. Kicsivel drágább a sima ledes kamerás freetrachez képest, de a trackir alatt van jóval és 95%-ban ugyan azt tudja mint a trackir... Nekem gsg ajánlotta és tökre bejött. -
sakkay #76734 pfüü..már nem mondom vissza, de legalább már komolyan izgulok!
-
bucsher #76733 Én is vettem, két hét után már féláron szabadultam tőle. NE VEDD MEG -
sakkay #76732 Ja, viszonylag jó a free track is..igazából jó. Legalábbis az enyém fasza, persze nem olyan pontos mint egy trackIR, de nem sokkal rosszabb. Ami az agyalást kiváltotta, hogy láttam egy kettőt tök jó áron-de aztán kiderült , hogy USA, és úgy már egyből nem jó az ár. Öcsém Angliában van, vele akarok(tam)hozatni. Na szóval az igazi ok, ez a gyökér DCS, mert nem támogatja a freetracket, így minden javítás után, újra végig kell csinálni egy macerát, hogy működjön. Aztán elgondolkodtam mi lesz a edge után. Mármint ha kijön. Szóval ezért filózok.
-
De most mit mondjunk?:)) A TR az mindennél jobb,egyszerűbb,nem nyűgös,bedugod műxik. Ha van idegzeted molyolni akkor a free track is jó. Te tudod:) -
sakkay #76730 Köszi..
-
Nem beszélünk:) Köccsed a pénzt arra van:) -
sakkay #76728 Gondolkodom egy trackIr 4 pro..beszéljetek le légyszi! -
Ebben a fórumban szvsz nincs az a téma ,esemény,dolog a bolygón amiről nem írnak,írunk.:) -
sakkay #76726 Persze, engem legalábbis nem zavar.
Csak legyenek fák!
-
sakkay #76725 Ez az elődje annak amit veszek. -
nekem volt 2 lodi wingman force 3d még anno, de nagy xar, pár hetet bírnak és annyira kikopnak hogy nem lehet velük repülni. Soha többet.
ilyenek voltak:
logi force
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.08.21. 10:42:20 -
Frenky #76723 Azért bátorkodtam beírni a csoportot, mert látom, hogy a fórumban sokan írnak a DCS-ről is... -
Frenky #76722 Üdv, Urak! A Google+ ON elérhető a Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoportja. Minden infó ami a DCS World_el kapcsolatos. Várunk mindenkit!
A FB_ON is elérhető a csoport: DCS World MAGYAR Felhasználók.
Szép napot :-) -
Apropó. Nincs véletlenül ,egészen véletlenül valakinek otthon elfekvőbe régi borotvakése. Ilyesmire gondolok.
-
sakkay #76720 hááááá
na ez kemény volt. Még jó , hogy nincs itt senki..
-
Tudod mit:) Én nem osztom az észt ,látom úgy is megveszed a lóóóóóóóóóóóóóóógit,max annyit tehetek,hogy sok sok szerencsét kívánok hozzá.
Meg fogok egy használt papír zsebkendőt,megpököm és a vállam felett balfele eldobom ,majd 4 x körbeforgok a tengelyem körül,és a végén megvakarom a jobb fülemet. Állítólag ez használ ilyen esetekben ,mármint ha segíteni akarunk az embertársunkon ,hogy elkerülje a rontást. -
sakkay #76718 Az evom is jó, csak már öreg. Nagyon régit meg már csak az anyag fáradás miatt sem merek venni. Az evom műanyaga pl kezd mállani vagy mi. Olyan mintha folyamatosan összetaknyolná valaki.. -
a fene a jó szívemet:) -
-
A saiteknek volt egy jó ffb-s joy a. Tán szepy használt olyat agyba főbe dicsérte annó. Olyat kéne nézni,persze használtat mert már régóta nem gyártják. -
Bocs inkább 250 alatt ne. A 300 az kicsit sok a felszállásnál,250 nél magától elemel szépen,csak addig illik a földön tartani stabilan. -
sakkay #76713 Na de ez ne az..amit veszek az az ffb force 3d pro. De amúgy lehet beszopom, benne van a pakliban. Van aki dicséri van aki nem, gondolom kinek mit dobott a gép. -
Szinténzenész! -
Minden esetre ezt mentsd el:))
-
NE!!! Ismétlem NE vedd meg!!! Bár ha szopatni akarod magad :)) Nekem volt annó az ősidőkben,oszt asszem nem kellett 2 hét,hogy kibaxxam az ablakon. És újonnan vettem!
-
sakkay #76709 Na Laca most veszek ahogyan te mondod egy looogitechet. force 3d pro. Ez ffb, és 8-ért adja a srác-nem használt. Persze soha semmi nem használt
, na majd meglátjuk. Mondjuk ha használta is nem ő, mert amikor hívtam, megkérdezte tőlem, nem-e az extreme kell, mert az nem trafós
. Mondom neki de hát az nem is ffb azért nem trafós. Erre-ja, na azt nem tudom, nem értek hozzá.
Mindenesetre azért kerestem ezt a típust, mert ez a legutolsó ffb joy a g940 előtt. Meglátjuk. -
:)))
Tegnap még fel és leszálltam párszor,most már könnyedén megy,de amíg rá nem éreztem addig csináltam pár krátert a reptéren:)
Érdekes mert elsőre a mezőn próbáltam na az nem jött össze aztán Tom mondta a tutit (Jani elnevezte Tom felszállásnak),megállsz féket tövig nyomod,gázkart orrkúpig és amikor két kerékre áll akkor leugrassz a fékről,oszt pikk pakk felszállsz,na ez sikerült is. Viszont harmadszorra,negyedszerre ,ötödszörre nem:))) de a végén ráéreztem és most már megyen. 300 alatt nem kell elemelni,azaz nem szabad hagyni,mert megtekeri a gépet az agregát. A leszállás dettó. 250 alatt ne akarjon az ember a futó felett vitézkedni,inkább 300 és onnan kilibegtetni. Na mostmár mindent tudtok:) -
bucsher #76707 Gyakorolj még!
-
Hát magyar feliratok:)
Na jó:) Tom csinálta a Puma fórumon rátalálsz. -
superdrinker #76705 mik ezek a magyar feliratok?