91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #76909
-
Nekem megfelelő folyamatossággal megy, kellő szakmaisággal (végzettség), csak az idő :D Annyit tehet, hogy egy fejezetet elkezd, majd MEO-zom, ha gondoljátok... -
lala42 #76907 Na megyak ablakot festeni.
A mama parancsa.
-
sakkay #76906 Nm is értem..
-
lala42 #76905 A fiam is ezen törpöl. Lehet érdemes lenne összedolgozni kettőtöknek.
Viszont volt tegnap 1 olyan, hogy random beállt a Fóka srófja a levegőben. Semleges területen, sima repülés közben. Semmi tulhajtás stb. -
lala42 #76904 Normandia? Az meg minek? Ott szinte semmi nem volt. Ellenben utána :-)
-
Nekiugrottam a DCS Dora kézikönyv lefordításának. Meglátjuk, hogy mikor lesz-e belőle valami :) -
jaja, én is erre várok. A Me 109 k4 már jól halad, pár hónapon belül kiadják ha jók az értesüléseim. Aztám jön a spit IX, thunderbolt, me 262.
És lesz egy Normandia map is hamarosan. -
lala42 #76901 Nos tegnap megvolt az 1.harci bevetésünk a DCS-ben. Valami zsidó szerveren voltunk Dumbo, Tobzos és én. Az utóbbi 2, 1 géppel. 
Megállapítás.
1./ az FM pompás.
2./ a sérülésmodell, 90- 95 %-os ( nem tetszik a tűz a földön. Átlátszó, olyan gagyi.) Tudom nem kell összetörni a gépet. ( nem röhög!) Az egyik P-51 kapott 1 nagykalit a jobb szárnyba, ami átszakitotta a szárnyt. Alul jött ki a futó mellett és látszott, hogy a futóról levált a gumi :-) Hihetetlen részletesség.
3./ meg kell dolgozni a P-51 ellen, de nem legyőzhetettlen.
4./ Újra tanulni kell a repülést.
Összegzés: Ha lesznek II vh.-s mapok ( de még így is) nagy bulikat lehet reppenni.
Hogy megérte-e a pénzt? Meg. De van bennem egy kis félsz a jövőt illetően. Itt értem a játékélményt, valami köldi sorozatot, ha nem is a régi IL-2 WAR.-ját, de valami ahhoz hasonlót. Lesz-e elég fanatikus, aki megveszi és így leszünk-e elegen. Szóval ezek.
Azonban valamilyen szinten olyan élmény volt, mint amikor (hibái ellenére is)kijött a Dover és elkeztünk repülgetni vele.
Már várom a messzert. Arra még beruházok.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.24. 10:09:46 -
nekem ilyen van:
beépített trafója van, csak két kábel megy ki belőle (egy sima 230-as amit külön is lehet venni, és egy usb).
Sajnos már pontatlan középállásban ezért nem használom.
Az ebay-en vannak vadi újak, de 40-ért hirdeti a fickó, annyit nem ér sztem.
Ha max. 15e körül lenne az új akkor simán vennék
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.08.24. 10:07:34 -
sulyid #76899 Igen, minden gép működik amit eddig próbáltam. Az általad említett gépet is megnéztem és azzal sincs semmi baj. -
Lacusch69 #76898 Ja, van itthon kettő is belőle (egyik "not work")
Sajnos Xp-től felfelé a gameportot még meg lehet oldani (legalábbis a Vistánál), de FFB nem lesz hozzá.
Messze a legjobb joyom, ami volt idáig (X52 gázkarral + pedállal párosítva meg pláne) -
Mert a 10--nek Hacsek és Sajó ugrik be. :DDD -
Szép videó,csak azok a Hummerek a Sabre mellett kissé kiábrándítóak... -
Vagy wártündér grafika dcs fizika. -
A Koreás jetekkel még érdekes az Il-2 is:
-
artivizsla #76893 Kávé mellé.
-
Szerintem is hasonló a gond,mint régeben a clodnál,meg az il-2-nél.Nem élethű pasztell színek,nem látszik pára a levegőben,nincsenek erős fény-árnyékok,a növényzet nagyjából egyszínű,homogén.Az FSX-ben a szebb kiegészítőknél pl mindez nem gond,de még a ROF-ban is életszerűbb az összkép.Amilyen jók a gépek,annyira lehúzza az egészet a terep grafika. -
feca1229 #76891 és valóban! :DDDDD -
artivizsla #76890 Az ember mikor titeket ( Sakky & Laca ) olvas, miért ez ugrik be egyből 10-ből kilencnek ?
-
artivizsla #76889 Mint ha a Blikknél is olvasnák a fórumot. -
Mert az olyan:) Informatikus egész éjjel melózzak föleg hétvégén:)) Éppen józanodtak,oszt akkorra tudták bekapcsolni a PC-t. -
Juj:) Ettől még egy fikarcnyival sincs több kedvem hozzá mesterem:) Billegnek még?
Sérüléseket mit finomítottak? A különböző rendszerek sérűlnek,vagy kicsit több golyóbis kell,hogy a háromféle vastagságú és színű füstöt elkezdje eregetni? Hidd el ha eddig nem hozott lázba ezután se fog, hacsak valami csoda nem történik. Főleg nem 20 ropiért:) -
Nem. Nekem még az első volt. Még a gémportos. És mindennél jobb volt!
-
sakkay #76885 -
sakkay #76882 Eszméletlen jól néz ki gyerekek!
Regelj ha nem tudod megnyitni...ez a bos fórum. -
sakkay #76881 Az előretolásos hülyeség, alacsony sebességnél még van, nagyobbnál vagy eltrimmelve eltűnt. Magasabban vannak a felhők-ez később állítható lesz aszt hiszem. És nagyon sokat, nagyon! finomodott a sérülés. -
sakkay #76880 Lacalacalacaaaa!!!!kijavították a messzát!!Kúrvajóóóóó! 

-
sakkay #76879 Na mondok valamit. És ezt a tényt lehet fikázni-de nem érdemes. A BOS fejlesztői tegnap akarták kiadni a javítást egész este majd éjjel sokan várták a fórumon de egy idő után nem jött semmi hír. Nem jött ki. Reggel üzenték , hogy majd egész éjjel dolgoztak vele, de nem várt gondok adódtak Végignyomták ezt a napot is majd 11 után jött a hír, hogy úgy néz ki hamarosan végeznek vele. Most jött ki, 460 mega. Szóval elhivatottság az van.
-
sakkay #76878 Ezt itt már sokszor megbeszéltük. De amit írtam attól az még úgy van, hiába lazázták el a CLOD-ot. -
FiBriZZo #76877 pont az ellenkezője, il2őt a semmiből csinálták és a mérce lett, a clodot meg lett volna miről koppintani és kb annyi idő alatt fejlesztették ki mint amennyi idő alatt az il2 fb 1.22-ből 1946 4.09 lett (kb 5 év), erre kiadtak egy selejtet összvissz 2 kompetitív géppel. pedig csak annyi lett volna a dolguk hogy feljavítsák az il2 grafikáját és kész. csak ezért basz fel az ideg mikor erre gondolok :)
Utoljára szerkesztette: FiBriZZo, 2014.08.23. 23:49:04 -
sakkay #76876 Milyen?
Nézegettem itt ott. Látok használt de állítólag jó állapotban lévőket, viszont nem látok a képeken adaptert. Nincs neki?
-
nekem most is olyanom van, ha van vmi kérdésed ki vele :D -
sakkay #76874 Ja az biztos. Meg azért a mai szimulálás' jóval nehezebb mint az alap il idején. Nem szülnek 10 gépet 1 év alatt. -
artivizsla #76873 Mivel a 3 alternatíva sem tökéletes ( DCS, BoS, CloD ), bár öregszik a régi IL2, sok gépen fent fog még maradni egy jó darabig. -
sakkay #76872 Egyet találtam magyart-új-86..na annyit nem adok. 50+ már elgondolkodnék. -
Hogyne lenne:) Csak annyit te nem adsz érte:) Meg más sem:)))) -
sakkay #76870
Beszarok ezeken mindig! Hatalmas! -
sakkay #76869 Az Istennek nincsen eladó g 940-e.
-
sakkay #76868 Leon neked ez van? Ja, Volt..Microsoft Sidewinder Force Feedback 2 ?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.23. 21:57:07