91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Valaki nem tudná megmondani: hogy az x-edik huey misszó, ami úgy kezdődik, hogy egy sérültért kell menni egy táborba(ku.va gyorsan) és amikor odaérsz és felveszed, elküldenek egy rádió jel irányába északra...na most repülök egy órát megtalálom a repteret-amit gondolom a r.torony mutat, leszállok, de semmi..azt sem írja, hogy ok, sem azt, hogy nem. Nem a reptérre kell leszállni? Vagy mi a csel?
  • Solt
  • sakkay
    Na azért ez sem így, sem úgy nem ok. Az, hogy koncepciótlan valóban erős. Pl.a fő koncepció a pénz beszedése. De ha komolyra fordítom, az, aki modern mai' gépeket repül(sugaras), annak tökéletes-arra is készült eredetileg. De aki mondjuk a heliket, annak nem sok babér terem-főként az átlőhető és a gépek által átlátható fák, és erdő miatt. De más..kiadnak 50-60-as évekbeli gépeket, oda való térkép, és a kor háborúinak megfelelő környezet-látvány nélkül. Mondjuk én erősen reménykedem egy korea-vietnam térképen. Oda pl. beleillik a sabre, migek, uh-1 leendő Cobra, és még pár gép ami most jön ki. De a mai mappra, Ikarusz busz, meg panelház? Hagyjuk már. A koncepció az lenne, ha mondjuk 5-6 gép, egy kor, és kb egy helyszín ahol ezek egymás ellen léteztek, vagy létezhettek volna.... és erre megjelenik egy térkép már a kiadások során. Ne jöjjön senki az EDGE-vel..6 éve jön. Most érkezik is remélem..Dubai?????????????????????????az az állatgyökérautistabarom aki ezt kitalálta. Na azt lövetném seggbe egy dubai állampolgárságú szőrösmakku arabbal!
    Amúgy ezeket leszámítva, tényleg van koncepció
  • Amaymon
    Solt? :D
  • narancsbokor
  • Amaymon
    "Nem értem hogy ez miért koncepciótlan..."

A gépek összeválogatása, ahogy megjelennek. Hol egy heli, hol egy lökös, most már mellette van 2db propos is. Ez a koncepciótlan.
  • Indi69
    Szerintem minimum gtx 570. Vagy 60-tol a 6-os 7-es sorozatból. Lehetőleg jó hűtése legyen, tehát nem referencia. Az asus DC2 elég jó cucc. Nyilván a régebbi kártyák olcsóbbak. Ha a hardveraprón vásárolsz lehetőség szerint próbáld ki, és ne adj pénzt előre Üdv
  • PhantomAss
    sztem nincs nagy különbség, 50 -60 körül jó Nvidiákat lehet kapni, én pl. a gtx 760-kártyákat nézegettem. Én is a prohardverről szoktam venni, jobban megéri mint újat vennni.
    pl egy 760-as
    Minimum 2gb ram legyen a kártyán!
  • messerharcos
    köszi a válaszokat, egyébként egyáltalán el lehet nagyon rontani a vásárlást, van jelentős különbség ugyanazon árkategóriában, vagy csak leheletnyi különbségek vannak?
  • Paladin
    GTX750Ti, 2 gigás - nagyon faszán muzsikálnak a játékok általában, CloD is. Ebben az árszegmensben kb az a best buy szerintem.
  • PhantomAss
    a lényeg hogy semmiképp sem ATI-t
    induljon a fléém
  • Indi69
    Hali. Ha nem újat szeretnél, akkor hardverapró és pl Üdv
  • Seaweed
    ha kicsit feljebb mesz (50-60K), es nem gyenge a proci, van eleg RAM, akkor talalsz olyan kartyat ebben az arszegmensben amivel perpill ellehetsz..
    Kerdes az hogy DCS 2.0-hoz eleg lesz e majd. CloD es RoF-hoz nem tudok hozzaszolni bar meg van mind a ketto...epp csak nem jatszom, csak megvettem.
  • messerharcos
    Milyen videókártyát ajánlanátok Clodhoz, Rofhoz, DCS-hez? A plafon 40-50 k forint lenne rá. Abszolútde nem értek semmit a dologhoz, én csak annyit szeretnék hogy ezek szépen fussanak.
  • Nohab
    A mesza inverted flat spin képességére gondoltál?
  • PhantomAss
    Mindenki ezzel jön hogy a DCS egy "totál koncepciótlan valami", de ezt én sosem értettem. Miért gondolod ezt?
    A DCS egy olyan szimulátor amiben modern jetekkel lehet repülni, pl. F15, A10, Su27, stb. Tök jó hogy van benne földi támogató gép is, sőt helikopterek. Nem értem hogy ez miért koncepciótlan...

A DCS WW2 egy teljesen külön mod, 2vh-s gépekkel, amit egyben majd később lehet megvenni, de addig is tök jó hogy nem tartogatják a gépeket hanem aki akarja egyesével megvásárolhatja és tesztelheti előre. Jönni fog hozzá Normandia map és egyebek, egy teljesen külön játék lesz.
    Nem értem hogy ez miért koncepciótlan? Ez szerintem nagyon pozitív hozzáállás hogy a fejlesztés alatt kiadogatják sorban a gépeket.

Az F86, Mig21 meg a régebbi gépek pedig külsős dolgok, az fejleszt gépet aki akar ha átmegy a minőségellenőrzésen. Nem kötelező megvenni és nem kötelező kipróbálni, de akinek az az éra a kedvence az megint csak jól jár.
    Ezzel sincs szerintem semmi probléma. Nyilván egy normális online mapon nem lesznek 2vh-s és modern gépek összekeverve.
    Ezek szerint a MS Flight Simulator is koncepciótlan mert ott a sárkányrepülőtől a B747-ig mindennel lehet repülni? Én nem hinném...inkább csak minél szélesebb rétegeket el akarnak érni, de ez kit zavar ha te is megtalálod a számításod?
  • Amaymon
    Pedig a fizika nagyon megdobná a repülés élményt ami a BoS-ban van. Gyönyörű mikor látom oldal szélben leszállni a gépeket. Alákap a szárnyaknak, a pilóta korrigál, kilebegtet és a dugattyúkon nyögve landol. Ilyen látványosan megvalósítva egy scriptelt szimben nincs, talán a DCS-ben. Vagy az hogy az inverted flat spin tökéletesen megvalósítható, ami játék szempontjából lényegtelen, de mutatja, azt hogy minden lehetséges kivéve ami korlátozott. Erre írtam hogy a BoS a ferdén hajított tömeggel bíró, vontatott testek szimulátora, a CloD pedig ugyanez köríveken.
    Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.07. 22:36:52
  • Amaymon
    Kipróbáltam természetesen TF peccs nélkül, ami brutálisat dobott rajta. DCS-hez nagyon nem tudok hozzá szólni kipróbáltam azt is, de az nem játék. Totál koncepciótlan valami, bár a helikkel biztos el lehet repkedni pár órát. A WWII modot persze várom, ha egyszer talán kész lesz. 100e$ volt a tét, most valami 156-nál járnak. Nem valami nagy biznisz...de hátha kifejlődik belőle valami értelem.

Nekem elsősorban az a fontos, hogy mint játék jó és élvezhető legyen, másodsorban mint szim legyen elfogadható. BoS-ban elég, ha az 1946-nál kicsit jobbat kihoznak. Csak az asszimetria zavar ami benne van a játékban. A sokat emlegetett FM, és a fighterek motorja. Gondolok arra, hogy a stuka viszonylag érzékeny a beállításokra és könnyen tönkremegy. De a fightereknél állítgathatsz mindent nem pusztul meg, főleg a RU gépek. De akár azt is említhetem, mehetsz akár 500-al kiengeded teljesen a flaps-et és kerekeket nem történik semmi. Ilyen még a vártündérben sincs.
    Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.07. 22:23:26
  • sakkay
    Nem tudom láttad-e a clodot, hogy milyen állapotba adták ki...vagy mennyire vagy otthon a dcs világában-bár amióta repülöm az uh-1 et sok mindent megbocsájtottam nekik-mert az 8 év után is béta maradt. A BOS-még ki sem jött, illik ezt figyelembe venni.
  • Amaymon
    Múlt Péntekhez számítva 4 hét körüli időt mondtak, mert nem akarják elmondásuk szerint béta állapotban tartani folyamatosan. Egyébként ez egy hülye emberi tulajdonság, hogy mindent utoljára hagyunk és az utolsó pillanatban megy a fej vakarás. Bár valószínű a kampányokat (amit most mániákusan peccselnek) mások csinálják, mint mondjuk akik a modelleket, kódolást, fm stb. Leírásuk szerint olyan állapotba hozzák a játékot, hogy kiadható legyen, de gyakorlatilag béta marad, mert egy ideig még folyamatosan mindenféle peccs és kontent megy majd bele (nem a fizetős).
    Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.07. 21:41:21
  • Seaweed
  • sakkay
    Előfordulhat..de legalább tényleg csinálják Laca! És nem a seggükön ülnek és nagyokat mondanak. Ezek dolgoznak mint az állat- és nagyokat mondanak!
  • artivizsla #78652
    Akkor ezek szerint még nem hatott meg a játék ? :)
  • Her Laca
    Nem kellett volna már kiadni? Gondolom van ködbér :)) oszt az fájó pont a kis férgeknek:)
  • sakkay
    Te jó ég! Ég a kezük alatt a munka..de az biztos, hogy valami ég! Amúgy tetszik, hogy így nyomják.
  • Amaymon
    Kapkodásnak nyögés lesz a vége :(
  • feca1229
    és megint van egy patch 852 MB... gondolom minden a terveik szerint halad...
  • Zpogi
    Azért történik mindez, hogy az eddig anonimitásban tengődő fórumozók is előbújjanak :)

Na de most, komolyan ne vitázzatok már! Rendes ámbörök :) vagytok ti mind a ketten, csak itt a fórumon valahogy hamarabb elborul az elme, mint személyesen....
  • narancsbokor
    jézusom mi fojik itt
  • LeonSilver
    Látod? Ebből látszik, hogy mennyire ostoba vagy.

Topik

- On-line fórumokban az összetartozó hozzászólásokat gyűjtő egység (szokás szálnak is nevezni)
    - Súgókban egy adott témakörhöz tartozó lapok összessége
  • sakkay
    Aha..nem is értettem mi ez..
  • Amaymon
    A nagy része átkonvertált video :(
  • sakkay
    Kis javítás a BOS-hoz, elérhető..jó magyarosan.
    (1.4 giga)
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.07. 18:33:49
  • croatianus
    ...{[()]}
  • artivizsla #78640
  • sakkay
    Tök jó UH-1-el a rádiós navigáció-vagy mi-próbáltad már?
  • lala42
    A nyelvújitás korából.
    Nyaktekerészeti mellfekvencs=nyakkendő.
    Megkönnyebbülészeti körguggolda=budi= WC.
    Gőzpöfögészeti tovalöködönc=vonat.
    Hajdanán ált. suliban a tanárom említette ezeket. Nos azóta is megmaradt.

Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.07. 16:48:06
  • Seaweed
    Nah mar epp aklartam kerni hogy ne lovagoljunk mar ezen ennyit. A lenyeget erti mindenki, en meg megjegyeztem (remelhetoleg) azt hogy hogy kell irni.

Inkabb Laca pengeit nezegetnem, es olvasnam megha hozza se tudok szolni, mint ezt.
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.10.07. 16:25:55
  • LeonSilver
    Sajnálattal közlöm, hogy a felhozott példáid jó szarok.
    Az általad említett szavak zömét átvettük és átalakítottuk. (a zoknit például vagy a latin "soccus" vagy a német "socken" szóból. De említhetted volna mondjuk az ukrán "holosni" szóból származó harisnyát is ;) )
    Ezek megfelelnek a magyar helyesírás szabályainak, míg a vice versa nem ilyen.
    A hétköznapi nyelvben egyébként is ritkán használt kifejezést nem módosította sem az Isten adta nép, sem a nyelvújítók annak idején, az eredetitől eltérő forma nem helyes, ahogyan Te is írtad.

- ha tovább szeretnéd folytatni azt privátban tedd - minden további, ebben a témában történő hozzászólásod törölni fogom

A vice versa pedig vice versa, ha a seggedet a földhöz verdesed akkor is! :)

A továbbiakban koncentrálj a topik (és nem fórum) témájára. Ha megkérhetlek.
  • Seaweed
    Vagy trollregje