91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • neuro
    UbiRazz
    UK Community Manager
    posted 12-07-04 09:50

Hey everyone,

as you may, or may not, know, patch 2.03 will not be released today as we found a bug in it that needs to be fixed so we had to pull it at the very last minute. However, patch 2.04 will be released in the next few days

I did manage to get this changelog for the 2.03 patch and you can be assured all these changes, and more, will be in the 2.04 patch.

Tweaked damage modelling for Il-2, Ju-88 and B-17.

Tweaked flight model for the Spitfire Mk. IX.

Modified DGEN and NGEN.

AI will check for friendly fire more thoroughly.

Replaced Spitfire ASI with new ASI with new graduations.

Moved attachment points for FAB-250s on B-25s.

Made throttle lever of Me-163 move smoothly.

Added bomb load variants to Hurricane Mk. IIb.

Reworked engine overheat for Spitfire Mk. IX.

Tuned the maximal RPM for Brewster Buffalo.

I-185 won't explode when propeller tips touch the ground.

Reduced tail wheel bump for some planes.

Fixed a floating tail light on TB-3 4M-34R.

Fixed a bug that could make Me-163's wheel cart to drop off the plane twice.

Fixed some spelling errors in game texts.

Removed fire extinguishers on P-38s.
  • neuro
    Rammjagereket lásd még itt : #1878 :))
  • Bucser
    A Sturmgruppe leírás igaz??? Azokat a módosított FW-ket is be lehetne tenni a BF-be:))
  • Seaweed
    Bocs de nagy kepeket fogok belinkelni!
    Utobbi idok legjobb grafikai jelentek meg az Aranysasban!

• Ren
    Probald ezt:

http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?il-2 Sturmovik 1.2!rar
  • end
    ren na meg van csak hogy ez 1.04-es
  • end
    REN vagy VALAKI megadnád a pontosabb cimet ahol le lehet tölteni az 1.2-es tort exe-t?
  • ottar
    De van olyan, a program neve paintvictories.. :)
    Csak sajna ajátékban eredetileg benne lévő skineket nem lehet vele megynitni... Le kell tölteni újat, és azzal műxik.
  • Vlala #1903
    Szerintem nem lehet gondja a régi joyokkal... Nekem Quickshot van, 2 gombos, és a játék nagyon szereti. (Ha a mosógépen játszom még Force Feedback is van)
    Néz meg ezeket:

1. Biztos, hogy ez a windowsban az 1-es game controller? Volt már, hogy a kormányomat ismerte fel 1-esnek (pedig nem az volt beállítva), de némelyik egeret is képes játékvezérlőnek beállítani a "Tapasztalat" oprendszere.
    2. Más játéknál működik a joy?
    3, bár ennyire butának nem illik senkit nézni: csatlakoztatva van? :-)
  • antijedi
    igen mert felülirja de az a file a patchel nem vátlozik :)
    bár én ugy emléxem nekem nem irta át de mind1 is :)
  • Bucser
    Nekem patch után vissza kellett másolnom a a régi file-t... átírta... mondjuk megvan eredetiben, de nem fűlik a fogam a magyar verzióhoz:)
  • Ren
    Jo, akkor nem szakertek, csak a GCW-n lattam :)
  • antijedi
    il2höz nem tört exe van hanem egy file amit a patchek nem modositanak de mind1 :) énis még midnig az alapot használom és tökéletesen megy... :)
  • Ren
    IZe, nem lenne szerencsesebb egy 1.2-es tort exe? (ld. gamecopyworld.com)
  • Bucser
    A régi cracket vissza kéne ám másolni....
  • end
    amugy az il-2 1.2-höz kell külön crack ha kell hol lehet letölteni?
    most felraktam az 1.2--öt és nem indul a program!
  • end
    KATA én is a dc++-ról szedtem le és gond nélkül megy a program.ahol meg meg lehet nézni az a dcinfo.org pontosan nem tom le lehet tölteni a dc -t ugy 20gb megosztás szükséges ritkán még annyi se.interneten keresőbe be kell irni dc++ és talán kiadja az információs oldal pontos címét ott minden meg van a dc-ről ami lén yeges.nem szabad megosztani azthiszem 2gb-nál nagyobb fileokat és programokat csak tömörítve szabad.-ez minthna nem lenne fenn
  • TTomi
    régi joy az igaz, (ezeréves genius Flight2000 f-22), az XP-nek nekem kell megmondani, hogy micsoda. Fittin be tudom kalibrálni, a gameban is tudom konfigolni az axisokat. Csak éppen nem akar működni ezek után se joyról se cursorról a dolog. Szal egyéb ötlet?
  • Bucser
    Hát ha az x-y axis nem megy ott a Joyal van a gáz.. ergo nem ismeri fel a Windózod:)
  • TTomi
    Hi! Én még csak most fedeztem fel ezt a játékot és egyenlőre az alappal próbálkoznék. Sikerült egy joyra is szert tennem (gyakorlott vadász lehetek ). A problémám az, hogy nem akar müködni az X és Y axis. Minden más működik csak ez a két axis nem. Illetve a cursor billentyűk sem akarják irányítani a gépet. Tud valaki megoldást erre a problémára????
  • koppim
    Vagy csinálsz hozzá egy pedállt. Énis csinálta a Logitech em mellé, mert nem tetszett a twist. Külön joj ként van a gépre kapcsolva.
    Csak az a bajom vele hogy ezt veszi elsődlegesnek a játék, és a Logitechet nem tudom finombeállítani.
  • Bucser
    hát ha 2 tengelyes kávédaráló szimben nem olyan jó:( Nagy szükséged van itten a lábkormányra...:( Én szívesebben javasolnék egy 3D nem force-os Joyt A mikrofos sidewider precision2-t... Az nagyon okos kis joy és még jó is a minősége bár ára van szép:) Én ehhez mindenféleképpen Twistes joyt ajánlok..mással nem is lehet boldogulni....
  • peter31
    nem csak 2 tengelyes ez egy régebbi cuccos nem a 3D. Megpróbálom csak kiváncsi vayok...

köszi szépen
    p
  • Bucser
    De azt már most elmondhatom, hogy rengeteg mindent kellm jad a billentyűzetről használnod...
  • Bucser
    Legotech wingman force.. Fondolom 3 teneglyes force-os wingman...

Javaslom töltsd le a Wingman team oldaláról a Profiler-t utánna meg ugyanonnan az AEP-hez egy profile-t...
  • peter31
    Sziasztok!

Ha esetleg van valakinek ilyen Botkormánya
    elmondhatná, hogy kell beállítani vagy egy beállított profilt küldeni...
    Sehogy se megy nekem...

előre is köszi
    p
  • Tikal #1885
    ja és miért nincs olyan hogy a skalpokat a gép oldalára festik? :D
  • neuro
    1943. szeptember 11.
    Akhtyirskij tábori reptér

http://www.vef2.net/singlemissionstat.php?missionid=25786

A hajnalban leszállt őszi köd hamar eltűnt a mezőkről, és mikor az ébresztő után az eligazító terembe baktattunk már csak pár fehér folt ülte meg a mélyebb völgyeket. Rutin feladatnak tűnő parancsot kaptunk aznap: nyolc La-5-ös gépünkkel kísérjünk el két felderítő Airacobrát Novoroszijszk fölé, majd vissza. A két felderítőhöz talán soknak tűnik a kísérők száma, de a németek, miután elfoglalták Szevasztopolt egyre több vadászgépet és bombázót tudtak átcsoportosítani a Kaukázusba, így még mindig előnyt élveztek a bevethető repülőgépek számát illetően – ha a pilóták bátorságát és hazafiasságát nézzük, akkor azonban mindenképp a mi oldalunkra billen a mérleg nyelve!

A vadászkíséret két négygépes kötelékből állt, jómagam a második kötelék hármas számú Lavocskinjában vártam szorongva, amíg az előttem állók hatalmas porfelhőt kavarva elemelkedek a füves kifutóról.
    Mikor rajtam volt a sor lassan gázt adtam, egyenesbe hoztam a gépet az oldalkormánnyal, majd miután már kellő sebességet gyűjtött a gép, felemelkedtem. Érezhetően nehezebben szakadt el a Lavocskin a földtől most, hogy a két póttartály is a szárnya alatt lógott. A taktikánk szerint csak 50%-ra töltöttük fel a gép tankját, de két pót üzemanyagtartályt is felszereltettünk a gépekre, amit ez esetleges légiharc előtt ledobunk, így csak minimális súllyal kell harcba bocsátkoznunk a gyorsabb és erősebb német gépekkel.

Felszállás után 270°-ra álltunk, majd a parancsnok megkezdte az emelkedést 3000 méterre. Félúton elhagytuk a felhőalapot, majd lassan tovább emelkedve elértük a kijelölt magasságot. Még csak 7-8 perce repülhettünk, mikor felhangzott az első kétségbeesett rádióüzenet: „Vadászok 12 óránál!”. A felderítőgépek voltak, akik tőlünk valahol balra, sokkal alacsonyabban repültek. Az egyes raj rögtön a német gépekre vetette magát, amíg mi tartottuk az irányt és repültünk tovább Novoroszijszk irányába, hogy a város feletti légtérben fedezzük a P-39-eseket – már ha eljutnak egyáltalán odáig…
    Szerencsére a vadászaink nagyon jó munkát végeztek: tízpercnyi harc után már négy német gép füstölgő roncsa csúfította el a tájat.

Hamarosan egy vonalba kerültünk Novoroszijszk-el és a parancsnok megkezdte a fordulót délnek. Szépen komótosan, zárt kötelékben haladtunk a kijelölt célterület felé. Ekkor még nem is sejtettük, hogy milyen hamar vége lesz ennek az idillnek.

Már láttuk a várost, mikor a légvédelmi ágyúk rákezdtek. Az első fekete pamacsok még ártalmatlanul robbantak előttünk, de ahogy tovább repültünk egyre ijesztőbb közelségbe kerültek a gránátok. Alig tudtam megállni, hogy ne húzzam hasra a botot és emelkedjek ameddig csak a motor bírja, hogy elkerüljem a halálos lövedékeket. Már épp azon voltam, hogy átszólok rádión a vezérnek, hogy szerintem húzódjunk feljebb, mikor a parancsnok gépe egy pillanat alatt darabjaira hullott. Egy 88-as pontosan telibe találta, és a Lavocskin három darabra szakadva kezdett zuhanni. Ritka az ilyen pontos találat, és még ritkább hogy az ember túléljen egy ilyen szörnyű eseményt. Viszkok hadnagy azonban nem vesztette el a fejét és rögtön kiugrott a gépből. Ahogy figyeltem, hogyan nyílik ki az ejtőernyője és kezdi meg lassú süllyedését a légvédelmi gránátok között egy hatalmas csattanás kíséretében olyat ugrott a gépem, mintha egy óriási bika szaladt volna neki alulról. Egy villanás és a szélvédőt a motorból kifröccsenő olaj sötétítette el. A légvédelmi gránát repeszei lyukakat ütöttek a kabintetőn és engem is eltaláltak. A fájdalomtól szinte alig láttam, csak egy vörös ködön keresztül érzékeltem a körülöttem folyó eseményeket. „Nem hiszem el! Ez nem történhet meg kétszer egymás után!” – gondoltam magamban, de szerencsém volt, hiszen legalább a gép nem esett szét. Egy gyors ellenőrzés után láttam, hogy az olaj teljesen elfolyt, és már hallani lehetett, ahogy csikorogva, nyöszörögve erőlködik a motor. A legnagyobb probléma azonban nem is ez volt, hanem hogy a magassági kormányt is találat érte és a gépem nem reagált a kormánymozdulatokra. Gyorsan visszavettem a gázt, lejjebb állítottam a légcsavar állásszögét és már csak abban reménykedtem, hogy valahogy eljutok a saját területünk fölé, ahol megkísérelhetem a kényszerleszállást vagy a kiugrást.
    Az üvegre fröccsent olajtól szinte semmit sem lehetett látni, és a sebesüléstől rám szálló vörös köd még tovább rontotta a helyzetet. Rádión kértem segítséget, és a kötelékben repülő másik géptől azt az utasítást kaptam, hogy tartsam az irányt, majd pár perc elteltével megnyugtatott, hogy már biztonságos, baráti terület fölött járunk.
    Levettem a gázt és miután a sebesség 300 km/h körülire csökkent ledobtam a kabintetőt, majd kikászálódtam az ülésből és fejest ugrottam a nagy semmibe.

Pár másodpercet még vártam, majd megrántottam az ejtőernyő zsinórját. Ahogy ott lógtam, jó 2000 méter magasan, láttam, ahogy a gépem, mint egy sebesült madár zuhan, vastag fekete füstcsíkot húzva maga után, majd hatalmas vörös robbanással becsapódik a tengerparti fövenybe.

„Ezt is megúsztam!” – gondoltam boldogan, és megpróbáltam elengedni magam. 2-3 perc is kellett, amíg földet értem. Szerencsére többen is látták, hogy kiugrottam és mire földet értem már vártak a földön. A helybeli parasztok egy lovas kocsin vittek be Gelendzhik-be, ahol rögtön a katonai kórházba kerültem.

Sajnos a parancsnok nem élte túl. Őt egy légvédelmi gránát ölte meg, mikor az ejtőernyőjén lógott. Mint utólag kiderült az egyik P-39-est eltalálták a légvédelmi lövészek.

Ha tudtuk volna, hogy ilyen erősen védik Novoroszijszk légterét, valószínűleg messze elkerüljük, és még csak véletlenül sem repülünk be a város fölé. Holnap újabb bevetésre megyünk, és a mai nap eseményeit követően többet nem követünk el ilyen hibát.
  • Tikal #1883
    ebben nem tudtok segiteni?
    ez az f4 kicsit gyenge, de már 30 kuldetést lerepultem és most ha nem fejlodik a tipus akkor kezdhetem egy jobb géppel előről :D
  • koppim
    Hombre, köszönöm, ez baromi jó ötletnek tűnik, sajna nem biztos hogy vasárnapig ki tudom próbálni, de ha bejön, akkor nagyon fogok örvendezni jól... :-)
    Mégeccer köszi, és most piszkálja majd a csőröm hogy jó lesz e így... :-)

Szívesen.
    Nekem is a magyar verzió van meg eddig a magyar hadjáratokból az első kettőnél csinálta ezt a hibát.
    Én kipróbáltam azt is, hogy feltettem rá az angol javításokat, de az sem segített, csak a szövege angol lett.
  • neuro
    Nem kell regisztrálnod magad. Ha jól tudom napi három letöltés megy anélkül is. Csak kattints a linkre, ott meg lesz egy Download Skin File :)

Mondjuk most valami gáz van az il2skins.com-al mert a screenshotok nem látszanak, remélem kijavítják majd.
  • Bucser
    Szép munka:) kérdés hogyan tudom letölteni??? Vagy regisztrálni kell hozzá???

JA egyébként ma próbáltam ki először egy izmosabb 109-est (eddig F-2-vel repültem max vagy f-4-el de inkább a Buffaloval...) Hát meglepődtem.... K-4-et próbáltam az a két ágyú nagyon bejött Ízekre szedi egyetlen találat is a PE-2-st (azért PE-2-n próbáltam mert Buffalóval az egy igen kemény ellenfél tud lenni mire leesik ha nem szerencsés a találat a cseresznyemagpuffogtatókkal...) Életemben nem csináltam még olyat, hogy egyetlen rázuhanással 2 gépet szedjek le anélkül, hogy esetleg bárhogy is időzítéshez nyúlnék... Tetszett.. Lehet, hogy nem én voltam a béna, hanem a gépek amiket eddig repültem??? NA mind1.. mindenesetre elgondolkodtam:) Lehet lassan kezdek egy német hadjáratot is:)
  • Seaweed
    Jo lett
  • neuro

http://www.il2skins.com/?action=display&skinid=13309

IV/JG3 Rammjager tripla (+1)
    Fekete13 - Major Walther Dahl
    Fekete8 - Unteroffizier Willi Maximovitz
    Fekete12 - pilóta ismeretlen

+1 felségjelzés nélkül
  • ottar
    Hát nemtom szerintem ez csak valami szerencsétlen véletlen, csak az a gáz, hogy ugye a mentést rontja el..
    Eddig semmi hibája nem volt...
    És remélem nem is lesz.. :-)
  • neuro
    Lehet valamit elrontottak a magyar változatban...
  • ottar
    A magyar..
    Sajnos már csak azt lehetett kapni mikor vettem.. :-(
  • neuro
    hmm nekem eddig még nem csinált soha ilyen hibákat az FB.. ez az angol vagy a magyar verzió?
  • ottar
    Hombre, köszönöm, ez baromi jó ötletnek tűnik, sajna nem biztos hogy vasárnapig ki tudom próbálni, de ha bejön, akkor nagyon fogok örvendezni jól... :-)
    Mégeccer köszi, és most piszkálja majd a csőröm hogy jó lesz e így... :-)
  • koppim
    Még azt próbáld meg, hogy az utolsó küldetés fájlokról
    pl. 11028.properties és 11028.mis csinálsz egy másolatot és átnevezed őket a következő sorszámra aminek jönnie kellene
    ezesetben 11029.properties 11029.mis
    Majd a campaign.ini -be beírod ezt a sorszámot

[Main]
    ExecGenerator DGen.exe
    Class il2.game.campaign.CampaignBlue
    awardsClass il2.game.campaign.AwardsDEfighter
    [list]
    11028.mis
    11029.mis
    end.mis

Elkell, hogy induljon az előző küldetés , ha mázlid van megcsinálja a következőt miután ezt lerepülted.