91390

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Nemcso
    Ebben egyetértünk. (AEP kivételével eredeti az FB+AEP+PF készletem).
    Valószínüleg CD Galaxis+Futár lesz a dolog vége, mert így is egy ezressel olcsóbb, mintha itt, Fehérváron venném meg a boltban.

A hiperek áraira : Fehérváron a Tesco és az Auchan is 9900-ért árulta/árulja még most is a PF-et ! (a készlet nagy úr, de ez az üzletpolitika azért már nevetséges)
  • neuro
    én is 8000 körül vettem, de hát a kisebb városokban mindig drágább minden, mint Pesten - kivéve talán ha a Tesco vagy hasonló hiperek fix árait nézzük

ettől függetlenül akit érdekel vegye meg, mert a szimulátoros piac olyan kicsi, hogy ha mindenki warezol a előbb-utóbb nem lesz mivel játszanunk mert a kiadóknak/fejlesztőknek nem lesz érdekük beleölni a pénzt...
  • Nemcso
    A megvásárlással kapcsolatban:

itt fehérváron az MM-ben 8990-ért bírják árusítani, míg máshol 6990-ért megvehető !
  • neuro
    Vedd meg, mert az EREDETI dvd-vel el fog indulni!
  • Her Laca
    Ja és mellik il2 ő???
  • Her Laca
    Testvérem:)) Game Copi World. Itt megtalálod a megoldást a bajodra.fixed exe képében. De ez már itt le lett irva párszor .
  • Pityi30
    Sziasztok!
    Pls segítsetek!Szeretnék megismerkedni az IL2-vel,letöltöttem,de nem indul el.Azt írja,hogy összeférhetetlensége támadt egy emulátor softverrel.Valaki tudna átfogó segítséget nyújtani?
    THX
  • Lacusch69
    Dehogynem... :) Esténként mindig lenyomok néhány quck missiont, 1-2x Ace ellenfél ellen, fordulóharcban. F2-es Meszával is simán le lehet szedni a korabeli orosz gépeket dogfightban, Ace AI esetében is. 2x Ace már nehezebb, de 40% arányban meg tudom csinálni.
    Az online más tészta, ott tényleg kerülöm :)
  • Lacusch69
    Lehet... De eléggé kétértelmű volt.
  • Bucser
    Szerintem nem a virtualPumakra gondolt.
  • Trucker39
    Különösen "Az Energiaharc alapjai", valamint a "Harc az életért" fejezet tanulmányozása erősen javallott.
  • Lacusch69
    Ha a Pumákkal repülsz (mondjuk én kevésnek tartom oda magamat, 3-4 év tapasztalattal), akkor nézz szét az oldalukon a "Harcászat" címszó alatt. Onnan sokat tanulhatsz, vagy kérdezgesd őket, szívesen segítenek. Persze, csak ha majd újraindul a fórumuk...
  • Valka
    ruszki vadászokkal alacsany magasságon nem érdemes fordulózni, ez csak az al ellen jön be, ha elég ügyetlenre van állítva.
  • Her Laca
    Palástórsó!! AI ellen mindig bejön,tulcsúszik rajtad van hogy kettő is egyszerre. Ha már lent kóricálsz ,ellenséges reptér fölött :)
  • Trucker39
    Mit keresel földközelben egy Boom&zoom géppel? Csak nem dogoltál egy olyan ellenséges vadásszal, vagy vadászokkal, akik éppen a dogfight-ra vannak kitalálva?
    Csak nem megsértetted az energia harc legalapvetőbb szabályait?

A többi hibát majd tanult kollégáim részletezik, gondolom.
  • CrazyCharlie
    U.i.: Ez volt a második bevetésem vadászalakulatnál. Me109G14-essel repülök a Pumáknál
  • CrazyCharlie
    Életem talán legnehezebb 2 percén vagyok túl!!! Feladat: Felderítőgép kísérése + megvédése. Hát bevitt minket egy reptér fölé. Min 6 szovjet gép volt a levegőben + 2-3 épp felszállni készült. Ezek közül kilőttem egyet, csúszkáltam a légvédelmi lövegek tüzében jó alacsonyan(épp csak nem szántotta fel a földet a sróf) aztán hirtelen 2 Jak-7 már benn is ült a seggemben. Kicsivel felettem voltak, nem mertem emelkedni, bedöntöttem balra, hogy majd rászűkítek és meglépek, de nem sikerült. Nem mertem kivenni a fordulóból, mert ha a közelebb levő nem talált volna el, a kísérőjének biztos szép célt mutatok. Tartottam a bal fordulót, ez megtetszett egy harmadik szovjetnek is és csatlakozott a körhintához. Közben a társak megpróbáltak közbelépni, és le is szakadtak rólam a köcsögök, csakhogy addigra a társaim is bajban voltak. Mi voltunk 4-en a szovjetek nem tom hányan lehettek, de érezhetően fölényben voltak. Gyűjtöttem kis sebességet és visszafordultam, hogy újra beszáljak a küzdelembe. Addigra sajnos két kolléga már lezuhant és a harmadikat is előbb lelőtték minthogy odaértem volna. Mit hibáztam el? Hogyan kellet volna leráznom a köcsögöket?
  • Mark007
    Hat lehet tenyleg nem eredeti neked, de ha megis:
    Meg regen, a sima FB-vel nekem is gondom volt(EREDETI)
    mindig kiirta inditasnal, hogy cd/dvd emulator found, es kilepett.
    Win reinstall utan mar mukodott...
  • Monoton
    vanegy eladó? kell? .S_D:A_SD:_AS

• PhantomAss
    mégegyszer
  • PhantomAss
    ezzelbiztosan elindul :O)
  • neuro
    berakod a gyári dvd-t, kétszer kattintasz az ikonra és elindul...
  • Lebowski

bocs de nembírtam ki :D:D:D:D
  • Gibor
    Helló!
    Most szerezem meg az 1946-ot de vlamilyen oknál fogva nem indul el, valamit leírtak, és annyit megtudtam hogy asszem securom a védelme, de nem e tud valaki vmilyen progit vagy vmit hogy elinduljon?
  • PhantomAss
    akkor nem egy helyről szereztük az infót :)http://www.shift.sk/military/test_page_10/fighters/jak.html
  • Monoton
    hát srácok nem nagyon jött be a játék nekem sajna :(

valszeg elis adom a gamet meg a joystick ot mert nem használnám :(
  • kiskorúbézoltán #8727
    Mármint a 15 mm-es .
  • kiskorúbézoltán #8726
    Hmm , igazad lehet , erre nem gondoltam .
  • kiskorúbézoltán #8725
    Ez ok , de sima 151-es nincs is más gépen ?
  • Lysandus
    Oké, de a szerző a favázas és vászonhuzattal borított gépekre gondolt. Azokon átmegy a robbanólövedék és meg se kottyan neki, ha a vázat nem éri. A jó öreg Lancesterek pl sokat bírtak, ha nem a motort, vagy az üzemanyagtankot érte találat. Annak gépnek a törzse is favázas és vászonborítású volt. Igaz, hogy volt mikor a pilóta hátranézett és nem látta a faroklövészt. Annyira csavarodott a törzs.

A falemez borítású szárnyra ez már nem igaz. Fára a robbanólövedék a legveszélyesebb.
  • Bucser
    F2-ben MG151 /15 van az F4-ben MG 151/20
  • kiskorúbézoltán #8722
    Mármint melyik témát ?
    Elvesztettem a fonalat ...
  • Her Laca
    Na csak azért kérdezem mert ha mostanában mennél lehet te is pislognál ám:)) A dongósok is tárgyalták a témát és biza volt fejvakarás:)
  • kiskorúbézoltán #8720
    Hmm , létezik , hogy csak az F-2-ben van MG151 (a sima nem a huszas) ?
  • kiskorúbézoltán #8719
    NP , egyre gondoltunk .
  • kiskorúbézoltán #8718
    A huszasokat szándékosan nem piszkáltam csak a nehézgéppuskákat , azokkal van egy nagyon pici gyakorlati tapasztalatom , így azokat hasonlítgatom a való élethez .
  • Lacusch69
    Bocs, MG-FF/M. Közben még 3 fórumot olvasok...
  • Lacusch69
    Passz, csak hallomásból ismerek egy-két részletet...
  • Lacusch69
    Az még hozzátartozik a történethez, hogy akkoriban MG/FF-ek voltak az Emilek szárnyaiban, a későbbi 151/20-as jóval nehezebb és gyorsabb lövedékeket lőtt ki.
  • kiskorúbézoltán #8714
    Egyik oldal se volt szeplőtlen , sőtt magyarok is érintve voltak a témában ...