91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    4 vs 1-ben tudnak meglepetést okozni az ACE AI-k azért:) Boom and Zümit gyakorolni jók. (persze csakis úgy, hogy 4 squadronba vannak szétszedve, hogy ne repüljenek soha egymás után.)
  • Her Laca
    De akkor sem értem:))) Minek szapulni az AI-t? Olyan, amilyen megjegyzem őket lelőni nem nagy dolog. Mondjuk gyakorolni jók csak annyi. Persze azért tudnak meglepetéssel szolgálni. Például I16 AI olyan negatív manővereket csinál ,hogy csak bámul az emberfia. Leszállni meg egy idő után szerintem abszolute rutin lessz,előbb utóbb bármilyen helyzetből leteszi az ember.
  • AarPoe
    Ezt tuggyuk, de most az AI-t szapuljuk, ezért beszélünk róluk. :)
  • Trucker39
    Hmm. Kissé lemeradtam.
  • Trucker39
    Nem értem, miért kell erőlködni az AI gépekkel. Ott van az internet, azon meg jónéhány élő pilóta. Repülj azokkal.
  • Her Laca
    Hát komám erre csak egy megoldás létezik. Ne az ai val repülj ,hanem emberekkel.
    Pár ezer online pilcsi van a lobbyn csak találsz kedvedre valókat köztük:)
  • AarPoe
    Cserébe még az Expert AI pilóták is előszeretettel emelkedő spiráloznak az ember előtt, ideális célpontot nyújtva :) /Ace nem!/
  • FixY
    Bocs, ezt csak most vettem észre: kiábrándulásom tárgya nem a sok (egyre kevesebb :) ) sikertelen landolási kísérlet, hanem az, hogy ennyire pofátlanul csal az AI gépekkel...
    Az AI vezette gép még 110km/h sebességnél is stabil, míg ha én vezetem, valahol 160 körül már át- és leesik.

Az első verziótól is az vette el a kedvem, hogy csak autopilottal tudtam lépést tartani a századom gépeivel, mert a többiek azonos géppel és felszereltséggel ezerszer jobban gyorsultak, emelkedtek mint ahogy az enyém bírt. Persze folyton lemaradtam, a végén meguntam.
  • Lysandus
    Nana. Volt már, hogy finalen elkaptam C-47-est vagy A-20-ast. Ha leesett a fél szárnya, akkor oda is vágta, és fel is robbant.
  • Bucser
    Az Ai leszállásai scripteltek. Ha szarrá lősz egy C47-est pl és leesik a fél szárnya, de már finalen van akkor is leteszi a földre és megmenekült. max a fölodön kiugrálnak az emberek belőle.
  • Lysandus
    Kipróbáltam. Tényleg 110 km/h-val szállt le. Ha a Koral-tengert töltöd be, akkor hordozóra száll le az AI Corsair és 100-al fog padlót. Ennyivel száll le a Zero is. Az Aichi viszont 70-el.
  • Szepy2884
    "Szerintem tetszeni fog... ;)"

Hát nekem nagyon, az biztos. Köszönöm, hogy belinkelted!
    Szerintem magát a mozi filmet simán überelte, (már csak az objektivitás miatt is) . Nagyon jó dok. film. Kellően drámai és a narráció is korrekt.
  • nalyib
    Talán nálam is az a baj, hogy általában sérült bombázóval szállok le:)
    Mondjuk szerintem a Ju88 sehogy nem könnyű, ettől függetlenül szerintem mindegyik gépnél meg lehet találni a "könnyű" technikát. Az ideális sebességet, süllyedési szöget, stb, meg persze tudni kell viszonyítani az adott gépen (20 centi, vagy 3 méter magasan van a kerék), ez a legfontosabb.
  • AarPoe
    Persze nagyon sok múlik azon, hogy álló, vagy haladó carrier-re szállsz-e le, haladóra jóval könnyebb. Így teljes. :)
  • AarPoe
    160km/h-nál sem szabadna átesnie, nemhogy 160mph-nál. A 110km/h kicsit tényleg lassú...azért ezeket az AI-s lansolásokat nem az életből modellezték, ezt tudni kell a játékról. 150-160km/h általában megfelelő a carrier-en landoláshoz (japán gépeken kicsit kevesebb).
  • AarPoe
    Vagy én nem vagyok normális, vagy kitudja, de nekem sokkal könnyebb landolni a Ju-88-al, mint a nagytesó messerrel. Elképzelhető, hogy egyszerűen csak nem szeretem ezt a gépet? :)
  • Lacusch69
    Nincs mit. Én először ezt a filmet 1995-ben láttam (kissrácként soha nem gondoltam volna, hogy valaha látni fogom), amikor a háború befejezésének 50. évfordulójára a német tv-k minden éjszaka ilyen jellegű filmeket adtak.
    Többek közt ez is volt akkor:

http://video.google.com/videoplay?docid=2683413579748075712

Szerintem tetszeni fog... ;)
  • FixY
    Nem. Km/h... Próbáld ki: quick mission builder, Okinawa, elindul, nyomsz egy a-t, és megvárod míg leszáll...
  • kiskorúbézoltán #11855
    Km/h??? Átszámoltad vagy mi? Nem Mph/h? Mert ha 160-170 Mph/h-nál neked átesik...
  • Her Laca
    Gyakorolj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kiskorúbézoltán #11853
    Kicsit hazudós vagyok... ;)

THX a linkért, nagyon jó volt, fülig ért a szám amikor beugrott egy egy rész a könyvből!
  • Lysandus
    :-))))

Volt valami "Egy igaz ember története" is. Vmi ruszki pilótáról szólt, akit lelőttek, több száz km-t mászik törött lábbakkal, de végül megmentik a partizánok és visszaviszik a saját vonalak mögé. Megvan! Mereszjev. Alekszandr Mereszjev! Na aztán levágják a lábát, de falábbal újra megtanul repülni. Na most a fickó a könyvben tőzsgyökeres orosz. A Magyar Repülés Történetében viszont van egy A. Mereszjev az egyik képen (szovjet et-ak a magyar et-nál vendégségben kb a 60-as, 70-es években) egy MiG-21 előtt. Viszont ő valamilyen tatár, vagy ázsiai származású ez is látszik.

A Pokriskin könyvet én is olvastam. Onnan tudom, hogy még a MiG-3-asban sem volt rádió. Illetve hogy azon a MiG-3-ason amin ő repült csak két nehézgéppuska volt. Utána az sem, mert leszerelték (mondván hogy kell az új típusokba) és golyószórót raktak fel helyette.

Egyébként a Pokriskin könyvvel vigyázni kell. Azt írja, hogy a MiG-3-as után Cobrával repült. Ez igaz. Majd az következik, hogy milyen kitörő örömmel fogadták a La-5-ösöket. Végül pedig a La-7-est. Csak mióta van net tudtam meg, hogy Pokriskin még akkor is Cobrával repült, amikor az egész alakulatát felszerelték La-7-esekkel (amit megtehetett mert ekkor már tábornok volt). A háborút is az amerikai típussal fejezte be.

Nyilvánvalóan a propaganda szólt közbe a könyv írásakor. Igaz, hogy én még a Bf-109-est is úgy ismertem meg a csehszlovák makettgyártótól, hogy AVIA S 199. :-))) "Drága jó" cenzúra!
  • FixY
    Egyre jobban kiábrándulok az Il2 szériából...
    Egy Corsair géppel próbálok leszállni anyahajóra. Átlag 3-ból 1x sikerült. Gondoltam, meglesem az autopilot trükkjét. Hmmm... 110km/h sebesség mellett száll le szépen, stabilan, rezzenéstelenül vezetve a gépet.
    Na, most jövök én! Próbálok lassítani, 160-170km/h alatt átesik...
    (flaps "landing" állásban)
  • PhantomAss
    megkaptam, már olvasom:)
    ezer köszönet :)
  • Her Laca
    elküldtem
  • PhantomAss
    elküldenéd a [email protected]?
    köszi előre is
  • Sanyo
    Más programokkal nem csinálja? Ha az Il2 hibátlanul fut, a géppel nincs gond. Ha fagyogat, itt az ideje lefuttatni egy memtestet. :)
  • Lebowski
    ezzel tuc neten is játszani. az ilyen patcheket mindenképpen töltsd le hiszen hivatalos javítás.semmi illegál nincs benn vagy esetleg olyan ami elviekben szétkúrhatná a progit...
  • Willenbrock
    Kösz ezt kipróbálom,erről még nem hallottam.
  • Her Laca
    De van hozzá egy patch asszem a 4.08. Na azt tölsd le ,és meg fog javulni.
  • Willenbrock
    Igaz a kampánymenedzsert rátelepítettem,de úgy emlékszem már anélkül is kiírja ezt a hibát.
  • Willenbrock
    De ez az eredeti boltban megvett 1946.Nincs fenn patch.Újra is installáltam és az sem segített már.
  • Her Laca
    Patc -eld újra .Valószinű megjavul.
  • Willenbrock
    Tud valaki segíteni az előbb feltett kérdésben?
  • Her Laca
    Ja és igen el tudom küldeni.
  • Her Laca
    1.20 MB
  • PhantomAss
    engem érdekelne
    mekkora a mérete? emilben el tudod küldeni?
  • Willenbrock
    Segítséget kérnék:Az IL2 1946-tal játszom mostanában és hónapokig normálisan futott gond nélkül.Egyszer csak-néhány törlés és újrainstallálás után-jöttek a gondok.A játék rendesen betöltődik és fut is egészen addig míg véget nem ér a küldetés.Amikor a felvételt menteni akarom vagy átlépnék a következő küldetésbe hibaüzenet következik miszerint:Il2 fb exe.alkalmazáshiba-az xy számú utasítás a zy memóriacímre hivatkozott,a memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet:read Tudna valaki segíteni mi lehet a gond?Sokáig ugyanis ez a probléma nem jött elő.Még a Windowst is újraraktam múltkor és így is kiírja ezt!
  • Lacusch69
    Hogy olvasgattad 20 éve, ha "kiskorú" vagy??? :P

Ha emlékszel még, van benne egy rész, amiben John Fordot elküldik Midwayre filmet forgatni a japán támadásról.
    Itt az eredeti film:

http://video.google.com/videoplay?docid=5084883018678341617
  • Kferro
    Na, azért fürdőkádba nem vinném be a laptopot. :)))
    De tény, hogy én nagyon nem szeretek gépen olvasni. A könyv az igazi.