91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    én anno egy 1.7+ (1.4-en futott) proci, 1gb ram, ati 9200se -vel pekedtem. lazán elment mindenhol. onlinewarra is jó volt. sztem csak ram kell bele. az mindenképpen hasznos a földi célok miatt.
  • Scottt
    1700mhz proci,512mb ram,ATI RADEON 9250 128mb és nem sd ram elfut:)
  • Atesz91
    Sztem nálam egy gépcsere kéne nem egy felújítás, de előbb még megnézem, hogy megy a 46. Bár nyár végére beterveznék egy új gép vételét, de ez nem tőlem függ.
  • Her Laca
    Igazad lehet:) De pl egy közepes amd proci is 1,6gh -en ketyeg,oszt eszembe se jutott,hogy sd-ram ról van szó. Tényleg ? lehet aztat még kapni? De pl nekem van egy 256os 400 as ddr ramom itten a pohárban a monitor mellett ha kell szivesen odaadom a kollegának. Ingyé persze.
    Feltéve hogy ilyen kell neki.
  • TG Gida
    Lesz.
  • Sanyo
    Az DDR2 lesz. Ami abba a gépbe szerintem kell az SD ram, azok pedig jóval drágábbak. :)
  • Her Laca
    Pontosítok. 3920 forint.
  • Her Laca
    Csak finoman és megfelelő alázattal jegyzem meg,hogy a memória árak oly mélységekben vannak hogy az csuda. 1gb ram van vagy 3500 huf az aquaban.:)
  • Atesz91
    de ha a grafikán állítok vagy az alapokon kívül mást nem futtatok akkor talán nem lesz ilyen bár ha akadást észlelek én pause-t nyomok egyből
  • TG Gida
    A 46 simán elfut 512 rammal is.A baj akkor van amikor elkezdesz lőni
    egy gépre,megáll kicsit töltögetni és mire magához tér, már mögötted vannak.
  • Atesz91
    azt olvastam egy helyen hogyha 512-es van a dobozra írva akkor grafikai hibák kizárása után ami nem új kártyát jelent még a csak szükséges illetve kevésbé szükséges progik mellett működik egy game mi lehet valós ebből?
  • Atesz91
    a várás nemszámít ha a menü és maga a játék nem akad akkor ráérek várni ha szépen futa a képi része minden ok:D
  • Atesz91
    ne matlantis igazából nem is hallottam atlantisról
  • Muki100
    Nekem is hasonló de 768 mega rammal is épp elég kivárni néha :\
  • madmanic
    a 9200 az atlantis? Mert azon biztosan megy, volt nekem is 6-7 éve
  • Atesz91
    Nem is gondoltam, hogy tudnék vele kezdeni vmit, akkor első lépséként elmentem az oldal címét, hátha elfelejteném, mármint nem az sg.hu-t:)
    Akkor elkezdem szedni a 46-ot remélem lejön, köszi a segítséget majd irok még.
  • Lacusch69
    Nekem kezdetben ennél gyengébb PIII-ason ment az eredeti (ős) Il2 Sturmovik, és a Forgotten Battles is.
    Szerintem próbálkozz 800x600-ban, és a táj részletességét, a megvilágítást, a felhőket tedd minimumra, a z objektumok részletességét pedig közepesre.
    Az élsimítást kapcsold ki. Nem lesz túl szép a kép, de lehet használni.

Aztán a QM-ben csinálj egy 16vs.16 légiharcot, és ha nem akad különösebben, akkor van esélyed, hogy online is tudsz játszani.
  • Atesz91
    Aha értem, itt az adatok a gépemről nemtom hogy mennyire elérhető a 46 RAM:256MB proci 1,6GH vidkarim RADEON 9200 64MB-ás megnéztem az APE letölött fájlait és van egy patch mappa ami PF-hez tartalmaz patch-eket 4.04m az utolsó patch
  • Lacusch69
    Inkább írd le, hogy milyen konfigurációd van (proc,ram, vga), aztán majd valamit kiokoskodunk.
    A merged telepítés már eléggé idejét múlt, ráadásul a "Pe-2 (Peshka)" patch (azt hiszem, ez a 4.05m) nem nagyon érhető el.
    Azt nem tudom, hogy nem eredeti 1946 hogy megy a lobbyn, mindenesetre a 4.08m patchet rá kell telepíteni, aztán lehet próbálkozni.
  • Atesz91
    ja és az FB 1.22-es verzió a PF pedig ha jól tudom 3.04-es alapból kell valamilyen patch mergedhez főleg az érdeklene

lehet, hogy a 46 túl erős gépigényű a számomra, bár jólenne, de lehet.
  • Atesz91
    Hello!

Mekkora az a gépigény amin a 46 még jól játszható, a betöltési idő max 5-6 perc és maga a játék még nem akad, vagy nagyon ritkán? Nekem megvan eredeti FB letöltöt AEP és még egy eredeti bár Ecobit-os PF-em, külön működnek, de nemtudom, hogy megoldható e a merged install illetve ezekhez van-e letöltés, új térkép, repülők stb. A másik, hogy ha letöltött 46-al tudnék-e multizni?
  • blash
    videok:

Blue Eagles Team 2007 HD

Eagles by Jafa
  • tothgyorgy
    Nekem ált 1 zöld szokott lenni.
    Tegnap előtt 10-en voltunk. Valóságos tömeg.
  • Sanyo
    Ma beüzemeltem az il2 server commandert. A problémákat ezzel remélem sikerül(t) kiszűrnöm.

Időnként a szolgáltatóm új ip címet ad, ezzel sajnos még nem tudok mit csinálni. :( (kábelneten lógó gépről van szó)
  • Lacusch69
    Nekem időnként a ping-visszajelző zöld négyzet mellé betett egy sárgát is, de más nem történt. 14ms körül szokott lenni.
  • Her Laca
    Sanyó! Valamit kéne csinálnotok a szerverrel,mert sűrűn .NAGYON!!! sűrűn kidob. Nem csak engem ,másokat is. Olyat csinál ,mintha egy ujj térképet töltene be de úgy szépen megáll ,oszt semmi,persze a térkép nem változik.
  • bucsher
    én azt használom...
    mondjuk megvenni már nem lehet, úgyhogy trial módban ragadt örökre :)
  • sindelnet
    Szia Phan.
    A TheAllSeeingEye szerverkereső úgy olvastam már nem üzemel.
    Nekem sem sikerült egy ideje működésre bírni,sem újratelepíteni.
    Ha valkinek más tapasztalata van írjon....
  • Scottt
    Sztem cfg másolással.[Nincs fennt nemtudom]
  • Sanyo
    32 bites vistán próbáltam nemrég, xp kompatibilis módban felmegy, de a skin akkor sem jelenik meg. Használni azért lehet.
  • Sanyo
    Csak a hyperlobbyn van fent.
  • Lacusch69
    Annyiért nagyon jó, ha nincs baja.
    Ha esetleg megveszed megkérlek, hogy hasonlítsd össze a nonpro X52-vel.
  • PhantomAss
    csak mondtam a srácnak adja meg a telószámát
    (kezdő vaterás vagyok, nem tudtam hogy nem lehet)
    érdekel az a joy...:O)
  • bucsher
    ase megy nekem. vista32.
    viszont azon nem látom a flyonline.hu-t. keressem még, vagy ott tényleg nem jelenik meg? lobbyt nem használok.
  • Lacusch69
    Pumáknál kérdezősködj, vagy ha itt eléred Sanyót.

(Mi volt az a nyomdafestéket nem tűrő kérdésed a Vaterán? )
  • PhantomAss
    hali
    vista alatt játszik vki?
    nem tudtam feltelepíteni a hyperlobby-t, és az all seeing eye-t sem
  • Lacusch69
    Raven qrva jó fej! Igaz, hogy kiköpött angol focihuligán, de valami oknál fogva szereti a magyarokat. Nuke-kal is jóban van, veled is, velem is...
  • Szepy2884
    Ja, tényleg! most hogy mondod, már beugrott. Tegnap is magyarázott nekem, de amikor Raven beoltotta és kiállt mellettem, és felemlegette neki hogy a múltkor 4 db enemy-t szedtem ki mögüle, az nagyon jól esett. El is halgatott egyből :))
  • Lacusch69
    Nekem a DEY-esekkel egyetlen ilyen esetem volt (Karlwb), de privátban letisztáztuk.
  • Szepy2884
    Tegnap Nuke kollégával éjfélbe nyúlóan harcoltunk a vörhenyesek ellen a WC-WF-on méghozzá a balatoni map-on. Jó ideje összehaverkodtam az ottani kompániával, már előre köszönnek nekem ha felmegyek a TS-re, ahhoz képest hogy először csak azért mentem fel, mert az egyik DEY-es már nem tom melyik azonnali magyarázatot várt, hogy hogy képzelem azt, hogy lenyúltam a kill-jét.
    Na, mindegy, inteligens ember lévén nem mentem bele egy értelmetlen anyázásba, hanem higgadt ember módjára elmagyaráztam neki, hogy ő béna volt én meg leleményes oszt kész.

Na de nem is ezt akartam mondani, csak szájmenésem van, hanem azt, hogy tegnap sehogysem értettem, hogy mit magyarázzák nekem, hogy ellenség van Floridánál, amikor magyarországon vagyunk. Na nem szaporítom a szót, végül is leesett, hogy a Florida az nekik nem más mint a Tihanyi félsziget! LOOOL