91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #14353 Idézet a repülőnappal kapcsolatos Index-topikból:
"Mai állapot szerint az Fw-190 futómű sérüléssel, a Jak-11 motor főtengely problémával üzemképtelen! " -
Igen azt írják a rep.nap honlapján hogy a Aerotechnika M&T Budapest ZRT fog hozni P51D-t.Az a buboréktetős Mustang,kb 1944 őszén jelent meg a frontokon ha jól tudom.Biztos szép lesz. -
blash #14351 vagy juniusban... -
blash #14350 Mig-29-cel mar sikerult kielvezkednem magamat julius elejen, ja es par gripennel es f-15-tel is:
http://butcher.palacsinta.com/kecskemet/
http://jetfly.hu/rovatok/galeria/fotok/sasok_galeria/
-
tothgyorgy #14349 tigris és hetzer -
A mustangot ki hozza?Remélem nem a redbull! -
tothgyorgy #14347 A tigris:
magyar tigris -
tothgyorgy #14346 Melyikre gondolsz ?
Ja egyébbként hallottátok hogy valahol a volt szu területén (pontosabban nem tudom) épített egy manus egy stuka replikát ? Teljesen működőképes, majdnem eredeti méret. Itthon meg építettek egy tigrist, meg egy hetzer rohamlöveget. Replika mindkettő, de eredeti méret, teljesen valósághű. -
Hát azóta már sokat fejlődött de a Flight Modell még mindig nem a legerősebb benne..De az avionikáért sokkall többen szeretik -
Solyom2 #14344 Egy magyar gépet is lehetne beszerezni -
P51 
Olyan is lesz
-
Remélem a P-51D is fog repülni.Legalább az az 1 világháborús vadász lesz.A 70 éves évforduló alkalmából keríthettek volna több oldtimer gépet.Esetleg Németországból beszervezhettek volna Bf-109-est mert ott van egy olyan társaság amelynek a gépei szoktak bemutatókon repülni pl.Ausztriában is.A fókáért nagy kár az érdekelt volna legjobban. -
Igen, ez elég szar ügy... 
De legalább az A10 repülni fog!
-
Ez azért idegesítő mert visszaigazolt ország alatt volt a fóka. Erre kivették. Igazából egyik hajtóerő lett volna amiért elmegyek (ettől még elmegyek). Mert a tavalyi repnap gyengusz volt. Túl sok falcon, pedig a mig hangja felülmúlhatatlan :D Idén több különlegesség lesz amiért érdemes elmenni. -
Lebowski #14339 pedig vicces mikor 70 km-ről lekapsz vmit jaz égboltról:) monnyuk azt nemtudom h il2féle dogfightnak miköze van a lockbanihoz mert sztem teljesen más de ez szubjektív vélemény. -
az eredeti falcon 4-ben nyomogatni kellett mindent, de a gép mozgása nem igazán volt reális. Olyan sínen vezetett tégla szerű volt. -
Biza-Biza ott is előfordult velem, hogy használnom kellett az Il-2ben összeszedett dogfight tudásomat:) -
Kár hogy nem világháborús szim,én csak azokra vagyok ráállva.A Lock On is megvan ugyan de csak műrepülni szoktam a Mig-29-essel.A lokátoros-rakétás harcot nem kedvelem-nem is értek hozzá. -
Lebowski #14335 az il2 közösség 90%-a hl-en repül.nemhiszem hogy kevés lenne ott a szerver... -
Érdekes megint megnéztem a honlapot és tényleg nincs fóka.Dehát pár napja még az is oda volt sorolva.Biztos hogy nem álmodtam.Azért P-51 lesz az se semmi. -
#14325 -
Akkor talán nem figyelmesen olvastam?Én ugyanezen az oldalon azt láttam hogy a visszaigazoltaknál a Cseh gépek közt szerepel a FW-190. -
Mi az az FF4? -
Lacusch69 #14330 Akkor bemásolom ide is:
BAKKER, KECSKEMÉTEN NEM LESZ FÓKA! :((((
Lesz viszont Bf108 Taifun (statikus), Póni(???, nyilván statikus), Mitchell (talán repül)
A repulonap.hu-ról szereztem az infókat. -
És a FW-190 az már semmi?Elvileg a csehek azt is fognak hozni.És nem a statikus soron fog állni hanem remélhetőleg lerepül egy szép bemutatót.Nagyon várom már még akkor is ha "csak" egy replika lesz esetleg amit valószínűnek tartok.Egy Bf-109nek még jobban örültem volna dehát ne legyek már telhetetlen. -
nem cseréltem
a régit eladtam,és most kb féláron tudtam venni egy vadiúj pro-t -
hetti #14327 Biztos vagy benne hogy ezekbe a gépekbe kivétel nélkül nem volt automata beállitási szög szabájzás? -
Lacusch69 #14326 Kösz az infót, akkor marad a régi...
-
Free Falcon 4 bár November körül már jön az 5;) -
bucsher #14324 dehogyis! fast and furious 4 :D -
és x52-t minek cserélni praura? -
final fantasy 4 ? :D -
amúgy nem tud vki egy all seeing eye szerü szerverkeresőt? a hl kevés szervert talál -
na megvan az x52pro
hát a sima x52 után csalódás
a legnagyobb baj, hogy a fő tűzgomb egyállású, a sima x52-őn 2 állású volt, és teljesen lenyomva én az 1+2 fegyverrel egyszerre tudtam tüzelni
nemtom miért vették ki.....
amúgy is kevesebb használható gomb van rajta
a gázkaron például nem tudom konfigurálni az lcd kijelző gombjait, a régin rájuk raktam a világítást
ami tetszik, hogy dupla rugó van a joyon, és emiatt egyre nehezebb húzni a kart, talán kicsit pontosabb is
amúgy dettó x52
de az árát megérte:O) -
Aki reális avionikát akar meg Istenfszát annak ajánlom a FF4et -
Ígyvan, én is csak ezért játszom(felmegyek ventrire megkérdem van valami össznépi mulatság, ha nincs lépek is le) egy mmorpg-vel egy ideje (nem wow), és ezért hiányoznak a régi ofp-s sokemberes gigahentek is :\
Il-2ben se rossz, bár nem sokat repültem így. -
tothgyorgy #14317 A csapatmunka tényleg élvezetes. Ezért sajnálom hogy ritkán van részem benne. -
A taktikákat nagyon jól lehet alkalmazni ,viszont maga a repülés a maga fizikai valójában egy vicc. Ember nem bírná ki azokat a manővereket amiket itt megcsinál a szobapilóta.
Sokszor leírtam már , ez a játék akkor a legélvezetesebb ha társakkal repülsz. Csapatmunka!!!! Ezt nagyon jól visszaadja. Mostanában Gidával kicsit intenzívebben repülünk,és bizony nem bírnak lelőni bennünket még ha túlerőben is vannak az enemik. Az lehet ,hogy rommá lövik a gépet de minden esetben hazavittük a technikát. Volt ,hogy három ,négy gépet is lekaptunk fejenként egy felszállással. Ezt egyedül nem tudja megcsinálni az ember. -
a 2 pedig összetartozik, és amúgy sincs konkurense repülés szimulációban sem (az fs sorozat egy vicc). -
Ja jut eszembe:! HARCI REP SZIM!!! Tehát a harcot is szimulálja. Nemcsak a repülést.