91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nálam szaggatott ha mindkét mag be volt kapcsolva.
Lehet az AMD proci a hibás ,de mióta az 1 van beállítva azóta nekem tökéletes. Meg valamit még csináltam ,de már nem emlékszem pontosan.
Nekem 1680X1050 ben minden max on ,víz 3 as,felhők is az újjak,4X élsímítás ,meg még mit tudom én mik,de tökéletesen fut.Kivéve Berlin felett ha rázumolok:DDDD -
nalyib #14512 Ezt nem egészen értem, mert
1. szerintem FB configban mindig is ott volt az ezt beállító érték (Process Affinity Mask asszem'.. =1: 1. szál; =2: 2. szál; =3: mindkét szál). Ráadásul alapból 1 szálra van állítva.
2. mindig is létezett többprocesszoros gép és ezeket jellemzően a repszimek támogatták, ha jól tudom. A hyper-threading és a dualcore is azon az elven produkál.
3. mikor én próbáltam, mindenki egyetértett, hogy két procra/szálra/magra állítva jobb:D -
Lacusch69 #14511 Valami ilyesmi... -
Asszem:) -
nalyib #14509 Most itt arról van szó hogy az il2 régi és nem kezeli jól a több magot? -
Lacusch69 #14508 Ja, hogy neked ilyen jó szemed van... Én bizony el szoktam gondolkozni bizonyos látószögek esetén, mondjuk 3-400m-ről, hogy az milyen gép is volt, amit az előbb fél mp-ig láttam keresztezni előttem... Tempest vagy Shitfire vagy P47? -
Miért? élsimítás nélkül talán nem lehet? -
Lacusch69 #14506 Meg vannak ezek zakkanva a Shitfire-től... Ha lehet választani, akkor minimum a fele, vagy még több azzal megy.
Ha leszólod őket miatta, akkor meg nekik áll feljebb (na nem a farkuk, mert az nyilván kisebb, ha Shit kell az önbizalmukhoz)
Nekem az egyik gombra a csetben be van írva a következő szöveg:
"Shitfire is official cheat for girls and gays..."
Ettől függetlenül nagyon ritkán használom. :) -
Hát akkor ne tiltsd le ,reklamálj olegnél stb.
Nekem aztán édesmindegy ,hogy jól fut e a játék nálad vagy sem.
Kérdezted miért kell ,kaptál rá választ ,most meg keresed az okokat.
Nem értem.
-
Lacusch69 #14504 Mit azonosítasz? Mondjuk a többi repülőt... -
Pár peccs már abban az időben jelent meg, amikor már elég elterjedt volt a több mag :) -
Mért lenne bugos?
Hol volt két magos amikor ezt csinálták??? -
a fórum is :D -
röviden akkor: bugos :) -
Mert attól sokkal jobb lesz az IL2 .
A config iniben kell letiltani itt a fórumon már kitárgyaltuk,keress vissza rá. -
Szerintem nincs az a videókártya ami Berlin felett ne szaggatna.
Ez nem hiszem ,hogy kártyafüggő lenne. De azért lehet próbálkozni:)
Ha bírja a pénztálcánk. -
Mit azonosítok?
Nem volt olyan sok lövedék.
Miért kéne letiltanom az egyik magot? -
Jót nevettem az imént:)
Van ez a Wings over Europe server ,mostanában azon szoktam harcászkodni(bár nem tom mért de eltünt a lobbyról) ,na szóval ketten voltunk bent,egy cse sráccal,valami Bortak vagy mi. Létrával manipulált,én meg fókával,erre mondja hogy dogoljunk. Mondom ok.Megadta a szektort a magasságot ,hogy ott találkozunk. Na odakavarok ,és csak megszokásból megnyomom az S gombot,hát már SpitIX ben ül. Mondom neki ,hogy azé FW vs Spit dog az nem éppen a legjobb ,már az én részemről. Mondja ,hogy jöjjek Messerrel. Jó mondom jövök 262 essel . Az unfair:)
Na mindegy maradtam a fókával,odaérek ahova kell a megadott magasságba,erre látom ám ,hogy vagy 1000m el magasabbról zuhan rám.
Na élére a Fóka majdnem 900 al nyomom le (el is hagytam a fél magasságimat),de meglógtam. Úgy berágtam:D Beültem egy Dórába,felkúsztam 5K-ra látom ő is ott variál,jön szembe,de nyomja lefele. Na elkezdtem lőni mindenből,le is esett a szárnya. Még ő volt felháborodva ,hogy ez így nem dog:) Azt a spithuszár úristenit. -
nalyib #14495 Gondolom senki nem használ már SP1-es XP-t, de az alatt pl annyira lassú a kártyám (GF 7200), hogy a csillogó vizet 1-esen sem bírja, az élsimítást is csak álmomban:) Egyszer sikerült megnéznem SP2-vel ezen a gépen, szépen futott.
G2 fölött én sokáig elvoltam a 109-ekkel (G-14, G-10), de azt hiszem én is elkezdek fókázni.
Mert repül ahogy repül, max többször lőnek le, én szeretem a karakterisztikáját, kezdők ellen közelharcra is jó, de hogy ez az egyetlen gép, ami szinte bármilyen szárnytalálat után tökéletesen harcképtelen - tehát .50-es "kapáslövés" is van, hogy hazavágja - az Kicsit irritál.
Van egy bizonyos szárnytő-találat (nem is túl ritka), amitől még repképtelen is lesz.. (teljes bot+pedállal sem marad egyenesben)
Mialatt a fa-lavocskinok simán nyelik a 30mm-t, a P-47-et meg a Me-110 2x20+2x30 kombója sem érdekli rövidtávon, ezt még Oktoberfest is kiemelte. Azért mégsem egy kései IL-2 az a gép, azt hiszem...de komolyan, még sosem lőttek le benne. Volt hogy rám csapott három német, mind eltalált (!), aztán szépen hazafordultam a cifra szárnyaimmal. Nem lőttem le vele szinte senkit, de a .50 célzótehetségem nem ide tartozik:)
Tudom én vagyok a hibás, lehet hogy fóka helyett megtanulom kikerülni a golyókat:) -
Lacusch69 #14494 Egyszer, még tiszta PF szerveren volt egy hosszú légiharcom (Hayate) egy P38 ellen, vagy 8-10 percig kergettük egymást olyan 5000-ről indulva. Nagyon jó volt a srác, azóta sem sok ilyennel találkoztam.
Nagynehezen lelőttem, és akkor szólt cseten egy másik srác, hogy végignézte az egészet egy nagyképernyős plazmán, és hatalmas élmény volt neki (gondolom, hogy egy lelőtt pilóta volt, és külső nézetben nézelődött).
Ha jól emlékszem, bizonyos Kwiatek volt a P38-cal... :) -
Lacusch69 #14493 ??? akkor hogyan azonosítasz???
Ha nincs élsímításod, attól függetlenül is sokat kell számolni a sok kilőtt lövedék miatt.
Letiltottad már ez egyik magot?
Az előző gépem (A64 3700+, 2GB RAM, 7800GT) 4x élsímítással elfogadható szinten ment 1024x768-ban szinte minden szituációban. -
Lacusch69 #14492 Ja, itt tartok én is, hogy a 8800GT-t cserélem 4870-re, de akkor már tápot is cserélni kellene.
Berlin felett teljes zoomnál jelentősen leesik az FPS-szám, olyan 15 körülire. Nade hány objektumot kell megjelenítenie... -
Én minden gépet tisztelek.
Éppen amiatt mondtam ,hogy a pilóta a lényeg. Létrával,P47 el ,mustanggal,
tökéletesen lehet harcolni ,komoly ellenfelei minden német gépnek.Az a nem mindegy hogy, hogyan. Na ez múlik a pilótán.
A messernek bizony vannak hiányosságai,a G2 ig szeretem őket,az az utániakat inkább hanyagolom.Akkor már inkább bármilyen Fóka. -
Hát én nem tudom hogy másoknál hogyan van ,de 4800+ os amd 2gb ram meg egy 8800GT és fullon minden 4x élsimítás, opengl, max leningrád Berlin felett szaggat be ha éppen rázumolok a városra.Épp mostanában gondolkoztam ,hogy veszek egy ati kártyát ezt a 4870 est de lehet meggondolom ha az il 2 ő nem muzsikál velük jól. -
nincs élsimítás. -
Lacusch69 #14488 A 4 lövöldöző hajó lövedékeire is számol élsímítást, azért lassul le. -
höhö nem is gépfüggő.
Nekem 4400+ x2, 2gb ddr800, radeon hd3850-el 8 gép láványánál, és 4 lövöldő hajónál, már bőven 20 alatt van az fps dx módban, opengl-ben meg... siralmas. Miközben a stalker ol, és float32 moddal maximum grafikán 1280*1024-es felbontásban való frapsolás is a nagy vinyóterhelés miatt (swap, mert a 2gb ram nem nagyon elég neki, és a fraps lemezre ír) akad néha be.
Hát most vagy a vkártyámhoz fos az ogl driver, vagy az il2 nem szereti. -
Richtofen #14486 Bizony, tisztelni kell a pónikat, a játékban legalábbis.
Az Mk-III-as Mustangnak 4000m fölött egyik Messzer sem kihívás szerintem.
Pont tegnap szórakoztam egy kicsit vele a WarCloudson. Akárhányszor megközelítettek, felfelé mindig meg tudtam lógni. Volt, hogy egy G10-es enyhe energiaelőnyből lepett meg, de addig húztam spirálban felfelé, hegy nem bírt rámlőni, igaz a végén mindketten 100km/h-val függtünk a levegőben. Kiváló gép. -
ott a pont Laca kollégánál
a pilóta a lényeg
ennyi
(én szeretem a mustangot:O) -
Létra = p-38? :D -
Ami tény! Nemcsak a levegőben ,hanem a földi harcoknál is.És ezt a szövetségesek el is ismerték ,ismerik a mai napig. Ha egyenlő számban álltak szemben a német és szövetséges csapatok,álltalában mindig a németek győztek. Valószinű ebben közrejátszik a technológia,a kiképzés,elhivatottság stb. Nincs ezen mit ragozni:)
-
Úgy kedves kollega:) ,hogy abbol az öt vadászból ami szembe állt az egy messerrel,mindig volt valaki aki éppen befejezte a kapcsolgatást és ráért lőni:) -
Lacusch69 #14481 Német experte (F.Stigler, 28 lgy.) véleménye a Mustangról, nem szó szerinti idézetben (lusta vagyok gépelni):
Nem érti, hogy az amerikaiak ennyi gomb, fogantyú ,és emeltyű kapcsolgatása közben hogyan tudnak harcolni... (lásd: aktuális AS) -
Köszi a Segitséget, majd gyakorlom :) -
Lacusch69 #14479 Csak akkor nézem, ha jót akarok röhögni...
-
Tobak Tibi bácsi azt mondta hogy a P-51 volt a legveszélyesebb ellenfelük. Igaz ezt a D-re emlitette konkrétan. Neki valamiért elhiszem :) A "létrát" is kedvelték, mert könnyen felismerhető volt. Ahogy Laca úr is mondta sok függ a pilótától is. Az meg hogy egy animált videón ki mit csinál.. :) Ilyen erővel a mustang helyett lehetett volna ott egy T-rex is :) -
nalyib #14477 Ebben még igazad is lenne, csak a videoban kb kinyilatkoztatásként szerepel "a mustang kisebb fordulóköre" (nem az első alkalomnál, ott a messer túl gyorsan megy, rendben), másrészt pont mondják ők is, hogy sosem tudni, ki ül a másik gépben.
Engem is dogolt már le mustang:D -
Ugyan nem tudom ,de valószinűsítem ,hogy volt olyan helyzet amikor a mustang lefordulta a messert. Az ami pilóta húzta a botot mint begerjedt krapek a bugyit,a német meg lehet tapasztalatlan volt és alig merte tépni.
Ott van az a Marseille. Saját bajtársai mondták róla ,hogy nem merték utána csinálni a manővereket.Pedig ugyanazzal a géppel repültek.
Megjegyzem ismerek olyan srácot az IL2 őzők között aki egy mustang gal ledogol egy messert:) Ne kérdezd ,hogy csinálja de megteszi:) -
nalyib #14475 Engem csak az fogott meg, mennyire bőszen mutogatják hogy a mustang majd szépen lefordulja a 109-et:) -
Ja és még valami!!
Azt veszem észre ,hogy annak a párszáz német pilótának az eredményei ,kicsit elhomályosítják az elménket az ügyben ,hogy a német gépek milyenek is lehettek.
Az álltalunk csodált messerben pl a tapasztalatlan pilóták úgy hullottak mint a legyek. Rengetegen már a felszállásnál összetörték magukat.
Én azt mondom,hogy bizony a pilóta és nem a technika volt a lényeges.
Példa erre az a Finn ficak Ilmari Juutilainen.De az egész finn légierőt ide vehetném,mert az ellenségnél sokkal korszerűtlenebb gépekkel harcoltak . És az adatok amik magukért beszélnek.
A Finnek 209 gépet vesztettek,míg 1567 igazolt légi győzelmet arattak.
PL buffalóval.