IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jót nevettem az imént:)
Van ez a Wings over Europe server ,mostanában azon szoktam harcászkodni(bár nem tom mért de eltünt a lobbyról) ,na szóval ketten voltunk bent,egy cse sráccal,valami Bortak vagy mi. Létrával manipulált,én meg fókával,erre mondja hogy dogoljunk. Mondom ok.Megadta a szektort a magasságot ,hogy ott találkozunk. Na odakavarok ,és csak megszokásból megnyomom az S gombot,hát már SpitIX ben ül. Mondom neki ,hogy azé FW vs Spit dog az nem éppen a legjobb ,már az én részemről. Mondja ,hogy jöjjek Messerrel. Jó mondom jövök 262 essel . Az unfair:)
Na mindegy maradtam a fókával,odaérek ahova kell a megadott magasságba,erre látom ám ,hogy vagy 1000m el magasabbról zuhan rám.
Na élére a Fóka majdnem 900 al nyomom le (el is hagytam a fél magasságimat),de meglógtam. Úgy berágtam:D Beültem egy Dórába,felkúsztam 5K-ra látom ő is ott variál,jön szembe,de nyomja lefele. Na elkezdtem lőni mindenből,le is esett a szárnya. Még ő volt felháborodva ,hogy ez így nem dog:) Azt a spithuszár úristenit.