IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #14495 Gondolom senki nem használ már SP1-es XP-t, de az alatt pl annyira lassú a kártyám (GF 7200), hogy a csillogó vizet 1-esen sem bírja, az élsimítást is csak álmomban:) Egyszer sikerült megnéznem SP2-vel ezen a gépen, szépen futott.
G2 fölött én sokáig elvoltam a 109-ekkel (G-14, G-10), de azt hiszem én is elkezdek fókázni.
Mert repül ahogy repül, max többször lőnek le, én szeretem a karakterisztikáját, kezdők ellen közelharcra is jó, de hogy ez az egyetlen gép, ami szinte bármilyen szárnytalálat után tökéletesen harcképtelen - tehát .50-es "kapáslövés" is van, hogy hazavágja - az Kicsit irritál.
Van egy bizonyos szárnytő-találat (nem is túl ritka), amitől még repképtelen is lesz.. (teljes bot+pedállal sem marad egyenesben)
Mialatt a fa-lavocskinok simán nyelik a 30mm-t, a P-47-et meg a Me-110 2x20+2x30 kombója sem érdekli rövidtávon, ezt még Oktoberfest is kiemelte. Azért mégsem egy kései IL-2 az a gép, azt hiszem...de komolyan, még sosem lőttek le benne. Volt hogy rám csapott három német, mind eltalált (!), aztán szépen hazafordultam a cifra szárnyaimmal. Nem lőttem le vele szinte senkit, de a .50 célzótehetségem nem ide tartozik:)
Tudom én vagyok a hibás, lehet hogy fóka helyett megtanulom kikerülni a golyókat:)