91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • nalyib
    Ha lesz egyszer egy nagy, hideg házam, mindenképp megcsinálom;)
  • Trucker39
    Nálam a monitor keret szélessége 12 mm. Ezért nem fogok külön lakásfütö berendezéseket (ld. irásvetitök) "beszereztetni" és beüzemelni. A keret kb. az elsö egy-két napon volt zavaró. Azóta fel sem tünik. Megfelelö monitor elhelyezéssel csak egy keret látható, nem kettö.
  • Kferro
    Nem is hülyeség...
    A három írásvetítő képét jobban egymás mellé tudod illeszteni, s nem lenne ott a monitor kerete.
  • Lacusch69
    Most néztem szét a "teszvesz"-en.

15" TFT: 10kHuF
    Írásvetítő: 5kHuF

Már csak a szabadidő hiányzik hozzá...
  • Lacusch69
    Jó, hogy látlak...
    Melyik TS-en szoktál lenni?
  • nalyib
    Három írásvetítő?:)
  • nalyib
    Néha tényleg jobb még az is, ha ketten vannak..:D
  • Trucker39
    Ha a "barnabörü rapper gyerekekre " gondoltatok, nincs ilyen ismerösöm.

A másik gond ezzel a a vetitös dologgal, hogy ugyan minden nagyobb lesz, de nem lesz nagyobb a kitekintés szöge. Vagyis semmivel sem lesz elörébb az egyszeri pilóta.

Maradok a már bevált modszer (TH2Go) mellett :)
  • tothgyorgy
    Tegnap emelkedés közben rámfordúlt 2 spit. Leborítok nyomom ami a csövön kifér egészen 0-ig. Sebesség 700 fölött motor forr. Jönnek utánam. Hátra-hátranézve szemlélem őket. Egyszer csak az egyik lángolva becsapódik. Aztán a másik is csak láng nélkül. Szépen összeakadtak(nem volt más a közelben). Red -2 gép.
  • Sanyix
    Max mondja a kedves familiárisan hiperpigmentált ismerős, de szállítás közben előugrik egy fekete lyuk, és eltűnik valahol a cucc :)
  • Lacusch69
    Ha van "nem az idén barnult" ismerősöd, szerintem hoznak egyet valamelyik iskolából...
  • Trucker39
    Nincs irásvetitöm :)
  • Lacusch69
    Én is elgondolkoztam azon, hogy inkább egy pedál kellene VGA helyett...

MÁS:

Újabb projekt(or) vállalkozó kedvű szobapilótáknak...

ITT
  • Sanyix
    Ezen a teszten is látszik hogy sokkal gyorsabb, pedig a tesztelt játékok nagy része sponsored by nvidia, és a 48xx driver még mindig kezdetleges. Ezt a nem hajtja ki dolgot hagyjadmár, nekem is radeon 3850 van "úccsehajtjakialapórajelen" 4400+-os x2-vel. Ahhoz képest meg több játék közben, hallom hogy belassít a prociventi, ami ugye azt jelenti nem melegszik eléggé, tehát nincs kihasználva a proci. És tényleg nincs. Ja mondjuk nem codozom minimum grafikán, mert ott ugye kell a proci ahhoz hogy a gpu-ból kihajtsa a 54545 fps-t :)

Egyébként én nem cserélnék 8800gt-t, mert mire nem elég az? Majd ha jönnek az igazi dx10-es, és a dx10.1-es játékok, akkor kell rajta elgondolkozni, mert az előbbiben siralmas teljesítményű, a másodikat meg nem tudja. Memória meg szinte semmit sem számít, különben az amd procik lennének az überek sok játékban (integrált memóriavezérlő), de nem.
  • Trucker39
    A kétprocesszoros témához meg azt tudnám javasolni, hogy ki kell próbálni. Nálam ugyan intel dualcore proci van, tehát csak ebben tudok nyilatkozni. Az alábbi linken található optimalizálást alkalmaztam és mértem ugyan azon track maximális, minimális, valamint átlagos FPS rátáját. Nekem egyértelmüen javult a teljesitmény mutató, a beállitások elvégzését követöen.
    Már korábban volt erröl szó, hogy minek ezzel foglalkozni, mert a kétprocesszoros gépek ugyis optimálisan elosszák a processzorok között a feladatokat. Szerintem, pont itt van - tanult kollégám által igen szemléletesen megfogalmazva - az eb elhantolva. A felhasználó ebben az esetben nem azt szeretné, hogy a processzorai egyenletesen terhelödjenek, hanem azt, hogy a szimulátor a lehetö legnagyobb processzor teljesitményt kapja. Ebböl következik, hogy a "0" processzorra kell terhelni mindent, amit csak az operációs rendszer megenged, az "1" processzor lehetöleg csak és kizárólag az Il-2 futtatásával foglalkozzon. Belátható, hogy ha egy processzort nem terhelünk más feladatokkal, csak egyetlen eggyel, az nagyobb teljesitménnyel tudja futtatni, mintha megosztanánk ugyanezen teljesitményt.

Végül következzen a link, ami alapján bárki a szükséges beállitásokat ki tudja próbálni: A Guide to Optimizing IL-2 for Multi-Core CPUs.
  • DonZorro
    Erről beszéltem...
  • PhantomAss
    haverom most vett mégegy88gt-t sli-be
    kb30%-ot gyorsult a gépe
    szal sztem nem igazán éri meg
  • Lacusch69
    REMÉLEM NEM LETT BAJUK A BÁLNÁKNAK!!!
  • Trucker39
    Már hosszabb ideje használok SLI-t. Használja az Il-2 is. Természetesen be kell állitani megfelelöen a drivert. Amugy az nvidia profiljai között szerepel is az IL-2. Az alternate frame rendering mode 1-t javaslom. Nekem ezen beállitáson hozza a legjobb teljesitményt.
  • DonZorro
    A mai játékok nagyon nagy része tojik az SLI-re és sajna csak az egyik karit látja a gépben!
  • Her Laca
    Én nagyon gondolkodom egy SLI rendszeren.
    Harminc pénz egy 8800GT ,csak azt nem tudom ,hogy az IL2 mennyire tolerálja az sli-t.
  • nalyib
    A mai Spithuszárom:

4k körül megyek a tenger fölött G10-ben, mikor látom hogy jön egy úriember hat óráról, egy palástorsó után rögtön elveszít, de tudja mit csinál: meghúzza a varázspálcát és megint rajtam van, szóval zuhanok lefelé, enyhe negatív manőverrel. 1-2 ezren hirtelen megrántom, túl jól sikerül, beszürkülök...rácsavarom a negatív trimet, a gép lebólint, dehát valamiért a "trimes gé" nem hat a pilótára rendesen, nem megy vissza a fejébe a vér....aztán ahogy világosodik felcsavarom, de akkor meg utólag (!! :D) bevörösödik, na szóval ezzel játszottam oda-vissza, hogy megálljon már a szürke-és a vörösvakság közt valahogy, mikor is visszanéztem hol is jár a becses kolléga (aki gondolom életében nem látott hasonló negatív hurkokat, nembaj, én sem:D), pont jókor, mert épp bezúgott a bálnák közé..:)

Egész jó lenne ha lövöldözés nélkül is felismerné a légiharcot a program, mert így több Spitet szedtem már le, mint fegyverrel;Ð
  • Lacusch69
    8400-ASOM. Bocs a félregépelésért.
  • Lacusch69
    Én még várok, hátha lesz az Nvidiának egy "titkos dobása", de egyedül az OpenGL miatt...
  • Lacusch69
    Miért nem normális teszt? Mert más géppel csinálták?

Nézegesd EZT, bővebb mint a Prohardveré.

Mivel a C2D 8400-asok alap órajelen megy, a RAM-jaim 800-asok, így a gyengébb eredményt tartom reálisabbnak, a saját gépemre értve.
  • Sanyix
    már bocs, de aki gtx2xx-at vesz az vagy vérfanboy, vagy hülye :D
  • Solt
    VGA vitába nem szeretnék belefolyni, de aki most tervez kártyát venni, annak azt javaslom, hogy alaposan nézzen szét... főleg ha NV mániás... érhetik kellemetlen meglepetések...
  • DonZorro
    Az IL2 már nem fog gyorsulni, lásd LockOn!
    Nekem a 3,15GHz Core2, 2Gb GEIL ram, új 8800GTS kari-n sehol sem szaggat!
    De a tapasztalat azt mutatja hogy egy bizonyos határ felett már a VIDkártya nem számít semmit sem! Szintén lásd LockOn...

Ha meg nagyon kártyát akarsz venni, már az új GTX280-at vedd meg, lehet már kapni 77e+áfa pénzért...
    Nagyon okos kis kártya és magában elver mindent ami nem SLI-ben megy!

• Her Laca
    Lacusch!!
    Én aszondom körül kell járni a témát,mert meglehet hogy 30K ért egy másik GT sli ben talán jobban megéri .No de én még várok egy két hetet mielőtt rászánom magam ,elolvasok egy két fórumot asszem.
  • Sanyix
    nézz normális tesztet. Nemhogy a 8800gt-t, a 9800gtx-et is péppé veri.

2x 8800gt sli-t is elver egyedül, még a mostani kezdetleges drivereekkel is (nagyon sokat fog még gyorsulni driverektől, ezt a 3850-emen is tapasztaltam) Teszt

Persze il2-ben ne várj csodát...
  • Lacusch69
    Kicsit megrendült a bizalmam a 4870-ben... Nem tudom, hogy érdemes-e a 8800GT-t lecserélni, nem tud annyival többet.
    Legalábbis ESZERINT a teszt szerint.
  • Sanyix
    na affinity-t 3-ra, elég jól begyorsult, valamelyik magot kiválasztva lassabb lett, beállítás nélkül a leglassabb.
  • PhantomAss
    régebbi amd-d van? mert azok el voltak qrva
    le kellett tölteni hozzá a dual core optimizert, anélkül bugos volt minden
    tudom, mert nálam is ez volt mikor x2-esem volt
  • bucsher
    amd bugos, de attól még az il2-nek nincs semmi baja :)
  • nalyib
    :DDDD elvileg most is le tudja fordulni a spitet, hagyd már azt a ratát:)
  • Sanyix
    nem, akkor a tb-3 kap 8db 30mm-st végtelen lőszerrel, mig29 erejű hajtóművekkel, és rata fordulékonysággal.
  • Lacusch69
    Azon gondolkozom, hogy ha 3-asra állítjuk, akkor lehet, hogy a 109-es a Shitfire fordulékonyságát kapja, a Komet emelkedésével és sebességével kombinálva...
  • nalyib
    Akkor Oleg választ a háromból:)
  • Her Laca
    Ja ja pontosan! Asszem itt volt az eb elhantolva!
  • Lacusch69
    Ha jól emlékszem, a "Process Affinity Mask" előtt volt egy pontosvessző is, ami azt jelenti, hogy nem vette figyelembe a gép.
    Ne kérdezd, hogy ilyenkor mi volt a helyzet...