IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Trucker39
    A kétprocesszoros témához meg azt tudnám javasolni, hogy ki kell próbálni. Nálam ugyan intel dualcore proci van, tehát csak ebben tudok nyilatkozni. Az alábbi linken található optimalizálást alkalmaztam és mértem ugyan azon track maximális, minimális, valamint átlagos FPS rátáját. Nekem egyértelmüen javult a teljesitmény mutató, a beállitások elvégzését követöen.
    Már korábban volt erröl szó, hogy minek ezzel foglalkozni, mert a kétprocesszoros gépek ugyis optimálisan elosszák a processzorok között a feladatokat. Szerintem, pont itt van - tanult kollégám által igen szemléletesen megfogalmazva - az eb elhantolva. A felhasználó ebben az esetben nem azt szeretné, hogy a processzorai egyenletesen terhelödjenek, hanem azt, hogy a szimulátor a lehetö legnagyobb processzor teljesitményt kapja. Ebböl következik, hogy a "0" processzorra kell terhelni mindent, amit csak az operációs rendszer megenged, az "1" processzor lehetöleg csak és kizárólag az Il-2 futtatásával foglalkozzon. Belátható, hogy ha egy processzort nem terhelünk más feladatokkal, csak egyetlen eggyel, az nagyobb teljesitménnyel tudja futtatni, mintha megosztanánk ugyanezen teljesitményt.

Végül következzen a link, ami alapján bárki a szükséges beállitásokat ki tudja próbálni: A Guide to Optimizing IL-2 for Multi-Core CPUs.