IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • nalyib
    A mai Spithuszárom:

4k körül megyek a tenger fölött G10-ben, mikor látom hogy jön egy úriember hat óráról, egy palástorsó után rögtön elveszít, de tudja mit csinál: meghúzza a varázspálcát és megint rajtam van, szóval zuhanok lefelé, enyhe negatív manőverrel. 1-2 ezren hirtelen megrántom, túl jól sikerül, beszürkülök...rácsavarom a negatív trimet, a gép lebólint, dehát valamiért a "trimes gé" nem hat a pilótára rendesen, nem megy vissza a fejébe a vér....aztán ahogy világosodik felcsavarom, de akkor meg utólag (!! :D) bevörösödik, na szóval ezzel játszottam oda-vissza, hogy megálljon már a szürke-és a vörösvakság közt valahogy, mikor is visszanéztem hol is jár a becses kolléga (aki gondolom életében nem látott hasonló negatív hurkokat, nembaj, én sem:D), pont jókor, mert épp bezúgott a bálnák közé..:)

Egész jó lenne ha lövöldözés nélkül is felismerné a légiharcot a program, mert így több Spitet szedtem már le, mint fegyverrel;Ð