91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Rendben, megnézem. Amúgy miért jobb a Laca-féle megoldás? -
Középre állításra legjobb a center view slowly. -
Bocsesz!
Én Sanyóval kevertelek. -
Köszi, kipróbálom mindkettőt. -
Lacusch69 #14749 1. Buttons -> centering
2. additional settings -> speed parameters
De szerintem ne foglalkozz vele, a Laca-féle megoldás (#14693) jobb -
Mivel eddig soha nem volt normális joyom, és nem voltam egy virtuális századba sem, ezért nem :D -
Sziasztok, Newview-val átállítottam a nézelődést, tökéletesen működik. Két dolog beállításához azonban szeretnék egy kis segítséget kérni. Az egyik, hogy most nincs center-be visszavivő hkey-m (ezt szeretném a joystick egyik gombjára tenni- aviator), a másik pedig, hogy nekem túl gyorsnak tűnik az alap fejmozgás, ezt pontosan hol tudom lassabbra állítani. (Gondolom mindkettőt a newview menüjében kell, de egyenlőre még nem világos, hogy a rengeteg beállítási lehetőség közül, melyik ez a kettő). Köszi. -
Hali!
Sanyix nem a dongós Sanyix? -
Lacusch69 #14745 Áááá, ez azért nem teljesen így van...
Nem muszáj a legnépesebb szerveren közelharcolni az első bevetésen a Shitek ellen.
Benézel a flyonline.hu-ra a lobbyn, rengeteg földi célpont van, némi légvédelemmel. Első sikerélménynek megfelel...
Aztán elnézel mondjuk a Skies os Valorra, majd WarCloudsra, eleinte valamelyik tapasztaltabb magyar sráccal, TS ajánlott.
Később meg nem is akarsz offline játszani... -
bucsher #14744 tényleg? -
nalyib #14743 Egyébként a prok és nagyhuszárok ellen jó alternatíva a Zeke vs. Wildcat-re menni.
Ahol kevesebb a gép, azon az oldalon repülök, és azon a hadszíntéren nem igazán vannak csodagépek. Sosem érzem azt, hogy "!?!?????!!??%% ajád ilyennincsis!!?", de aztán, ha visszatérek pár nap (hét) után pl WarClouds-ra, ott az első kör után úgy érzem a Call of Duty-ba kerültem.....
És ahhoz képest hogy full real, nem tűnnek túl durvának a játékosok sem.
WC-n pl talán az lehet a "baj", hogy a prók jobbára egyetlenegy gépre szoknak, és így szerintem könnyen be lehet gyakorolni sok olyasmit, ami egy igazi gépen soha nem működhet (pl mert túl nagy megterheléssel jár a pilótának/gépnek, nem engedné a lendület, esetleg mert a játék repülői sokkal több mindenre reagálnak mindig pont ugyanúgy, mint a valóságban), és minden harci szim hibái akkor a legzavaróbbak, mikor a játékosok megtanulják kihasználni őket. -
nalyib #14742 Áhh nehezen találnám a helyemet a prok, és a mindigalegüberpownzorabbgépbeülünkésmindenkitlelövünk(spitprok) között"
A legelső kudarcok után egy ideig úgy oldottam meg ezt hogy mindig olyan gépbe ültem, hogy "véletlenül se az én hibám" legyen ha kikapok, és John Wayne legyek, ha győzök:))) (az első győzelmem me-110-ből volt..)
Egyébként ha kicsit belejössz az online harcba utána mehetsz coop-ot, war-t játszani..az olyan (illetve értelmesebb) mint a single küldetések, csak az AI-k nagy része helyett intelligens (?) emberek játszanak:) -
Áhh nehezen találnám a helyemet a prok, és a mindigalegüberpownzorabbgépbeülünkésmindenkitlelövünk(spitprok) között, nameg én az ilyen küldetés szerű dolgokat szeretném, nem a megyünk dogfightolni azt lövünk akit látunk dolgot :)
bár lehet hogy csak nem nézelődtem elég sokat online :D -
Kis részben kapcsolódik csak ide a téma de felteszem a kérdést:isohuntról töltök Hartmannról meg egyéb ászokról,messzerekről filmeket rendes torrent programmal(1.7.7)Pár óráig tölti a cuccot.Mikor hosszabb ideig nem nézek rá kilép az internet és megáll a letöltés.Vajon miért szakad meg magától a netkapcsolat?Már úgy is beállítottam hogy legyen automatikus a tárcsázás ha nincs kapcsolat.Hunytam egyet délután felkelek,nézem-hát megint kilépett!Miért van ez? -
tothgyorgy #14739 Megtaláltam, most utána nézek. Köszi! -
Lacusch69 #14738 Pár napja feltettem a flyonline fórumra. -
tothgyorgy #14737 Lacusch !
Feltennéd a linket a mission builderhez ? -
tothgyorgy #14736 Offlinében a német mi nagyon buta. Kifejezetten uninteligens. Az oroszhoz nem tudok hozzászólni, mert nem repültem. A vörös légelhárítás frenetikus. Egyszer minden heinkelt lelőttek offlineban. Röhej. Az is, hogy a kék oldalon csak tessék-lássék módon puffogtatnak. -
Érdekes jelenség számomra!
Felszállunk 4-en, mint vadászok, kísérni a bombázókat, de előrehaladunk, közbe jönnek az orosz vadászok. Az enyémek semmit nem tesznek repülnek tovább, egyedül megpróbálok szembeszálni, de mindig szét szednek, a többieket meg sorba lelövik!
Mi a fene ez öngyílkosság?? -
Lacusch69 #14734 A rudder potis, a másik két tengely optikai jeladós. -
kiskorúbézoltán #14733 Jóvanbazzedeénlegalábbajánlottamvalamilyetproéskontra... :))) -
nalyib #14732 Nem úgy volt, hogy ezen a joyon nem is potik vannak?...:P -
nalyib #14731 Akkor azt hiszem jó volt a megérzésem 1-2 quick mission után, hogy a 46-ot nem kéne single playerben erőltetni..:DD
Oldalszél?? az itt nincsen, akkor "keresztbe" kellene a kifutónak repülnöd:P Próbáld ki FS-ben, jó szórakozás:) -
Lacusch69 #14730 ONLINE.... -
Lacusch69 #14729 Hmmm... én használtam MS SW FF-et (nem FF2-őt), de az égvilágon semmi gond nem volt vele úgy, hogy erősen használtan vettem...
Az X52 a HOTAS miatt kellett, meg mint utólag kiderült, az MS miatt utólag beszerelt hangkártya (gameport) drivere időnként összeakadt valamivel, és dobott egy kékhalált.
Egyébként, ha az összeszerelés minőségét és a tartósságot nézem, az MS odaver bármelyik Saiteknek...
A Vaterán még el lehet csípni MS joyokat, de FF nélküliek többnyire. -
Lebowski #14728 akkkorsemlehetnekedigazad!!! :D -
kiskorúbézoltán #14727 Nem tudom milyen potik és hol nyíródnak el a M$ féle FF2-ben de az első (alap, sima, nem FB) Il-2 második patch-e környékén vettem azóta használom. Az X52-m LockOn megjelenése körülről származik, az már szét van csúszva, ha kijön a BS cserélem... Szóval annyira azért nem kopik gyorsan az a joy. :)
A rossz statot meg nem én találtam ki... :) -
Lebowski #14726 ffb nem azért szar mert rossz lesz a statod.hanem a potik nyíródnak el ugyaonolyan használat mellett mint az ffb nélküliek. -
Lebowski #14725 rakd fel! :) -
kész... berlin jabo karrier annyi... egyre hülyébb küldetéseket generál, és egyre hülyébbek egy ai-k :D
1. küldetés, ok 2. küldetés ok, 3. reptér támadása poor időjárásban, még ez is valamennyire oké volt, csak kb a bombák ledobása után 10 másodperccel találta telibe a jobb hajtóművemet egy légvédelmi gránát, az ai gépek szokás szerint bomba ledobás után keringtek mint a hülyék az ellenséges reptér fölött, majd üvöltöztek hogy eltalálták őket, én fél hajtóművel leszállok.
4. küldetés, megint egy reptér !thunderstorm! időjárásban (összevissza rángatja a szél a gépet, és olyan oldalszél van, hogy még egy leszállás se könnyű, és alig látni valamit, mert köd van, és rohadt sok felhő), ai-k ugyanazt csinálják, leszámítva az enemyt mivel előléptetés miatt átkerültem a 2.-ból az első raj utolsó helyére, mostmár ahogy meglát egy ellenséges vadász kivétel nélkül mindig mind rámfordul, és a légvédelemtől is kiemelt figyelmet kapok.
De a legrosszabb az, hogy a vadászkíséret 262-eseket kapott a 109-es meg fókák helyett. Ha valaki látta már azokkal a gépet harocolni, tudja milyen. A 30 milissel úgy lőnek mint rambo, csak mindig 1-2 méterrel mellé de addig amíg el nem fogy az összes lőszer, és imádnak egymás elé beállni, majd szétlőni egymást, és mindezt a felhőkben.
Az egyik bombázó 262-es eközben meg mélyrepülést végez 2 méteren, enyhe folyamatos bal kanyarral, álló jobb hajtóművel, szépen követve a domborzatot.
Ezt a tracket megtartom, mert tiszta kabaré az egész, lehet rajta röhögni :D -
kiskorúbézoltán #14723 Én a M$ Sidewinder ForceFeedback 2-t mondanám, de
A, már nem gyártják, tehát körülményes beszerezni
B, mindenki más szerint nem jó a force, mert nem lesz jó a statjuk, meg meg kell tartani, stb.stb...
C, drága
De én még mindig azt mondom mással tolni az Il-2-t bűn... :))) -
Milyen botkormányt javasoltok a játékhoz?
Billel elég vacak a játékélmény. :D -
Lebowski #14721 erre nem gondoltam ^^ -
Lebowski #14720 már ne is haragudj de ez a te marhaságod volt h utánafordulsz egy szárnynélküli gépnek... -
simán, nekem tegnap szárnyat vágott egy egy ejtőenyős kötele, persze az ernyő szét volt lőve :D -
bucsher #14718 hát ez nagyon realisztikus
egyébként az amerikai pilóták is betonból vannak :) -
Azthiszed realtime frapseltem? :D Nem, mert visszajátszásból, ott meg manualra rakom a nézet cuccokat, és a revit is manuálisan kell nyomni ilyenkor. De amúgy kapcsolgatni szoktam, mert így jobb a kilátás, de majd megpróbálom revi nélkül is, úgy látom elég pontosan a 4 szögletű rész közepén mennek a lövedékek :) -
Szepy2884 #14716 "Ha lezuhansz (és nem találtak el előtte), olyankor nem "Crashed"-re vesz?"
Puff, hát ezt jól rámolvastad! Most néztem meg a statomat és tényleg sok a veszteségem, nekem felsem tűnt. Amúgy nem értem azt a statot, mert én nem ezév április 5.-ke óta repülök ott, hanem már jóval korább óta. A 240 veszteséget meg nem szégyellem, sőt vállalom, valószínűleg a Messzerel repülős minden shit útán fordulós korszakomból maradhatott. Egyébként én a dog serverekre gyakorolni és kísérletezgetni jártam, hogy az AW-n minden klappoljon. Most már leszoktam az AW-ról is, így marad a dog, és szivatom a shiteket akiket gyűlölöl. Mostanában a veszteségek oka nem a forrófejüségem, hanem a lagolásom. Imádom amikor 10-15 másodperc múlva arra ébredek, hogy vagy a földbe álltam, vagy arra, hogy lyukas szárnyal 4-5 shit meg tempest között próbálom kitaláni hová is keveredtem és merre is buda.
És ha még sokat beszolsz, és kételkedsz a képességeimben, akkor egyeztetünk egy időpontot és egy kétszemélyes lagoktól garantáltan mentes pályán megjátszhatjuk

-
Szepy2884 #14715 Hát ja érdekes... Amúgy le a kalappal. -
de megy a hl, csak szórakozni kell vele
telepítés előtt a setup.exe-n jobb klikk, kompatibilitás xpsp2, futtatás rendszergazdaként, majd így telepítsd
ha felment kiír egy hibaüzit kétszer, de nem kell vele foglalkozni, attól még működik