IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    "Ha lezuhansz (és nem találtak el előtte), olyankor nem "Crashed"-re vesz?"

Puff, hát ezt jól rámolvastad! Most néztem meg a statomat és tényleg sok a veszteségem, nekem felsem tűnt. Amúgy nem értem azt a statot, mert én nem ezév április 5.-ke óta repülök ott, hanem már jóval korább óta. A 240 veszteséget meg nem szégyellem, sőt vállalom, valószínűleg a Messzerel repülős minden shit útán fordulós korszakomból maradhatott. Egyébként én a dog serverekre gyakorolni és kísérletezgetni jártam, hogy az AW-n minden klappoljon. Most már leszoktam az AW-ról is, így marad a dog, és szivatom a shiteket akiket gyűlölöl. Mostanában a veszteségek oka nem a forrófejüségem, hanem a lagolásom. Imádom amikor 10-15 másodperc múlva arra ébredek, hogy vagy a földbe álltam, vagy arra, hogy lyukas szárnyal 4-5 shit meg tempest között próbálom kitaláni hová is keveredtem és merre is buda.

És ha még sokat beszolsz, és kételkedsz a képességeimben, akkor egyeztetünk egy időpontot és egy kétszemélyes lagoktól garantáltan mentes pályán megjátszhatjuk