91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nekem is. Mert nem lehet olyan rossz az idő hogy én ne legyek ott!
-
Lacusch69 #14832 Halasszuk péntekre a letisztázását, amikor már többet látunk az időjárásból... (egyébként nekem szombat az esélyesebb) -
Skacok Repülőnapon egy mini tali
-
tothgyorgy #14830 Tegnap 2x is elszállt a billentyűzetem. Érdekes hogy csak az il2 alatt. Billentyű nélkül se futó, se fékszárny, se beszélgetés. Laca amikor kiléptél akkor szállt el 2.x , azért nem köszöntem. Aztán nem is mentem vissza. Ma este megint megnézem. FLYONLINE ! -
Köszi, bár sajnos kaptam egy szemgyulladást, min 1-2 hét mire meggyógyul teljesen:( De legalább akkor már nem kell ilyenekkel foglalkoznom:) -
Na Lacusch69! Repülünk egyet a Flyonlin?:) Ha már kérdezted:D -
Én nem is tudtam ,hogy a szigeten lesz. A fiam kérdezte akarok e menni rá ,én meg mondtam ,hogy ja. Ő intézte a többit .Na de majd rákérdek ha hazajön:) -
Lacusch69 #14826 Sok sikert a bevetésekhez!
-
Lebowski #14825 ja de azt azér vedd bele h közel sem 400 kilót kell megemelned ahhoiz h felállítsd.mert ugye végig érintkezik a talajjal. -
Lebowski #14824 off
nem vagyok hajlandó tovább müller péter és társai zsebét tömni. 2003-2006ig minden héten kinnvoltam.de az berakta a szögeslécet h 5 napért annyit kérnek el mint tavaly 7ért.plusz a sör is drágább lett. szal innentől belehet kapni azt a bizonyosat alapos fogmosás után..
on -
Lebowski #14823 már állítottam fel.csak azért mondom.de lehet h akkor ez nem volt akkora nagy gép mint az egynyolcas.meg a rendőrbácsik is mutatták a tévében.(pesze az amiknál) -
ez megint olyan mennek a hős angol pilóták és lelövik a buta messzereket, akik nem tudnak senkit sem eltalálni, és bambán csőlátással repülnek téma, mint abban a gagyi angliaicsatás filmben. -
Szia, sikerült egy notebook-on megcsinálnom, minden megy tökéletesen. Újrarakom a rendszert, mert semmilyen registry clean... progam nem oldja meg a gondot. Úgyhogy köszi, de most már fog emnni egyedül is, végre tudom, milyen az, ha rendesen működik. -
Várjál !:) KV a kisebb rokon, KP a nagy:DDDD Na neki lehet nem okozna problémát:D -
Azé mert ahányszor felnézek a a reptéri kóbor kutya sincs rajta.
Így én sem időzök ott sokáig. -
Ez is jó -
Lacusch69 #14817 Fel lehet emelni, én 70 kilós koromban szinte felkaptam a földről a 230 kilós 1100-as Gixxeremet, amikor eldőlt.
Olyan ez, mint az középállványra húzás: a haverom 350kilós Kawáját egyedül én tudtam sztenderre húzni. Technikája van ennek is...
De hogy legyen ON is: miért nem jön soha senki a flyonline-ra? -
azért az ő termetével csak sikerül neki :) -
Apropó! Tudod ,hogy koncertjük lesz? Nekem már van bilétám:)Asszem életemben többet úgysem lesz esélyem látni őket élőben. -
KV ezen nem vitatkozom ,én láttam már ezt a monstrumot eldőlni ,és hát volt vakarózás. De ha te aszondod ,én megszervezek neked egy próbát:)
Mivel ismerlek ,így bizton állíthatom,jól fogok szórakozni:)))) -
mk452001 #14813 Repülős filmekről jut eszembe: nézzétek meg a Vadászpilótákat.
Abban nagyon durva felvételek vannak. -
Lebowski #14812 amúgy hamár repülős filmhez repülős zene : Aces high -
Lebowski #14811 simán fel lehet állítani a HD-t.oldalához odamész, seggedet nekitámasztod és combból kinyomod.lazán feláll. -
Lacusch69 #14810 Én is szeretem az MZ-t meg a Simsont. Néha kerülök egyet fater 150-es MZ-jével, a Simsonommal meg elég gyakran mászkálok a városban. -
Lacusch69 #14809 Ismerem a HD-sek életfilozófiáját. Ahol csak lehet baxtatjuk egymást... :)
Nem véletlenül hívjuk a motorjaikat seggvibrátornak... (Ők meg a mienket rizsrakétának, meg tejfölöspohárnak) -
Félreérted:) Itt nem a gyorsaságról van szó. Ezek az arcok ,nem is tudom hogy néznének ki egy speed motoron:DD lévén durván 130kg felett vannak.
Csak a vérét szívta a srácnak,meg különben is aszongyág ezek a "kis "köbcentis motorok pizza futároknak valók:)
Azé a HD az HD akár honnan nézzük,mondjuk igazad van ha eldől hát egyedül nem állítja fel senki. Valami 400kg de legalábbis megközelíti. -
tothgyorgy #14807 250-es mz rulez-
-
mk452001 #14806 Gondolom tőlem kérded.
Nem ,nem tettem fel. -
Lacusch69 #14805 Soundmod-ot tettél fel? -
Lacusch69 #14804 Mint motoros, egy kicsit belevauzok...
Hayabusa 1300ccm.
Ha a Haya 4 hengeréből 2-ről levesszük a gyertyapipát, akkor is fényévekkel gyorsabb a HD-nál.
Igaz, hogy sportmotorral egyszer összetörtem magamat (meg a motoromat), de HD csak akkor kellene, ha azonnal eladhatnam.
Ugyanis ha közelharcolni vagy birkózni akarok, akkor lemegyek edzésre. A motorozás szóljon a motorozásról...
-
mk452001 #14803 Igen, ara már rájöttem, most viszont az van, hogy akármelyik szerverre be akarok lépni, időtúllépés miatt kidob. -
Richtofen #14802 Nem a Sturmovik hanem a Forgotten Battles alatt megy az 1946. -
mk452001 #14801 Újra én!
Sikerült beindítani a Hyperlobbyt, csak az a baj, hogy bármelyik szerverre akarok is felmenni, mindíg kidob időtúllépés miatt.
Mi lehet a baj? -
mk452001 #14800 Sziasztok!
A Hyperlobby 1946-nál nem működik, mert amikor megmutattam neki az exe-t, akkor azt mondta, hogy szerinte ez nem Sturmovik.
Vagy csak én voltam béna? -
Vagy ha már 108 as ról beszélünk akkor ez még jobb
Big Gun
Erről jut eszembe:) Haverom kinek van egy 1800 as Harley davidson -ja (asszem a legnagyobb kapható) ,nos kiszól a kocsiból a srácnak aki mellettünk áll a lámpánál egy 1000 -es hayabusa-val ,hogy . Szép motorod van ,de komolyan(ember el érzékenyül) Csak azt szeretném megkérdezni,férfi méretben kapható e? A srác nem lett ideges:D -
Örülj ,hogy nem csupa kis betűvel írtam a neved:D
De zenei ízléseken nem vitatkozom:),mellesleg az utána belinkelt zenei aláfestés az meg szerintem szörnyű:) Férfias zene kell ide,pl AC/DC ,avagy Metalica,stb. Mondjuk ez AC/DC -
de működik, csak pár hsz-et kellene visszaolvasni...
én is vista alatt használom -
fasza hyperlobby nemműxik vistán? -
Szepy2884 #14795 Ez is kimerítő választ adhat a kérdésedre, és még a zene is telitalálat BnZ -
Szepy2884 #14794 "Y"-nal írom a nevem, különben én is lelőlek :))) Ok, de a zene akkor is rossz vállasztás hozzá. Én mindíg úgy nézem meg, hogy lenémítom és beteszek mellé egy pörgősebb Raimstein-t vagy Prodigy-t stb.