91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Akkor meg miért nem ezzel kezdted? Ez egyértelmű, ezen nincs mit ragozni. Amit most leírtál az egyértelmű csalás. Ezek szerint az adminoknak is egyértelművé vált, csak a ruszkik megint variáltak valamit és most már ki se lehet őket zárni egy szerverről, ha csalnak.

Amit meg először kérdeztél, hogy "hogyan fordul le egy LaGG-3?" az pedig előfordul, de nem csít.
  • Her Laca
    Én speciel nem használok. Szerintem jó a bot is erre ,de van aki esküszik rá,hogy jobb pedállal.
  • panther112
    Tényleg, ezt már régóta meg akartam kérdezni, pedált használtok, vagy a joystick tengelye körüli elforgatást?
  • istikovacs76
    Trimmelni szoktam én is, tudom mire való:)
    CSak azért érdekes volt, mikor a bannolt egyéneket nem tudták a adminok, hogy léptek be egyáltalán, és kickelni sem tudták őket.
    Akkor hogy is van ez?
    Mellesleg egy-két millenium falcon is volt, aki hipersebességre kapcsolt, még az egyik admin előtt is (ő is csak csipázott).
    Na mindegy, azért jó a kihívás, így csak jobbak lehetünk, ha ezeket is leforduljuk, és leszedjük:D
  • Lacusch69
    Trimm-trimm-trimm...
  • Her Laca
    Félve jegyzem meg,de pl a joy beállítások is szerepet játszhatnak abban ki milyen ívben fordul. Meg még sok más is. Van olyan ,hogy G6 al szétfordulok egy La5fn -t ,és láttam már olyat is aki P38-al jobban fordult mint egy messza. Na akkor hogy is van ez?
    Ne keressetek már mindenben megmagyarázhatatlan dolgokat:)
  • istikovacs76
    Ja, csak nekem soha nem sikerül 400m-en belül:D
    De a lagg befordult, mintha állnék, vagy inkább tolatnék:), vagy tb3-al mennék.
    Nekem a lagg nem akart így fordulni:)
  • Sanyix
    Ilyet az ai is tud :D megyek 262-essel 600-al, jön a p39 szembe, mondom haha úgyse ér utól. Ahogy elmentünk egymás mellett, hurkot csinál, és 400 méteren belül van, úgy hogy nem is marad le :D
  • PhantomAss
    ha az ágyúra gondolsz azt láttam
  • PhantomAss
    mijaza pak40?
  • istikovacs76
    Sziasztok !

Voltam a flyonline szerveren, nekem tetszik. Legalább nem arcade. Tájokozódni kell, nem rossz az a hozzászólás, hogy odarepülsz a célhoz, és megnézed, honnan lőnek rád:) Egyébként togyo is szokott a szerveren lenni, meg egy-két magyar is, csak kevesen vagyunk.
    Tegnap voltam a DED1-es szerveren, hát volt néhány érdekes pillanat.
    Olyan 20 géppel vezettek a kékek (német vs orosz), és feljött pár orosz srác. Onnantól érdekes lett. Megyek a G-2 vel szemben jön egy lagg-3IT. Olyan 450-el tekerek felé, elhúzunk egymással szemben, majd a lagg befordul mögém, 280-re, és lelő:(
    De ezt olyan derékszögesen, mikor a kisgyerekek játszanak a repülőkkel a kezükben. Onnatól az il-2 esek üldözték a 109eseket, fordulgattak rájuk. De győztünk talán 2-vel azt hiszem.
    Jó kis játék volt, de nem tudom mire vélni ezt a derékszöges fordulást.
  • Lacusch69
    A Korea map miatt van Shit benne, és a múltkor azon voltunk többen.

Ha már a Mitchellt és a Corsairt nem láttad, legalább a Pak-40-est megtaláltad?
  • PhantomAss
    bezzeg szombaton se mitchell se corsair nem volt...
    mit keres a spit25 az első helyen a flyonline statban????
  • Lacusch69
    Hát, ezekkel a röntgenszemű, radarvezérlésű AI fedélzeti mesterlövészekkel a csemegétől messze vannak (illetve az egy személyes Il-2-re ez nem vonatkozik)
  • Lacusch69
    Úgy emlékszem, minden fontos infót leírtam hogyan lehet megtalálni. Bevetés előtt meg kell nézni a térképet.
    Elrepülsz a megadott helyre (jelen esetben, mint írtam, egy falu a szektoron belül) és megnézed, honnan lőnek rád...

Egyszerűbb módszer, de ez már cheat :), hogy a nyugati reptérre települsz, a folyó mentén észak felé haladsz, majd amikor egy naszád tüzel rád, elfordulsz kelet fele, ott a falu, a páncélosok, légvédelem, stb...
    A másik (szintén kék) célpont meg ettől északabbra van.

A vörösöknek meg a folyó mentén dél felé kell tartaniuk, ugyanígy találják meg a kék tankokat...
  • Sanyix
    Persze, ha látni lehet, vagy te csináltad akkor igen. De nálam egyik sem igaz :D
  • kiskorúbézoltán #14897
    Nem, ez rossz megszokásokat okozna. De egy Il-2 vagy Pe-2 a kezdeti sorozatból egy - korban hozzá illő - Messer-nek azért csemege kell, hogy legyen egy kezdőnek is.
  • Her Laca
    Ezt hogy gondolod? Mi az hogy jobb gépekkel mennek a kezdők.
    A kezdő 45 ös a haladó 38 as géppel?:) Ez butaság. Tapasztalatból tudom,hogy a legtöbbet akkor tanulja az ember amikor lelövik. Már ha a büszkesége sarkallja. Engem anno egy lengyel srác naponta 100x lelőtt és kellett vagy két három hónap mire először sikerült levakarnom a levegőből.
    Volt pár álmatlan éjszakám miatta:) De track-et vettem fel megnéztem miket csinál ,miért tud maga elé engedni mégha hátulról támadok is, és lassan megtanultam tűrhetően repülni. Mondjuk ezen fel buzdúlva meglátogattam két pumás srácot ,hogy majd jól ledogolom őket,de asszem még lőhejzetbe sem tudtam kerülni:D Akkor kicsit elgondolkoztam :)
  • Lacusch69
    Bocs, lemaradt:FLYONLINE STAT

(Egyébként könnyű megtalálni a tankokat)
  • Lacusch69
    Hmmm... FlyOnline.hu... VO101_Sanyo üzemelteti, néhány missiont én írtam.

Amiről Sanyix ír, az Korea mission. Meglepő, de a koreai háború kezdeti szakaszát szimulálja (nem történelmi küldetés). USSR/Kína vs. ENSZ, ezért vannak orosz ill. amerikai, angol gépek (pl. a P38 a TwinMustangot helyettesíti). A "csöveseket" nem akartam ide keverni.
    Minden térképet aláírok (amit én készítettem), úgyhogy nálam lehet reklamálni, javaslatokat tenni.

Más. Most értem haza a repnapról, Póni nem volt, de a Mitchell és s Corsair legalább repült...
  • kiskorúbézoltán #14893
    Akkor nem szóltam, nem jártam még az említett szerveren.
  • Sanyix
    És persze egyik oldalon csak az egyik fajtát lehetett választani. kéken amcsi angol, vörösön szovjet.
  • Sanyix
    Ezen a mapon 6-6 gép volt asszem, nem az összes. 6 amcsi/angol gyártmány 6 szovjet.
  • Sanyix
    Azon sajnos nem lehet segíteni, hogy az il2 grafikus motorja maximum 1 km-ig jeleníti meg a járműveket, csak úgy ha jelzi a térkép (bár akkor is csak pár másodperc van a ráfordulásra, miután az 1km-es körön belülre ér az ember, de legalább tudja hol keressen). Persze dogfightolni azért lehet, mert a repülőket normálisan rendereli, de az meg úgy egyedül olyan unalmas.
  • kiskorúbézoltán #14889
    Ha a kezdők jobb gépekkel mennek mint a haladók akkor azért jobb a helyzet, csak meg kell egyeznie a népnek. :)
  • kiskorúbézoltán #14888
    Nem ismerem az üzemeltető szándékait, de régen azért raktak be minden gépet, hogy egyszerűen lehessen változatossá tenni a dog-ot. A cseten egyszerűen megegyezett a nép, hogy keleti vagy nyugati hadszintér, melyik évjárat ésa akkor adott volt mivel lehet menni mivel nem. Ill, ha megunta a nép a gépeket, akkor ugrottak egy-egy évet a következő felszállásnál.
  • tothgyorgy
    Ez full real szerver. Kezdőknek nehéz. Jó lenne ha többen látogatnák. Aztán lehet segíteni egymásnak.
  • Sanyix
    kipróbáltam a flyonline-t :) érdekes küldetés volt fenn, ilyet még nem láttam, olyan 3vh-s feeling :D kék oldalon amcsi, angol gépek, vörösön meg oroszok. Persze senki nem volt fenn rajtam kívül. Felszálltam egy p38-al, 2 bombával, hogy szétszedek pár tankot, de semmit nem találtam a jelzett szektorokban, ami mondjuk nem meglepő, mert csak kb-ra tudtam hol vagyok, és a járműveket úgyis kb 1 km-ről rajzolja ki, ami néha még akkor is késő, ha van jelzés és kbra tudni hogy ottvannak. Hát nekem ez így rávezetés nélkül nem fog menni.
  • tothgyorgy
    Minden szervernél látsik hányan vannak fönt. Ahol 1, az csak a szerver. A flyonline.hu is jó. Néha más magyarok is jönnek. (pl én)
  • panther112
    Ok, ha rendbe jön a szemem benézek.
  • TG Gida
    Kötelékezni sztem tökéletes az AI.Egyébként a kötelékrepülést nem kell különösebben erőltetni.
  • Her Laca
    Figyelj!!! Ezt felejtsétek el ,hogy kezdőknek való. A legjobb a full reál.
    Van a FlyOnline.hu server,az magyar jók a pingek stb. Oda menjetek fel leginkább a balaton térkép van azon könnyű tájékozódni. Ha könnyített servereken tanulsz meg akkor megszokod ,és nehéz lesz az átállás.
    Ha valamit nem tudsz gyere a ricsi ts re keress meg és segítek ha kell.
    A ricsi felvételi szobába nem kell jelszó. Ennyit tudok mondani:)
  • panther112
    Köszi, tényleg rengeteg szerver van. Kifejezetten kezdőknek valót tudsz? (ahol meg lehet tanulni kötelékben repülni, stb.)
  • Her Laca
    Beszélni meg ts-t ajánlom.
  • Her Laca
    Forgotten Battles
  • panther112
    És a hyperlobby listájában melyik játékot kell jelölni, 1946-ot nem találtam.
  • Her Laca
    Valamennyire egyetértek veled,de azért nem volt az olyan rossz.
    A kiállítások jók voltak szerintem,mi de 10 körül elindultunk a reptéren és kb fél 5 kor pihentünk meg. Addig nézelődtünk és bizony hamar elment az idő,meg hát jókat beszélgettünk közben. Na meg találkozhattunk a 1STHVS harcosaival(akik ott szerelők) és amint meglátták 77PX Dumbo kollegát a pólójában ,hangos enemi kiáltással üdvözöltek bennünket:)
    Nekik köszönhetjük,hogy a Corsair hez mehettünk,mert pont előtte szálltak le és senkit nem engedtek a közelébe.Én nagyon hiányolok egy ilyen repnapi programból veterán gépeket,ne adj isten kis légiharc imitációt. Felőlem Jak is lehet nem vagyok finnyás. Tavaly a Red Bull-on volt két vagy három jak és fergetegeset repültek a duna felett,nekem még a karomon is felállt a szőr.
  • madmanic
    http://hyperfighter.sk
  • madmanic
    rakjátok fel a hyperlobbyt, annyi üres szerver van..
  • tzotyu
    Sziasztok!

Az a kérdésem, hogy hogyan oldható meg, hogy egy haverommal közösen repüljünk. Ha valamelyikünk létrehoz egy szervert, akkor a másik hogyan tud belelépni? Xfire progival működne a dolog? (Ott tudnánk beszélgetni is...?)

Köszi!