IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
istikovacs76 #14903 Sziasztok !
Voltam a flyonline szerveren, nekem tetszik. Legalább nem arcade. Tájokozódni kell, nem rossz az a hozzászólás, hogy odarepülsz a célhoz, és megnézed, honnan lőnek rád:) Egyébként togyo is szokott a szerveren lenni, meg egy-két magyar is, csak kevesen vagyunk.
Tegnap voltam a DED1-es szerveren, hát volt néhány érdekes pillanat.
Olyan 20 géppel vezettek a kékek (német vs orosz), és feljött pár orosz srác. Onnantól érdekes lett. Megyek a G-2 vel szemben jön egy lagg-3IT. Olyan 450-el tekerek felé, elhúzunk egymással szemben, majd a lagg befordul mögém, 280-re, és lelő:(
De ezt olyan derékszögesen, mikor a kisgyerekek játszanak a repülőkkel a kezükben. Onnatól az il-2 esek üldözték a 109eseket, fordulgattak rájuk. De győztünk talán 2-vel azt hiszem.
Jó kis játék volt, de nem tudom mire vélni ezt a derékszöges fordulást.