IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valamennyire egyetértek veled,de azért nem volt az olyan rossz.
A kiállítások jók voltak szerintem,mi de 10 körül elindultunk a reptéren és kb fél 5 kor pihentünk meg. Addig nézelődtünk és bizony hamar elment az idő,meg hát jókat beszélgettünk közben. Na meg találkozhattunk a 1STHVS harcosaival(akik ott szerelők) és amint meglátták 77PX Dumbo kollegát a pólójában ,hangos enemi kiáltással üdvözöltek bennünket:)
Nekik köszönhetjük,hogy a Corsair hez mehettünk,mert pont előtte szálltak le és senkit nem engedtek a közelébe.Én nagyon hiányolok egy ilyen repnapi programból veterán gépeket,ne adj isten kis légiharc imitációt. Felőlem Jak is lehet nem vagyok finnyás. Tavaly a Red Bull-on volt két vagy három jak és fergetegeset repültek a duna felett,nekem még a karomon is felállt a szőr.