91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • tothgyorgy
    nem figyeltem mert fölkaptam a cukrot. majd legközelebb megjegyzem.
  • Lacusch69
    Szerda-csütörtök lesz a várható újraindulási időpont. Jobb szervergép lesz, jobb pinggel.
  • Lacusch69
    Nagyon ritka ott az ilyen köcsög. Ha tudod, hogy ki volt, írd be a WarClouds fórumába...
  • tothgyorgy
    Apropó ki tudja mi van a flyonline-val? Napok óta nem látom.
  • tothgyorgy
    Tegnap a warcloudson ernyőn lógva lelőttek. Nem tévedésből, direkt. Ott is hagytam őket rögtön.
  • tothgyorgy
    Ha tudod hogy honnan lehet letölteni, légyszi add közre.
  • TG Gida
    Van egy magyarok által készített mod csomag, amivel be lehet menni mindenhova.
    A 6DOF moddal nem tudom működik-e.
  • Trucker39
    Persze. "Két hét múlva" kinn is lesz a piacokon!
  • Willenbrock
    Valóban közeleg a Storm of War kiadása?Erről mostanában nem hallottam.
  • nalyib
    Azt jutott most eszembe, hogy ha az első vásárlóktól azt hallani, "a spit mekkora szar lett:)" akkor annál jobb reklám nem is kell.

Mármint aki most spittel játszik persze nem fogja megvenni, de ott vannak az összes tengelyesek, aztán a P-47, P-51 stb. pilóták...az online il-2 közösség talán gyorsabban térne át SoW-ra. Már csak azért is, hogy "értelmes" spitet is repülhessenek végre. Én jó ideig többet mennék vele mint meszával, az biztos.
  • Proview
    Akkor inkább marad így, ahogy van Köszi az infókat!
  • Lacusch69
    Nem hiszem, hogy a SoW realisztikusabb lesz. Végül is a németek elvesztették a háborút...

Korea: "Project Galba". Nézz szét a Pumáknál, néhány kép van róla.
  • Sanyix
    A 2 hét múlva megjelenő sow-ban vajon olyanok lesznek a spitek mint most az il2-ben, vagy félreteszi oleg az elvakult elfogultságát picit? Meg valahol hallottam, hogy valami koreai háborús szimet is készítenek, annak mi a neve, és hogy áll?
  • TG Gida
    Ja!A baj csak az vele,hogy modolt játékkal a jobb serverekre nem enged fel.
  • Trucker39
    Kicsit pontosítanék: IL-2 Sturmovik 1946 6DOF Mod v0.7 by sHr ~ Mouse version ~
    Ezzel már nagyobb valószinüséggel meg lehet csinálni.
  • TG Gida
    Meg lehet csinálni,csak fel kell tenni a 6DOF mod billentyűs változatát.
    Innen.
  • tothgyorgy
    A fókából tényleg rossz a kilátás. Itt. A német pilcsik meg dicsérték. Én a leszállást általában úgy oldom meg, hogy fojtott motorral (megfelelő magasságból) az orrát lógatva közelítek, majd az utólsó pillban megemelve kis gázzal landolok. Eddig bejött, bár előfordúl hogy elrontom és reccs a futónak. A profik lehet másként oldják meg.
  • Lacusch69
    Ismeretei szerint nem lehet hat switch-csel megcsinálni.
  • Proview
    Sziasztok!
    Tetszik a trackir bemutatóban, hogy oldalirányban is lehet mozgatni a fejet, azaz benézni a holtterekbe. Ugyanez beállítható a joystick hat kapcsolójára? Pl. egy váltóbillentyűvel: hat balra: balra néz,joy12 gomb+hat balra: fej balra oldalra.
    A controlsnál melyik beállítás a "fej oldalra"?
  • Lacusch69
    Hmmm... ilyen esetben ha oldalra fordítod a (virtuális) fejedet, akkor az oldalsó ablakon szépen ki lehet látni...
  • nalyib
    Skies of Valor..:D

Múltkor filmet néztem itthon valakivel, aztán - mit tagadjam, pár feles fehérrum is csúszott a gyümölcslébe - felnéztünk a szerverre, mondom komolyabbnak így úgysincs értelme, ez viszont vicces.

Csak Dora és La-7 volt, namondom jó hogy közelharcolni akartam ez így érdekes lesz...airstart volt, egy perc után első közeli kontakt, kislétszámú légiharc, hát nem akartam elhinni, percekig fordulóztam ellenük, 1-2 gépet még magam elé is engedtem ollózással...mondom ez nem oké hogy alig látok és mégsem bírnak lelőni, aztán végül csak sikerült valamelyik ásznak....aztán mikor még az ernyőről is lelőttek egyértelműen direkt, kapcsoltam milyen játékosok közt is vagyok;Ð
  • Sanyix
    Miért? A fókával pedig tiszta kellemes, amikor leszálláskor az utolsó pár méteren nem látsz semmit a kifutópályából ,és úgy kéne puhán földetérni :D
  • Szepy2884
    Persze tirpákok és taplók mindenhol vannak, de elmondható hogy igényesebb serverekre inkább igényesebb pilóták mennek. Vannak pl: olyan helyek ahol abszólúte nem lepődők meg hasonlókon, sőt észre sem kell venni, mert te is nyugodtan lesüllyedhetsz a közösség szintjére, senki nem fog megszólni hacsak nem járatos az adott helyen. A Skies of Valor pl ilyen meg általában kisebb szláv serverek mint pl a BG, ahol igen durva csítekre is lehet számítani.
  • TG Gida
    Tegnap Lacával egy egy G2-vel szó szerint agyonvertünk egy P-40-ben ülő ami srácot.Erre nyomott egy salute-ot meg gratulált a szép akciónkért,pedig egyáltalán nem voltunk valami lovagiasak ketten egy ellen.Ilyen is van.
  • TG Gida
    Jaja!Sok errefelé a motoros.
  • Lebowski
    amúgy télleg ilyen...oláne ha onlinewart mész...
  • PhantomAss
    heh, egyik nap lőttem 4la7-est+egy pe 2-est, ha jól számolom ez 600pont
    leszállok, épphogy megállok egy tirpák aki eddig nem tudott utolérni (d9 ugye) belémlő és pk
    alig voltam ideges
    mondtam neki te egy hős vagy
    aszonta ilyen a háború...
    nem is az a baj hogy lelőtt hanem hogy így fogja fel
    én sosem csináltam ilyet
    nem elég hogy ufóval repülnek még nem is úriemberek :)
  • Solt
    Hááát... szívesen leírnám mit gondolok, de már régi a regem, nem kockáztatom!

Ilyenkor az a legjobb, ha megköszönöd neki, hogy lelőt! Össze fog zavarodni! :) Úr pedig akkor maradsz, ha legközelebb ennek ellenére sem lövöd le ilyen helyzetben! ;)
  • tothgyorgy
    A külsőnézetet akkor szeretem, ha olyan géppel repülók amiből szar a kilátás. Úgyis rosszul látok, ne má hogy hátra se lássak.
  • Lacusch69
    Bombával és rakétával. Legalábbis régebben így volt.
  • Lebowski
    skies of valoron van vulching.csak az a baj h külsőnézet is.
  • Lacusch69
    Erre csak most jöttél rá?

Én a lengyelekkel, csehekkel, oroszokkal, szlovákokkal olyan vegyes tapasztalatokat szereztem, hogy a lovagiasságom rég a múlté velük szemben. Utoljára a BGszerveren lőtt le felszállás közben egy Matilda nevű tót fax (vagy pi*a), a kerekeket még be sem húztam...
    A WarCloudson sok nemzet fiai vannak, és úgy vettem észre, hogy mindegy milyen nemzetiségű, ha valamelyik nagyobb század tagja (pl. PFS, DEY), akkor tisztességesen küzdenek.
    A thai srácok (TFS) között azért már vegyesebb a helyzet, nem egy már leszállás közben (futó, flaps kint, navifény világít) akart lelőni, de van köztük is nagyon korrekt.
    Elég jó véleményem van a BgAF-es srácokról is, különösen a régebbi tagokról.
    A Skies of Valoron repülőket úgy nagy átlagban iszonyatosan ponthajhász, vuchingoló, tolvaj bandának tartom... (Ebben a hónapban 3 killem van, és 2 teamkillem is, mert a marha berepült a tűzvonalomba)
  • Her Laca
    Na ,hogy borzoljam a kedélyeket!
    Tegnap este eldöntöttem,elég volt a lovagiasságól.
    Soha többé nem kegyelmezek senkinek ,sőt még a földön is szétlövöm az ellent,főleg a cseheket.
    Nyomorult cseh krapekot rommá lövöm ,orrán száján ömlik a füst ,controljai elmennek, írom neki (nem messze volt a reptere) ,hogy menjen szálljon le és még szerencsét is kívántam neki.
    Tovább variálok ,de bekaptam az AA-tól egy találatot,így hazafele vettem az irányt. Elérem a repteret futó kint,nav világít,mocim leállva
    erre jön és szétlő. Írom neki ,hogy mekkora egy hős, ő meg csak vigyorog. Ezek a szlávok nem úriemberek.
    A jó b.. k... anyuját neki. Nagyon ,nagyon fel lettem idegesítve:)
    Na mind 1 ,megyünk családdal pihenni majd megnyugszom pár sör mellett.
  • Lacusch69
    Éppen tegnap voltam felétek az arborétumban az asszonnyal.
    Láttam, hogy néhai Pap Zoli barátom emlékművét Öcsöd mellett rendesen gondozzák.
  • DonZorro
    Le a Jak3-al
  • TG Gida
    Azért egy Dórával 650-el simán utána lehet húzni egy Jak-3-nak is.Az nem olyan nagy baj.:)
  • Lacusch69
    Elég nagy a baj, ha német géppel élesen kell fordulni...
  • Her Laca
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Én nem úgy kezdtem ,max félreértetted:)
    Én annyit mondtam ,hogy nekem nem szokott . Azé ez különbség.
    De hidd el van olyan szobapilot aki olyat fordul bármivel (és ezt komolyan mondom) hogy nem hiszel a szemednek. És tudom ,hogy nem csal!!!
    Különben a légi harc egyik legfontosabb eleme szerintem a ritmus.
    Van aki nagyon érzi van aki kevésbé.
  • Trucker39
    Nem kell feltétlenül rosszra gondolni! Eredeti verzióm van, de kifejezetten zavarna, ha a gépböl történő, rendszeres ki- és berakás közben, történne vele valami. Honnan szereznék be másikat?? Mert a gyártójától biztosan nem ! Hacsak nem veszek meg egy újabb példányt.
    No, nekem ezért van fenn no DVD! Ha valaki "okoskodna", az orra alá tolom a gyári lemezt, meg az ÁFA-s számlát és elmehet a jó k******ba!
  • tothgyorgy
    Nekem van eredeti és másolt (letóltótt) progim is. Sőt van olyan is, ami mindkettőben megvan. Először letöltve, utána megvéve. És van olyan is ami eredeti és mégis crack-elt. Az eredeti kódott nem fogadta el.