IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Erre csak most jöttél rá?

Én a lengyelekkel, csehekkel, oroszokkal, szlovákokkal olyan vegyes tapasztalatokat szereztem, hogy a lovagiasságom rég a múlté velük szemben. Utoljára a BGszerveren lőtt le felszállás közben egy Matilda nevű tót fax (vagy pi*a), a kerekeket még be sem húztam...
    A WarCloudson sok nemzet fiai vannak, és úgy vettem észre, hogy mindegy milyen nemzetiségű, ha valamelyik nagyobb század tagja (pl. PFS, DEY), akkor tisztességesen küzdenek.
    A thai srácok (TFS) között azért már vegyesebb a helyzet, nem egy már leszállás közben (futó, flaps kint, navifény világít) akart lelőni, de van köztük is nagyon korrekt.
    Elég jó véleményem van a BgAF-es srácokról is, különösen a régebbi tagokról.
    A Skies of Valoron repülőket úgy nagy átlagban iszonyatosan ponthajhász, vuchingoló, tolvaj bandának tartom... (Ebben a hónapban 3 killem van, és 2 teamkillem is, mert a marha berepült a tűzvonalomba)