91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Yet et is vezethetsz pár óra után.:) Én nem öngyilkosjelöltekről ,hanem pilótákról beszélek:D -
tothgyorgy #15193 Szükség esetén alig néhány elméleti és gyakorlati óra után pilóta lehetett vkiből. A halálozási arányuk viszont igen magas volt. A 2.vh. alatt a németek az első alatt a szövetségesek megtapasztalták. -
tothgyorgy #15192 Ez is 1 nézőpont. Én pl az átmenetet szeretem. Nem kell ferrári az utazáshoz. Persze 1 zárt pályán kipróbálnám. Ha felülök a repülőre legyen gyors, de ha vezetném, akkar inkább a szabad repólés akár 1 motoros sárkánnyal is. -
Azért régen se két hét alatt lett pilóta valakiből.
Hajlamosak vagyunk elfelejteni,hogy ott is éveket vett igénybe a pilóta képzés. És persze nagyon magasak voltak a követelmények akkor is. -
moho #15190 Nem hiszem, hogy ennyire szar ma egy F-16-al repülni, tény, hogy sok a gom, tény, hogy sok az elektronika de a repülés az repülés. Inkabb azt mondanám, hogy mindkettőben van élvezet. Egy trabantal lemenni balatronra jó mert hangulata van és élvezed az utat, ugyanez egy ferrari-val azért jó mert brutális az erő és gyorsan ott vagy. :) -
tothgyorgy #15189 Ez a mai repülés olyan mint nyugati autópályán a zajvédő falak közt vezetni. Gyors, de nem élvezetes. -
moho #15188 Inkább szögezzük le, hogy egyiknek sem könnyű, sem a 2vh pilótáknak sem a mostani "modern" pilótáknak. Mindkét kornak vannak előnyei és hátrányai. Személy szerint tetszenek a mostani vadászok de mégis ugy gondolom repülni igazándiból egy 2vh motoros vadásszal lehet jó. Ahol még van idő élvezni a tájat. :) -
tothgyorgy #15187 Igaz. Csak én ezt a modern repülést azért nem szeretem, mert a repűlés öröme elveszett. Rengeteg tanulás amíg egyáltalán fölszállhatsz 1 modern géppel. Légiharc (?) meg újabb rengeteg tanulás után esetleg. A lelőtt ellenfeket nem is látod. Lehet egy szer az autózás is ilyen lesz, de azt én hál istennek nem érem meg. Vezetés helyett gombokat nyomogatni ? Brrr kiráz a hideg. Meg évekig tanulni h vezethess. Szép új világ. (?) -
Hoppá:)))))))))
Félreértés esete forog fenn. :D
Én úgy értettem ,hogy elhivatottság ,szorgalom kelletik ehhez is,úgy mint az életben bármihez hogyha sikeres akar lenni az ember. -
tothgyorgy #15185 A 2 gomb helyett persze többet. A mai pilóták már nem repűlőgépvezetők, hanem repülő számítógépes operátorok. -
Na-na nem két gomb az a kettő:)(Régebben én is ezt a nézetet vallottam.,aztán az FF4 meg a Lock On leszoktatott,ha tényleg 2 gomb lenne akkor nem 180oldalas kézikönyv lenne a FFhez magyarul(Az angol vmi 6-700oldal) -
tothgyorgy #15183 A való élet most így néz ki : megnyomok 2 gombot, elengedek 1 rakétát 40 v több kilóméterre. Cool csávó vagyok. LOL Régen a pilóta döntött ma meg akár ki is vehetnék a gépből. Ezért szeretem a 2.vh-s szimeket. -
Azt nem tudjátok, hogy az ntrk felvétel minőségének fossága mitől függ? Olyan szép lövéseim voltak pár küldetésben, visszanézve meg borzalmas az a szögletes arcade szerű mozgás, főleg amikor még teleportálgatnak is a gépek. Nem sikerült rájönnöm mitől függ, csak arra, hogy vagy a felvétel közbeni szaggatástól, vagy az össz repülő gép mennyiségétől. Na melyiktől függ valójában? -
Nem ász vagy nem ász (ez jó):))) kérdése ez.
De ezt asszem már sokszor megvitattuk:)
Különben meg csakis az egyéntől függ mire viszi ,és ez szerintem a való életben sincs másként. -
No no!!! Hidd el sok mindent tudnak neked mutatni a századok tagjai.Nem véletlen ,hogy mindenhol vizsgáztatnak azért de nem kell ezt túl komolyan venni azért. -
Lacusch69 #15179 Hmmm... én nem voltam, és nem is akarok századtag lenni sehol sem, így "kívülállóként" mondom el a véleményemet...
Szerintem igenis kell egy században valamiféle értékelési rendszert kialakítani. (Klánoknál nem fontos, de azok olyanok is....)
Milyen lenne az, ha Kispista Ubul kitalálhatná, hogy ő mától pl. VO101 tag (vagy V.4, 102vo, tökmindegy...), a század tagjai kötelesek ezt tudomásul venni, és Ubulka igen béna ugyan, de használja a nickjében a századnevet.
Innentől kezdve, bárki látja VO101_Ubulkát repülni, azt hiszi, hogy ez az egység egy rakás szerencsétlenből áll...
Én kifejezetten szeretem, amikor pl. a WarCloudson az ellenfél zömében DEY, TFS, PFS, KITE stb... századtagokból áll, mert tudom, hogy ezekkel a srácokkal színvonalas küzdelmet lehet vívni, nem agyaggalamb-lövészet lesz ellenük harcolni.
Tényleg jólesik az embernek, ha vívsz egy párbajt mondjuk PFS_BlueLionnal (egyik legügyesebb a szerveren), igaz, hogy elveszted, de tiszteleg az ellenfél a teljesítményed előtt. És innentől kezdve ha belépsz, a holland srác magyarul köszön... -
Lebowski #15178 azért lett bevezetve a vizsgatéma mert régen eléggé sok online war volt. vef1-2 bw stbstbstb, amit télleg csak azok ismernek akik régóta repülnek. na és itt nagyonnemmindegy hogy milyen pilóta repül bizonyos csapat kötelékében. és ennek mércéje volt a vizsga. meg pusztán magadnak is jól esik ha le tudod rakni. -
hát akkor a nabokat be kell rakni először gyorsbombázónak :) földi célpontok lövöldözésével nem hozhat szégyent, az egyszerű :D Aztán úgyis néha megtámadják tanul pár kikerülőmanővert, aztán jöhet a vadászás. Sztem jobb "ahogyérzed" alapunak lenni, nem vizsgaalapúnak. -
tothgyorgy #15176 Teljesen igazad van. Legalább megköszönni illik és elbúcsuzni. Persze nem mindenkiből lesz ász és vannak akik megunják, h nincs gyors siker. -
Nos igazad is lenne,meg van is,csak hogy azé egy század valamiféle rangot jelent.(legalábbis szerintem)Tehát az ,hogy a pilót mennyire eredményes,ügyes az az egysége hírnevére is kihat,ezért nem árt ha az átlagnál kicsit jobban csinálja a dolgát. Persze ez így ahogy leírtam nem teljesen igaz a valóságban ,de valószínű ezért vannak a vizsgák ,és a magasabb elvárás. Én személy szerint a kiképzősdi dologgal szkeptikus vagyok,max tanácsokkal kell ellátni a kollegákat oszt ha figyel el tud sajátítani mindent a tehetségéhez mérten. Engem pl kimondottan idegesít,ha egy srácra sok sok órát rászánok a szabadidőmből ,és egyszer csak el tünik a balfenéken ,és azt sem mondja fapapucs.
-
Még mindig vannak ilyen vizsgák? :D hát fura, azt hittem erről leszokott mindenki. Kicsit olyan túllihegés, ez csak egy játék, funból repül vele, nem hal meg ha valamit rosszul csinál. -
Lebowski #15173 fú.sztem vasárnap tudok menni. akkoris napközben. -
tothgyorgy #15172 Sok mappon jól eltalálok, de van ahol nehezen. A ködös párás v éjszakai pályákat nem szeretem. Ha nincs kivilágítva a pálya, nehezen v egyáltalán nem találom meg.(igaz hasra szállni jól tudok
) Az ellenséget (földi) is csak akkor ha a légelhárítás segít.
-
Ugyan már:) Itt mindenki türelmes meg minden.:DDD
Emlékszem ,hogy amikor jelentkeztem ,(ugyan repülni ,meg harcolni tűrhetően tudtam) de navigálni semmit. Tanítgattak ,magyaráztak ,de a balaton mapon is képes voltam eltévedni,és állandó stresszben voltam ,hogy most hová tartok ,meg hol vagyok. Oszt Neghwar ( a türelmes):)
megunta és "finoman,csendesen ,oktatólag" rámförmedt,hogy mi a f..szt nem értek, fent észak ,lent dél,stb a térképen oszt ott az iránytű és használjam. Azóta asszem bárhova ,bármikor,bármely időjárási körülmények között eltalálok:D
Azt kell tudnod,hogy honnan indulsz,hova tartasz ,folyamatosan memorizálnod kel az adott irányodat és egyszerű lesz a dolog. Jegyzetelhetsz is eleinte. -
nalyib #15170 DOS partícióval csinálod? Van 1-2 játékom, amit az új géppel félbe kellett hagynom... sem XP sem DosBox alatt nem mennek rendesen.
3 éve (még nem volt saját gépem) apám bepakolta a szobámba a 200MHz MMX-et "ne őket zavarjam éjjel" jelszóval, akkor jöttem rá, hogy engem háromféle játék köt le:
- ami 320*200-ban fut
- ami Thief (1-2)
- ami IL-2 :)
(- néha befér a 640*480 de azokat hamarabb unom meg:)
Elég szerencsés volt, hogy a sok régi játékot pont 14" CRT-n játszhattam újra. Pl. Dogfight (Microprose), ha nem szedem elő, sosem kezdek IL2-zni. -
Rue East #15169 én pont az F-19-el kezdtem, mekkora volt Komáromot bombázni és el se tudtam képzelni milyen lehet színes monitoron
aztán jött a Dogfight, Chuck Yeager's Air Combat, B-17 meg még jópár aminek a nevére sem emlékszem -
Igen, a GS2000 nagy játék volt!!! És a Desert Strike sorozat? Az milyen? -
Richtofen #15167 Nem Microprose, Psygnosis -
Richtofen #15166 C Plus/4: Ace, Ace2
Amiga 500+: Combat Air Patrol (Talán Microprose)
286: Retal
És nem utolsó sorban: most jövök a lobbyról, ős il-2 (1.2)-vel dogoltam valami skót srácokkal. Nagyon érdekes volt ;) Meglepődtem, hogy 6-8 ember volt fenn a Sturmovik szobában. 2001-es game és még mindig vannak akik online nyomják... -
Héló :) És az F-19 Stealth Fighter? Atom jó volt a hidegháborúban oroszországban kémeket felvenni meg kirakni :) Az EAWban pedig megdöbbentő volt az az égzengés amivel a Fortok jöttek falkában :) Jaa.. Véletlenül ott is messzerrel meg fókával voltam :P És ne feledkezzünk el az F-15 III-ról az első textúrázott talajjal. Azóta sem lőttem Dragonfly-t :P -
tothgyorgy #15164 Símán beléptem, hiba nélkül futott. Viszlát !
-
tothgyorgy #15163 ok megnézem mielőtt mek aludni.
-
Enterprise 128k, Flight Simulator, Fighter Pilot, Ace
Amiga: F/A-18 Interceptor, Falcon, Kinghts of the Sky (nem az új, a jó régi), Wings, Gunship 2000, Fighter Bomber, Tornado (kb 150 óra harci bevetés, 3-400 repült óra a stat szerint)
Pc: '97 óta ami repszim, próbáltam. -
A k#va egek, nagyjából megvan a hiba. Flyhu dogszerver megy, nyúzzátok meg egy kicsit. A visszajelzéseknek is nagyon örülnék. :) -
tothgyorgy #15160 Nem röhöglek ki. Anno én is végigjátszottam. Jó volt. Amit felsoroltál mind megvolt. Ez itt a nosztalgia helye.
-
Lacusch69 #15159 Ja és kimaradt, amit nagyon szerettem 386-oson, bár egy kicsit OFF: Gunship2000
Röhögni fogtok, a legújabb gépemen is fent van, DOS-ból indul... -
Lacusch69 #15158 Micsoda modern szimulátorokkal kezdtétek...
Első szimem: C64 Fighter pilot, Dambusters, Flight path 737. Valamikor 1985 táján...
Aztán 386-os PC-n: F29 Retaliator (mint Szepynek), Knights of the Sky (nagy kedvencem volt), meg még volt 1-2...
Pentiumokon: eleinte minden sz@r, majd... innentől (2002) kezdve mindenki tudja... -
tothgyorgy #15157 Életem első gépe c64, első szim címére nem emlékszem, de volt egy pár. Aztán amiga. Ez volt a kedvencem. Sok jó progival (fighter bomber, ace of aces, bob stb).
-
és az én nagy kedvencem volt:
european air war
sokat nyomultam vele régen
-
Szepy2884 #15155 Vagy AW-n :))))