IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nos igazad is lenne,meg van is,csak hogy azé egy század valamiféle rangot jelent.(legalábbis szerintem)Tehát az ,hogy a pilót mennyire eredményes,ügyes az az egysége hírnevére is kihat,ezért nem árt ha az átlagnál kicsit jobban csinálja a dolgát. Persze ez így ahogy leírtam nem teljesen igaz a valóságban ,de valószínű ezért vannak a vizsgák ,és a magasabb elvárás. Én személy szerint a kiképzősdi dologgal szkeptikus vagyok,max tanácsokkal kell ellátni a kollegákat oszt ha figyel el tud sajátítani mindent a tehetségéhez mérten. Engem pl kimondottan idegesít,ha egy srácra sok sok órát rászánok a szabadidőmből ,és egyszer csak el tünik a balfenéken ,és azt sem mondja fapapucs.