91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • tothgyorgy
    Vagy majd a sok sírás után jön 1 patch és a spit megint sarkonfordúl.
  • Sanyix
    Úgyis fixelik...
  • tothgyorgy
    Tegnap egyedül voltam mégis kidobott, közvetlen azután h indítottam a motort.
  • madmanic
    tegnap írtam, hogy a flyonline szerver időnként ledob..

rájöttem csak akkor, ha valaki kilép a szerverről.. ha egyedül repülök, semmi gond..

nálam van a hiba?
  • tothgyorgy
    kalóz
  • tothgyorgy
    Itt olvastam a fórumban. Valszeg mát tesztelők kezében van, esetleg béta v kolóz verzió letölthető. Az űrgolyhók óta tudjuk : a kalózverzió mindig előbb jön ki.
  • Sanyix
    Hogy káromkodnak, hogyha még kint sincs a játék?
  • tothgyorgy
    Ezek a sosem volt v csak rajzasztalon létezett gépek egyértelmüen marketingből lettek betéve. Majd a bob-nál meglátjuk milyen reptulajdonsággal rendelkeznek a gépek. Jó hír h a spitesek káromkodnak.
  • kiskorúbézoltán #15346
    Persze, nem kellett volna, inkább menjen csődbe a sorozat, mennyivel jobb lett volna, nem?
    Szerintem, ha ez volt az ára annak, hogy legyen következő rész (BoB) akkor legyen. Amíg tudja tartani a szimes részt addig had pakolja bele azt is ami meg a bevételt fokozza.
    Az FB (PF?) kapcsán már felmerült a sorozat befejezése mert olyan mértékű volt a warez, hogy éppencsak behozta a ráfordított pénzt. Ha a 46 megmenti akkor szerintem belefér. :)
  • Gundark
    Erről már sokszor beszéltünk. Sajnos. Az egész 46 nem kellett volna. Pontosabban igy nem. Tette volna bele mondjuk afrikát, a Trop messzerekkel meg a hurri konzervnyitókkal. Ez tényleg csak arra volt jó hogy x-wingekkel sugárpárbajba bonyolódjon az ember :) Vagy jöhettek volna nehézbombázók, vagy bármi aminek van valóságalapja. No majd két hét múlva a BoB :P
  • tothgyorgy
    Most találtam.
    mig 9
  • Lacusch69
    MiG-9 létezett, kb.600db készült belőle. 910km/h-t tudott 4500m-en.
    Csak azt nem tudom, hogyan lett volna kész 1946-ban, ha addig nem nyerik meg a háborút, nem dolgoznak nekik elfogott német mérnökök, és nem zsákmányolnak BMW003-as turbinákat?
  • tothgyorgy
    Ugan már. örülj neki, h nem fordult sarkon és nem lőtt ki rád 40 lézerirányítású rakétát.
  • Sanyix
    hát ez kész, az agyam lezsibbad olegéktől... kipróbáltam egy 1946-os küldetést. Úgy kezdődik, hogy me-262hg-ii-vel vagyok. Ugye szép kis nagy sebességű változat jól hátranyilazott szárnyakkal. Na hát kb az volt, hogy jöttek a mig-9-esek, és 1000 m magassági fölényből nem tudtam a közelükbe menni, az akkor nagyon lecsapta a biztosítékot, amikor 780 km/h-val (tas) követtem a miget, és az másodpercenként 100 métert szökött meg tőlem. HOPPÁ az oroszok tudnak valamit, hogy egy nyílegyenes szárnű géppel átlépik a hangsebességet. Hihetetlen. Olegegéknél ha terv gépet kell megvalósítani rögtön elgurul a gyógyszer? Miért nem csinálták sebezhetetlenné azokat a gépeket, ugyan már mekkora fun lenne :DD
  • Lebowski
    az il2 gyökeret add meg neki!
  • tothgyorgy
    Sok sikert.
    Üdv : togyo
  • i robot
    Nem az 1946 ba rakta. Csinált magának egy külön Ubi-s mappát. Ezután csak bemásoltam gondoltam így müködni fog...
  • i robot
    Köszi!
  • madmanic
    nem akarok hülye kérdést feltenni, de az 1946 ra raktad?
  • tothgyorgy
    Passzolok. Talán más tud segíteni. Nézz föl többször.
    Vagy próbálkozz a virtuális vadászszázadoknál.
    virtuális vadásszázadok
  • i robot
    Aha az elején fölajánlotta, program files stb. Erre már rájöttem hogy nem jó helyre rakta. Most bemásoltam mindent de még így se jó. A játék angol alapban.
  • tothgyorgy
    Már nem emlékszem. Fölajánlotta a könyvtárválasztást ? Ha nem lehet be kell kopizni a játékkönyvtárba és úgy indítani a patchet. Az is lehet h nem angolra van állítva a game.
  • i robot
    ja ezeket is de mindig a 4.08 a gondja.

A patch az jóhelyre telepíti magát vagy még másolgatni kell?
  • tothgyorgy
    Milyen szervereket próbáltál ?
    Skie of valor ?
    Warclouds ?
    Spit vs 109 ?
  • i robot
    Biztos hogy én vagyok a hiba mert még soha nem csináltam ilyet
  • i robot
    az 4.08.
  • tothgyorgy
    Mit ír ki ? 4.08 ? Bal alsó sarok ha igaz.
  • i robot
    Fősirok! nem megy ez a sz.r
  • i robot
    Szerintem arra telepítette magát. Nem volt hibaüzenet. Biztos hogy 4.08 a versió (F.A.Q ból töltöttem le)
  • tothgyorgy
    Az is lehet hogy a host kilépett.
  • madmanic
    most már felszállás előtt kidobott, utána nem is látja a szervert a lobby..
  • tothgyorgy
    Az 1946-ra telepítetted a 4.08-at ? Hibaüzenetet nem kaptál közben ? Kijelzi a verziószámnál 4.08 ?
  • i robot
    Persze fent van minden. A hyperlobby-n látok egy csomo szervert akármelyikre próbálok csatlakozni csak addig jut el hogy kiírja nincs 4.08 p. de az is fent van
  • tothgyorgy
    Akkor passz. Én még nem tapasztaltam hasonlót. Esetleg a lobby űjratelepítése segít. Il-2 fut rendesen offline ?
  • Szepy2884
    Utolsó OFF:

Ha nyernék a lottón tuti hogy egy ilyennel húznám el a csíkot

• madmanic
    nem.. és semi mod nincs fent
  • tothgyorgy
    Nem írt olyat h cheat detected mielőtt kidobott ?
  • madmanic
    más szerveren még nem csinálta
  • madmanic
    ..fent...

felenged a szerverre, repülök, ( bombázok arcomon kaján vigyorral ) és egyszer csak kidob..

Tegnap Zsolesszel voltunk ketten, mielőtt megszakadt, mintha láttam volna, h ő is disconnectelt..
  • tothgyorgy
    Internet kapcsolat stabil?