91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
tothgyorgy #15354 Vagy majd a sok sírás után jön 1 patch és a spit megint sarkonfordúl.
-
Úgyis fixelik... -
tothgyorgy #15352 Tegnap egyedül voltam mégis kidobott, közvetlen azután h indítottam a motort.
-
madmanic #15351 tegnap írtam, hogy a flyonline szerver időnként ledob..
rájöttem csak akkor, ha valaki kilép a szerverről.. ha egyedül repülök, semmi gond..
nálam van a hiba? -
tothgyorgy #15350 kalóz -
tothgyorgy #15349 Itt olvastam a fórumban. Valszeg mát tesztelők kezében van, esetleg béta v kolóz verzió letölthető. Az űrgolyhók óta tudjuk : a kalózverzió mindig előbb jön ki.
-
Hogy káromkodnak, hogyha még kint sincs a játék? -
tothgyorgy #15347 Ezek a sosem volt v csak rajzasztalon létezett gépek egyértelmüen marketingből lettek betéve. Majd a bob-nál meglátjuk milyen reptulajdonsággal rendelkeznek a gépek. Jó hír h a spitesek káromkodnak. -
kiskorúbézoltán #15346 Persze, nem kellett volna, inkább menjen csődbe a sorozat, mennyivel jobb lett volna, nem?
Szerintem, ha ez volt az ára annak, hogy legyen következő rész (BoB) akkor legyen. Amíg tudja tartani a szimes részt addig had pakolja bele azt is ami meg a bevételt fokozza.
Az FB (PF?) kapcsán már felmerült a sorozat befejezése mert olyan mértékű volt a warez, hogy éppencsak behozta a ráfordított pénzt. Ha a 46 megmenti akkor szerintem belefér. :) -
Erről már sokszor beszéltünk. Sajnos. Az egész 46 nem kellett volna. Pontosabban igy nem. Tette volna bele mondjuk afrikát, a Trop messzerekkel meg a hurri konzervnyitókkal. Ez tényleg csak arra volt jó hogy x-wingekkel sugárpárbajba bonyolódjon az ember :) Vagy jöhettek volna nehézbombázók, vagy bármi aminek van valóságalapja. No majd két hét múlva a BoB :P -
tothgyorgy #15344 Most találtam.
mig 9 -
Lacusch69 #15343 MiG-9 létezett, kb.600db készült belőle. 910km/h-t tudott 4500m-en.
Csak azt nem tudom, hogyan lett volna kész 1946-ban, ha addig nem nyerik meg a háborút, nem dolgoznak nekik elfogott német mérnökök, és nem zsákmányolnak BMW003-as turbinákat? -
tothgyorgy #15342 Ugan már. örülj neki, h nem fordult sarkon és nem lőtt ki rád 40 lézerirányítású rakétát. -
hát ez kész, az agyam lezsibbad olegéktől... kipróbáltam egy 1946-os küldetést. Úgy kezdődik, hogy me-262hg-ii-vel vagyok. Ugye szép kis nagy sebességű változat jól hátranyilazott szárnyakkal. Na hát kb az volt, hogy jöttek a mig-9-esek, és 1000 m magassági fölényből nem tudtam a közelükbe menni, az akkor nagyon lecsapta a biztosítékot, amikor 780 km/h-val (tas) követtem a miget, és az másodpercenként 100 métert szökött meg tőlem. HOPPÁ az oroszok tudnak valamit, hogy egy nyílegyenes szárnű géppel átlépik a hangsebességet. Hihetetlen. Olegegéknél ha terv gépet kell megvalósítani rögtön elgurul a gyógyszer? Miért nem csinálták sebezhetetlenné azokat a gépeket, ugyan már mekkora fun lenne :DD -
Lebowski #15340 az il2 gyökeret add meg neki! -
tothgyorgy #15339 Sok sikert.
Üdv : togyo -
Nem az 1946 ba rakta. Csinált magának egy külön Ubi-s mappát. Ezután csak bemásoltam gondoltam így müködni fog... -
Köszi! -
madmanic #15336 nem akarok hülye kérdést feltenni, de az 1946 ra raktad? -
tothgyorgy #15335 Passzolok. Talán más tud segíteni. Nézz föl többször.
Vagy próbálkozz a virtuális vadászszázadoknál.
virtuális vadásszázadok -
Aha az elején fölajánlotta, program files stb. Erre már rájöttem hogy nem jó helyre rakta. Most bemásoltam mindent de még így se jó. A játék angol alapban. -
tothgyorgy #15333 Már nem emlékszem. Fölajánlotta a könyvtárválasztást ? Ha nem lehet be kell kopizni a játékkönyvtárba és úgy indítani a patchet. Az is lehet h nem angolra van állítva a game. -
ja ezeket is de mindig a 4.08 a gondja.
A patch az jóhelyre telepíti magát vagy még másolgatni kell? -
tothgyorgy #15331 Milyen szervereket próbáltál ?
Skie of valor ?
Warclouds ?
Spit vs 109 ?
-
Biztos hogy én vagyok a hiba mert még soha nem csináltam ilyet
-
az 4.08. -
tothgyorgy #15328 Mit ír ki ? 4.08 ? Bal alsó sarok ha igaz.
-
Fősirok!
nem megy ez a sz.r
-
Szerintem arra telepítette magát. Nem volt hibaüzenet. Biztos hogy 4.08 a versió (F.A.Q ból töltöttem le)
-
tothgyorgy #15325 Az is lehet hogy a host kilépett. -
madmanic #15324 most már felszállás előtt kidobott, utána nem is látja a szervert a lobby.. -
tothgyorgy #15323 Az 1946-ra telepítetted a 4.08-at ? Hibaüzenetet nem kaptál közben ? Kijelzi a verziószámnál 4.08 ? -
Persze fent van minden. A hyperlobby-n látok egy csomo szervert akármelyikre próbálok csatlakozni csak addig jut el hogy kiírja nincs 4.08 p. de az is fent van -
tothgyorgy #15321 Akkor passz. Én még nem tapasztaltam hasonlót. Esetleg a lobby űjratelepítése segít. Il-2 fut rendesen offline ? -
Szepy2884 #15320 Utolsó OFF:
Ha nyernék a lottón tuti hogy egy ilyennel húznám el a csíkot
-
madmanic #15319 nem.. és semi mod nincs fent -
tothgyorgy #15318 Nem írt olyat h cheat detected mielőtt kidobott ? -
madmanic #15317 más szerveren még nem csinálta -
madmanic #15316 ..fent...
felenged a szerverre, repülök, ( bombázok arcomon kaján vigyorral ) és egyszer csak kidob..
Tegnap Zsolesszel voltunk ketten, mielőtt megszakadt, mintha láttam volna, h ő is disconnectelt.. -
tothgyorgy #15315 Internet kapcsolat stabil?