IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
hát ez kész, az agyam lezsibbad olegéktől... kipróbáltam egy 1946-os küldetést. Úgy kezdődik, hogy me-262hg-ii-vel vagyok. Ugye szép kis nagy sebességű változat jól hátranyilazott szárnyakkal. Na hát kb az volt, hogy jöttek a mig-9-esek, és 1000 m magassági fölényből nem tudtam a közelükbe menni, az akkor nagyon lecsapta a biztosítékot, amikor 780 km/h-val (tas) követtem a miget, és az másodpercenként 100 métert szökött meg tőlem. HOPPÁ az oroszok tudnak valamit, hogy egy nyílegyenes szárnű géppel átlépik a hangsebességet. Hihetetlen. Olegegéknél ha terv gépet kell megvalósítani rögtön elgurul a gyógyszer? Miért nem csinálták sebezhetetlenné azokat a gépeket, ugyan már mekkora fun lenne :DD