91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Trucker39
    A pinged lesz az egyik ok. Olyan szerverre menj, ahol ott max 1-3 kocka látható. Közben nem árt, ha az egyéb, internetet használó programok (letöltés) felfüggesztése.
  • i robot
    Ezt nem is gondoltam hogy ennyi mindentől függ a kirúgás. A ping az a sok kis négyzet jobb fent? Ha igen az mindig a sárgában van.
    Amikor kildob olyasmit ír ki hogy kommunikációs hiba.
    Nincs semmi mod a játékon.
    Azt viszont nagyon valószínünek tartom hogy a felségjelzés és a rossz beállítás a gond.
    Köszi a segítséget!!!
    Ha még tudtok ilyeneket azt beböknétek ide hogy ne bénázzak annyit?
  • madmanic
    olvasd el a szabályokat, azért is kirúgnak, ha nem a megfelelő felségjelzéssel repülsz
  • TG Gida
    Esetleg ha modolva van a játékod előfordulhat, hogy kirúg automatikusan.
  • tothgyorgy
    Nem írtak olyat h cheat detecting? A rossz pingre utal.
  • Sanyix
    Hú ez a slovakia winter map oltás... lassan már nem csak a légiharcra kell koncentrálni, mehet a tankozás is :D
  • Lebowski
    mert sajt
  • TG Gida
    beléprél = beléptél
    Miért nem lehet hozzászólást módosítani?
  • TG Gida
    Amikor beléprél, elolvastad a server szabályzatát?
  • i robot
    Most kb 20 perce szenvedtem a Warclouds-al, feladom. Net az stabil fel is csatlakozik de még csak köszönni se tudok aztán kikurnak. Nem értem.
  • tothgyorgy
    Neted stabil?
  • Lacusch69
    Mennyi a pinged olyankor?
  • i robot
    Jól hangzik. Gondoltam még bepróbálok 1 2 másikat is de mindig kivágnak kb 15 perc után.
  • tothgyorgy
    Ha szereted a fullreált spit vs 109, warclouds. Ha könnyebbet keresel uk dedikated 1, skie of valor.
  • i robot
    Köszi a segítséget! Találtam agy szlovák szervert repültem kettőt aztán hamar kivágtak.Valszinüleg communication failure volt a gond.
  • tothgyorgy
  • tothgyorgy
    Először is ha bemész illik köszönni pl: hi all, kilépésnél: bb, tévedésnél: sry. Nálam egyébbként a 0(nulla) a szövegablak megnyitása. Ha van mikrofonod tedd fel a Ts-t. Élőszóban sokkal jobb. Általában angolul beszélnek. Meg magyarul.
  • kiskorúbézoltán #15418
    Rövid sorozat kis kaliberből--->"Hello!"
    Hosszú sorozat kis kaliberből--->"Hello, itt küszködök mögötted!"
    Rövid sorozat nagy kaliberből--->"Kinyírlak!"
    Hosszú sorozat nagykaliberből--->"Dögölj már meg!"
    Hosszú sorozat mindenből--->"AKAROM EZT A KILLT, AKAROM, AKAROM!!!"

:)
  • i robot
    HI ismét! Emberem megcsinálta a patch gondom. Most már fel tudok röppenni bármelyik szerverre, de most meg az a gondom hogy:
    HOGYAN LEHET/KELL KOMMUNIKÁLNI?
  • Braveheart
    Nemrlg kipróbáltam a játékot a laptopomon is...
    Celeron 1.7 ghzm 128mb-s IMGA videokártya, 512 ram bővítve 2 gb-ram teljesen jól fut highon. A ram nagyon sokat számít.
  • tothgyorgy
    Így is lehet mondani, de a való világ és big brother szereplők ajnározása semmivel nem volt jobb.
  • Negwar
    A koreaiak idióták...
  • tothgyorgy
    Kóreában a jó játékos akkora sztár, mint bármilyen más sikeres ember. Sőt jobban.
  • Her Laca
    "Épp ezért, ha valaki igazán jó egy számítógépes játékban, akár ebben, akár másban, azt én magam kicsit inkább sajnálom, minthogy felnézzek rá"

És ha őstehetség az illető ?? Akkor mi van??:D
  • Her Laca
    Szepy!
    Amiket leírtál ,teljesen helyénvalóak!De mi köze ezeknek az egy giga ram hoz???????????? Mert hát néha azért játszol te is ,és azért sokszor olvasom ,hogy idegesít ez meg az. Szóval szerintem ez a két dolog nem függ össze.
    Én sem ülök a gép előtt állandóan,lévén vannak elfoglaltságaim mint pl munka,család ,sörözés:) stb.Én örülök ha egy héten két ,három órát ennek is tudok szentelni. No de nem akarom paskolni a kakit tovább,mert előbb utóbb híg állapotú valami lesz belőle:)
    Egy szónak is száz a vége tégy ahogy neked tetszik:D
  • tothgyorgy
    Én nem rég lobbyzok. Még nem untam meg. Sőt mindig találok újat benne. A határ nálam jócskán odébb van még. Persze nem vok fent minden nap. Dolgozni is kell, meg család is van.
  • tothgyorgy
    Én most gondolkodok rajta h kéne 1 motor. Nem holnap, pár év mulva. Valaha volt 1 250-s mz-m. Szerettem.
  • Sanyo
    Akkor most van itt az ideje az ejtőzésnek. :) Régen én is rengeteget játszottam, álmos fejjel mentem melóba, majdnem minden nap. ;) Egy szép napon rádöbbentem, hogy ez így nem mehet tovább. Azóta valahogy találok szabadtéri programokat (airsoft, túrázás, lovaglás), amik legalább annyira kikapcsolnak (ha nem jobban), mint egy jó repülés a lobbyn. Mindenkinek tudnia kell, hogy hol a határ.
  • Lacusch69
    Paintgun=paintball... látod, ilyenkor tényleg fáradt vagyok, vagy mi...
  • Lacusch69
    Bocs, "motrozni" helyett "motorozni", és később kérdőjel helyett vessző...
  • Lacusch69
    Szepy, Te még ifjú vagy...
    Mi vén hülyék - így 40 körül/felett - már jobb szeretünk meló után kevésbé akciódús életet élni, inkább egy kicsit ejtőzni, repkedni...
    Nekünk már nem kell csajok után rohangálni, motrozni se szeretek már, annyi barátom meghalt...
    Nade hogy ellent mondjak magamnak? jövő héten kezdem el összevásárolgatni a paintgun szerkót...
  • Szepy2884
    "Az nem érdekes. Nem fejleszt oszt kész!!!! Megmondta."

Igen, ez így van.
    Nem akarok itt megsérteni senkit, úgy hogy akinek nem inge, ne vegye gatyára, de az igazat megvalva, minden egyes alkalommal amikor kint szép idő van, vagy sem, de mégis bedugom a joy-t, kissebb nagyobb lelki vívódáson megyek keresztül. Vacilálok, hogy most reppenjek egy igazán jót, majd kapcsoljam ki a gépet úgy, hogy bár volt egy kiadós adrenalin öntetem, de valójában mégiscsak elb*sztam egy rákas időt, ami alatt annyi sokkal értelmesebb dolgot is tehettem volna. Pl elolvashattam volna egy jó könyvet (hála Lacuschnak), vagy szociális tevékenység pl: buli a haverokkal-ismerkedés csajokkal, mehettem volna egy kiadós kört a hegyekben az álomjó gépemmel stb. stb.

Egyszóval élni az életet ahelyett, hogy zsibasztom magam a 4 fal között és rongálom a szememet.

Félre értés ne essék! Igenis sok örömöm telt és telik ebben a játékban, és még most is azt vallom, hogy ez az a játék amire mindíg is vágytam, de ugyanakkor szeretném megtalálni az egészséges középutat is. Sokszor aludtam el úgy, hogy azon elmélkedtem hogyan "repülhetnék" jobban és mosolyogva gondoltam vissza egyes sikereimre, de nem hagyom hogy ez töltse ki az életemet. Egyszóval szenvedéllyé váljon!

Épp ezért, ha valaki igazán jó egy számítógépes játékban, akár ebben, akár másban, azt én magam kicsit inkább sajnálom, minthogy felnézzek rá.

Bocs, ha kissé letargikusnak tűnt amit mondtam. Mindenkinek kívánok további jó repülést!

• Szepy2884
    Hű tényleg gyönyörűre sikerült! A képeket elnézve Wass Albert, "Adjátok vissza a hegyeimet" című verse jutott eszembe...
  • Negwar
    IL-10
  • PhantomAss
    höjjnye ez jól néz ki
    milyen gép kabinja volt az egyik alsó képen? az il2-őt ismerem, de azt a másikat még nem láttam
  • Willenbrock
    Bocs hogy off a kérdés de ez a legforgalmasabb repszimtopik ezért kérdeznék egyet:Wings O.Vietnamom van North Vietnam Aces Add-onnal fűszerezve.Kiváló minőségben készítették el hozzá az összes Mig-21 kabint stb-t.Azt szeretném tudni hogy ezzel lehet-e valahol online módban játszani Pl.északi oldal gépeivel az USAF ellen.A Hyperlobbyn ugyan van 1 WOV szoba de üres szokott lenni.Nem ismerek szervereket amikhez lehetne ezzel csatlakozni.Tud valaki segíteni?
  • istikovacs76
    Az már most elavult.
    Nekem 2Giga van benne, és van, hogy nekem is beszaggat, igaz nagyon ritkán. De a szervereken, inkább lag miatt lehet szerintem.
    Nem olyan drága 1 giga ram, már 10ezerért lehet kapni.
    Mondjuk az is igaz, hogy ezek mindíg olcsóbbak lesznek, de ha most jászik nem érdeme 512vel szenvedni (mert az).
  • bucsher
    slovakia winter
  • tothgyorgy
    Azért a minimum konfigra frissíteni kéne. A bob még várhat. Én is frissítek majd év végén v jövőre.
    Laca jó volt a tegnapi repülés. Hétfőtől megint leszek.
  • madmanic