IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #15404 "Az nem érdekes. Nem fejleszt oszt kész!!!! Megmondta."
Igen, ez így van.
Nem akarok itt megsérteni senkit, úgy hogy akinek nem inge, ne vegye gatyára, de az igazat megvalva, minden egyes alkalommal amikor kint szép idő van, vagy sem, de mégis bedugom a joy-t, kissebb nagyobb lelki vívódáson megyek keresztül. Vacilálok, hogy most reppenjek egy igazán jót, majd kapcsoljam ki a gépet úgy, hogy bár volt egy kiadós adrenalin öntetem, de valójában mégiscsak elb*sztam egy rákas időt, ami alatt annyi sokkal értelmesebb dolgot is tehettem volna. Pl elolvashattam volna egy jó könyvet (hála Lacuschnak), vagy szociális tevékenység pl: buli a haverokkal-ismerkedés csajokkal, mehettem volna egy kiadós kört a hegyekben az álomjó gépemmel stb. stb.
Egyszóval élni az életet ahelyett, hogy zsibasztom magam a 4 fal között és rongálom a szememet.
Félre értés ne essék! Igenis sok örömöm telt és telik ebben a játékban, és még most is azt vallom, hogy ez az a játék amire mindíg is vágytam, de ugyanakkor szeretném megtalálni az egészséges középutat is. Sokszor aludtam el úgy, hogy azon elmélkedtem hogyan "repülhetnék" jobban és mosolyogva gondoltam vissza egyes sikereimre, de nem hagyom hogy ez töltse ki az életemet. Egyszóval szenvedéllyé váljon!
Épp ezért, ha valaki igazán jó egy számítógépes játékban, akár ebben, akár másban, azt én magam kicsit inkább sajnálom, minthogy felnézzek rá.
Bocs, ha kissé letargikusnak tűnt amit mondtam. Mindenkinek kívánok további jó repülést!