91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    gy kis TNT az AC/DC-től:) KV neked tetszeni is fog talán:)
  • istikovacs76
    Ha jól láttam az spit IX volt, emilek ellen?
    Nem elég kiegyenlített nem?
    Viszont a spit, akármennyire is "utáljuk", nem olyan rossz gép azért.
    Jó nem az il2-ben mert ott kicsit "túlcicomázták".
    De a maga nemében nem rossz, és kinézetre sem csúnya. A mig3-nál azért legalábbis szebb:)
  • Lebowski
    pár éve már repülök uh azis megvolt.és bombázó voltam tgben meg 102ben is...
  • nalyib
    "bár mongyuk olyat még nem éltem át h heinkellel szétdurranjak azonnal,kivéve egyszer 88as légvédelemtől.. "

menj 44-es gépek ellen..nekem bejött:)
  • Lebowski
    najo igen.enter sandban örökzöld :)
  • Lebowski
    eeeeez nagyondurván jo! :)
    bár mongyuk olyat még nem éltem át h heinkellel szétdurranjak azonnal,kivéve egyszer 88as légvédelemtől.. de télleg kuvajo a video.pláne amikor lebombázza szegény kicsi gurulo buldogképűt :)
  • Her Laca
    A videó nem érdekes ,de a ZENE az igen:)
    ÓÓÓÓÓ
  • DonZorro
    Csak a gép ne az lenne ami...
  • Szepy2884
    Nocsak örömmel hallom hogy van is más Prodigy fan is :) Akkor itt a másik Prodigy-IL2 combo: Spitfire

Régi kedvenc
  • TG Gida
    Úgy lehet előhozni,hogy beteszed az intrók közé és indításkor lejátssza.
  • Lebowski
    jaja prodigyt szeressük :)
  • DonZorro
    Igen, az a manőver nem is olyan rossz!
  • DonZorro
    Az a helyzet Szepy Tesó, hogy már csak a zenei aláfestésért is megérte megnézni...
  • Sanyix
    Ennek a gyereknek sok szabadideje lehetett...

Egyébként tudja valaki egy visszajátszásnál hogy lehet előhozni azt a régi fekete-fehér filmes effektet ami az introkban van? Vagy csak videoszerkesztőprogrammal lehet rárakni a videokra?
  • Szepy2884
    Ilyen szép stílusos repülést a Fókával sem sokat látni! Különösen ajánlom a 4:54-nél lévő manővert
  • Szepy2884
    Azért valjuk meg őszintén, hogy az IL2 társadalma sem mentes a pihent agyú egyénektől XDDD vidó
  • Szepy2884
    Iiiiiss!
  • nalyib
    "Ráadásul megakartam lepni egy shit-et 6K-ről merőlegesen, erre megint elkezdtem kávét darálni ahogy Nalyib kollega mondaná, szóval 15 sec után a földben ébredtem..."

És erről a Spit tehet, vagy a WarClouds?:DD
  • Szepy2884
    "Nálad milyen pingek vannak a WarCloudson? Nekem tegnap szaggatott, rossz pingek (150-200 között), és amikor üzenetet gépeltem, meglepett egy Shit."

Sz*r! Ráadásul megakartam lepni egy shit-et 6K-ről merőlegesen, erre megint elkezdtem kávét darálni ahogy Nalyib kollega mondaná, szóval 15 sec után a földben ébredtem...
  • TG Gida
    Ez repült is?
  • Vogel
    Me109 BMW motorral

Erősen hasonlít a lavorra :D
  • Bucser
    lehet ilyen sokáig célon tartani a revit. megfelelő távolság kell hozzá. egyébként véleményem szerint a gép amit lőtt nem enemy volt (azaz nem volt ellenségesnek megjelölve) ugyanis sok ellentevékenységet nem folytatott.

Azt meg tudjuk, hogy aki így közelít meg egy bombázót az = dead meat..
  • Bucser
    B&Z-zni tud a srác csak lőni nem... kb 5 olyan lehetősége volt amikor símán le lehetettvolna kapni a spitet minimális korrekcióval.
  • Lacusch69
    Szerintem azért, mert pedállal sokkal finomabban lehet korrigálni, mint a bot csavargatásával. Másrészt meg eléggé "rookie"-nak tűnik a célpont...

Nálad milyen pingek vannak a WarCloudson? Nekem tegnap szaggatott, rossz pingek (150-200 között), és amikor üzenetet gépeltem, meglepett egy Shit. Alig tudtam meglépni... :)
  • i robot
    Hello! Tegnap szenvedtem egy magyar szerveren (naggyon jóóó volt), de
    miért van az hogy nem lehet messzebbre látni? Sokszor elég hátrányos helyzetbe kerültem ez végett. Lehet ezen állítani?(bár nekem minden max.on van)
  • Sanyo
    A soksokéve húzódó il2 videóm egyik eleme, azért nincs kitéve. :) Lehet, hogy ha mégsem tudom végső formába önteni, ismét publikussá teszem. A zene a 3dmark 2005 vagy 2006 végéről lett leszedve.
  • Szepy2884
    Ami engem mindíg lenyűgöz és rabul ejt, és számomra rendkívül izgalmas téma, az az előretartás helyes megválasztása, amit én művészetnek nevezek! Igazán ez az ami megadja a közelharc szépségét és sava borsát. Mert amit felépítettél aprólékos taktikázással és manőverezéssel "előjátékkal", azt igazán a helyes előretartással és tüzeléssel tudod megkoronázni.

Olyan ez, mint a sex. Ha elrontod, olyan mint a korai magömlés :)))
  • kiskorúbézoltán #15488
    Jó videók, bár én az ilyen dolgokat a röppálya túlsó - érkezési - végéről szoktam nézni... :D
  • DonZorro
    Szerintem ez nem FULL REAL-ban megy...
  • DonZorro
    Semmi baj Szepy... Csak hozzászóltam picikét...
  • Szepy2884
    ja és itt a srác hogy képes ilyen sokáig a célon tartani a revit lövés közben?

Lehet, hogy itt van az FFB joy hátránya??Messer Guncam
  • Szepy2884
    Tényleg Sanyó! Volt neked egy videód, ami nagy magasságban sok B-17 repült, valami gyönyörű lírikus zene alatt. Hol van az neked, mert sehol sem találom. A "Tecső-n" már egész tekintélyes IL2 filmek gyűjteményem van, de ezt a gyöngyszemet sehol sem lelem :(((
  • Szepy2884
    mi nem tetszik Zorro kartárs??? :))
  • Szepy2884
    Kedves kiskorú kollega! Ha már a játéknál és a guncam-eknél tartunk, akkor nekem ezek a kedvenceim:

ez piszok jól adja vissza az archiv felvételek hangulatát

ez szintén

Ja, és mindkét videon az általam preferált oldal húzza rövidebbet... :)
  • panther112
    Köszi a válaszokat. P-51-en pl. tudom állítani a prop. pitch-et, ill. majdnem mindent, ezért is lepődtem meg, hogy 109-esen ezek mind nem állíthatóak, vagy nem voltak.
  • DonZorro
  • Szepy2884
    hopp, vki megelőzött
  • Szepy2884
    "prop pitch-en, mixture-ön, supercharger-en sem tudtam változtatni (CEM-re tettem), és nem találok visszapillantó tükröt sem. Magneto-t miért érdemes változtatni?"

Válasz: mert nem kell, olyan ennél nincs, neked az nem kell. Ennyi.
  • Lacusch69
    1. Igen, csak a magassági trimmelhető
    2. A Prop.pitch-et manuálra kell állítani, aztán tudod állítgatni, de az újabb játékverziókban felesleges, mindent automatán kell hagyni, ami nem az
    3. Tükör nem is volt, csak kísérletileg
    4. A magneto-t felejtsd el
    5. A Feather prop. arra jó, hogy némelyik többmotoros gépen "vitorlába" lehet állítani a nem működő motor légcsavarját.
  • Szepy2884
    Múltkor valaki megkérdezte mi is az a BnZ. Nos, ez nem éppen IL2, de ennél jobb demonstrációt még nem láttam, ráadásul a srác nagyon jól kommentálja a teendőket: Boom and Zoom