91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sztoky
  • sztoky
    Köszi, de még mindig nem ok!
  • Sanyix
    76756szorra ismétlik má. Tényleg jó indoklások, aszem a shitnél "gyönyörű gép" :D
  • Lacusch69
    Persze. Ha nem vesz észre, vagy mindenáron el akarja kapni az áldozatát, vagy kezdő.
    Megjegyzem, én az első esetet szoktam előnyben részesíteni.
  • Her Laca
    De azé lelőni csak le lehet:)?
  • Bucser
    nekem kedvencem:)
  • Her Laca
    És mé nem a LA7??? Teszem fel a kérdést!
  • Lacusch69
    Nem is szoktam nézni.
  • Lacusch69
    Az a gond, hogy egy Fókával vagy egy Messzerrel nem vágod le a Shit fordulóját, ha jó pilóta vezeti...
  • Her Laca
    Ja ja:( Nagy nagy bánatomra.
    A spit csak a második.
    De a harmadik a MIG21!!!
    Micsoda szakértelem,micsoda éleslátás .
    Az indoklások csodálatosak:))
  • Lacusch69
    Póni...
  • Her Laca
    Nem ,nem:))) DE közel jársz.
  • Nohab
    Ez?

• Her Laca
    Most volt a discóverin a valaha volt legjobb vadászgép című műsor. Nos kitaláljátok é melyik az első????:))
  • Lebowski
    ez minden gépre érvényes.amúgy ha ezt egy messerel próbálod megcsinálni akkor elég kevés ideig vagy lőhelyzetben mivel a spit kisebb íven fordul. szerintem.
  • Lebowski
    a hyperlobbyn forgotten battles mellé rakd a pöttyöt. amikor connectelsz akkor az exe fájlt keresei.hagyd futni és megtalálja magától majd rákatt save és minden tuti! amúgy 4.08 pöcs kell h neten tudj játszani
  • madmanic
    übermanőver?

annyi az egész, hogy amikor a spitfire próbál lefordulni pl balra, akkor leborítasz szintén balra, ezzel "levágod" a fordulókört.

kicsit alá kerülsz, az igaz de legalább nem lát...

• L Viper #15538
    4.08-ra patch-eld.
  • sztoky
    Üdvözlet!
    il2 1946-al szeretnék neten játszani, de a hyperlobby valamit
    vacakol! 4.07 verzióm van. Patch kéne vagy mi a gond? A hyperlobby
    valamit keres.
    előre is thx!
  • tothgyorgy
    Tűzköpünk.
  • DonZorro
    Le is köpünk...
  • hetti
    letudnád irni, rajzolni, animálni ezt a manövert ami ekkora über mert ez engem is érdekelne!?
  • TG Gida
    Ne hülyéskedj!A La-7-tel semmi nem ellenfél.
  • TG Gida
    Ha GunRunner-re gondolsz akkor igen.
  • madmanic
    halálosan.

ez a saját tapasztalatom, lehet, hogy rutintalan pilótákkal volt dolgom, de az esetek nagy többségében sikerül..
  • hetti
    "ha nem földközelben támadod meg a spitet, akkor picit "aláfordulsz" és onnantól nem ellenfél.."
    Ezt most komolyan is gondoltad???
  • Lebowski
    najo a la5-7 az egy t-fighter.pláne a 7.
  • madmanic
    nem tudom mi a gáz a spittel

én általában La5 tel v 7 tel repülök ( köpjetek le ) de ha nem földközelben támadod meg a spitet, akkor picit "aláfordulsz" és onnantól nem ellenfél..

menekülésnél ugyanez..
  • PhantomAss
    a múltkor egyik szerveren fókával repültem, néhány spitet sikerült lelőnöm
    utána túl sok kék volt, gondoltam átülök a spitbe
    hát komolyan mondom, amit én azzal bénáztam...
    simán lelőtt mindenki
    egyszerűen nem éreztem azt a gépet
    próbáltam taktikázni vele, de béna voltam
    aztán rájöttem, hogy ezzel a géppel nem kell taktikázni, nem kell gondolkodni úgy, mint egy német géppel
    húzd a botot oszt jóvan..
    túlságosan megszoktam a fókát, valszeg azért nem tudtam a spittel repülni
    na mindegy
  • Lebowski
    régen azzal szórakoztunk h D5nek letörtük a kerekeit, és úgy dogoltunk.elég vicces.ugye kevés gépek egyike ahol telivan a 20as úgyhogy lehet neki nyomni rendesen:)
  • nalyib
    Na ja, a ratát újabban tudni kell vezetni...1.22-ben milyen jó kis übergép volt;ÐÐ

A spitről meg elhiszem hogy sok mindenre nem képes a játékban, de Richtofen, pont veled lett egyértelmű (spit vs. spit) hogy akkor hozod ki belőle közelharcban a legtöbbet, ha véletlenül sem (!) törődsz az energiaveszteséggel... (ti. akárhogy húzod-téped, végül nem lesz kevesebb energiád, mint a megfontoltabb másik spitnek) Ilyen gép meg nincsen..azt hiszem.
    Így sem spit ellen, sem spitben ülve játszani nem érdekes.
  • Lacusch69
    Ez azért erősen pilótafüggő. Mondjuk ha BlueLion (Shitfire) ellen harcolsz Fókával (vagy én...), akkor azért inkább BL-re fogadnék...
    A Shit előnye szerintem abban van, hogy nem muszáj 10-30 percig építgetni egy szituációt, hanem azonnal mehetsz bele a legnagyobb kavarodásba. Persze ez sem szentírás...
    Pár napja a SoV-on mentem. Spanyol polgárháborús térkép, saját gépeink Emil (max 3! db), Stuka, digó f*sok. Ellenfél: Rata, Gladiátor, jó sok...
    A Messzerek foglaltak voltak, marad a Stuka. Kétszer lelőttek, na jó, akkor "vadász-konfig", vagyis fél benzin, bomba nélkül.
    Bemegyek a legnagyobb zűrbe, Ratába sorozat, nem esik le. Lövészem kattogtat, hátranézek: 3-4 Rata mögöttem.
    Na nézzük, mit tudtok közelharcból: 0m-en Stuka bal késbe, fékszárny leszállóhelyzet, full farokra trimm, végtelen számú bal kör gyártása indul...
    Eredmény: egy Gladiátort lelőtt a lövészem, 3(!) Rata esett át, amikor követni próbált, és csapódott a földbe. Hangosan röhögtem...
  • Lacusch69
    Kerüld el... Csak akkor harcolj vele (de mással is), ha valamilyen szintű E-fölényben vagy. Kétes kimenetelő fordulóharcba ne menj bele, lépj le onnan...
  • Richtofen
    Laca véleményét osztom. Az űber-spit teória képviselőknek csak annyit, hogy menjenek fel mondjuk WarClouds-ra, egy átlagos mezőnyben, üljenek be egy űber spit9-be, és lehet kardozni. Igenis megvannak a gyengéi ugyanúgy mint minden gépnek, sőt szerintem nem olyan könnyű túlélni benne, mint pl fókában. Semmivel nem potensebb.
  • istikovacs76
    Igen, szép a mig3-is:), de a való életről beszéltem.
    Abban is szép a spit, az il2-ben meg egy kicsit túl jó:)
    Persze a kihívás mondjuk a fw189-el lelőni a spitet:D, az is jó lehet, vagy emillel kergetni a vágott IX-et. Az már szép.
    De szerintem mindenki -függetlenül attól, hogy szereti e a spitet vagy sem- aki beleülhetne, vagy repülhetne egyet egy igazival maga alá csinálna már a felszállásnál:)
    Köztük én is. De még egy "sima" La-5-el is.
    Az meg csak a csúxs lenne, ha egy 109-seel lehetne repülni.
    De hát erre mondják tanulni,tanulni (az iskolában) és akár sikerülhet is.
  • Willenbrock
    Sikerült már valakinek leszednie a RafGunner nevű illetőt?A spit vs. 109 szerveren rendre megkeseríti az életemet.Ördögien manőverezik minden szövetséges géppel és mindíg leszed.Ilyen emberek ellen alig van esély.
  • Her Laca
    Gyerekek! A spit az egy kúrrrrr....a.jó gép volt . Ezt nem is lehet megdumálni. És igen avval is meg kel tanulni repülni ,,mint ahogy a messerrel,és a fókával is.
  • Szepy2884
    "sztem senki sem sikoltozna akkor hha bele kellene ülnie egybe netán egy dogban.."

De az nem okozna nekem megelégedést. Nem lenne benne kihívás. Míg fordított esetben győzni, az maga a kielégülés :)))
  • Lebowski
    sztem a mig is szép.ami nem szép az a lerche.amugy sztem ez az 'utáljuk a spitit mert spit'hisztéria nekem egy kicsit álszent. sztem senki sem sikoltozna akkor hha bele kellene ülnie egybe netán egy dogban..
  • Szepy2884
    "Viszont a spit, akármennyire is "utáljuk", nem olyan rossz gép azért."

"De a maga nemében nem rossz, és kinézetre sem csúnya. A mig3-nál azért legalábbis szebb:)"

Erről csak annyit, hogy nekem sokáig a Spit volt a favorit, a Messer-ről nem sokat tudtam, a Fókáról meg semmit(!)

Aztán megismertem ezt a játékot, és azóta a Fóka a szerelmem, a Messer a kedvencem, és Spit pedig IMÁDOM szét