IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #15524 Ez azért erősen pilótafüggő. Mondjuk ha BlueLion (Shitfire) ellen harcolsz Fókával (vagy én...), akkor azért inkább BL-re fogadnék...
A Shit előnye szerintem abban van, hogy nem muszáj 10-30 percig építgetni egy szituációt, hanem azonnal mehetsz bele a legnagyobb kavarodásba. Persze ez sem szentírás...
Pár napja a SoV-on mentem. Spanyol polgárháborús térkép, saját gépeink Emil (max 3! db), Stuka, digó f*sok. Ellenfél: Rata, Gladiátor, jó sok...
A Messzerek foglaltak voltak, marad a Stuka. Kétszer lelőttek, na jó, akkor "vadász-konfig", vagyis fél benzin, bomba nélkül.
Bemegyek a legnagyobb zűrbe, Ratába sorozat, nem esik le. Lövészem kattogtat, hátranézek: 3-4 Rata mögöttem.
Na nézzük, mit tudtok közelharcból: 0m-en Stuka bal késbe, fékszárny leszállóhelyzet, full farokra trimm, végtelen számú bal kör gyártása indul...
Eredmény: egy Gladiátort lelőtt a lövészem, 3(!) Rata esett át, amikor követni próbált, és csapódott a földbe. Hangosan röhögtem...