91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #15795 érdekelne ha van tracked. -
Lacusch69 #15794 Írd be a fórumukba! Ha kiderül, hogy ki az, örökre bannolni fogják, IP címmel együtt... -
Szepy2884 #15793 Bakker! Egy új csítet vetttem észre a WC-n repülve. A pilóta úgy tesz, mintha kiugrana és látod hogy zuhan a mélybe holott nem, ez csak a látszat, de ez épp elég arra, hogy megzavarjon és abba hagyd az üldözést vagy lövést 

-
Érdemesebb a virtual dub-al levenni fekete fehérre a kész videón. -
Ki tudja hogyan kell lejátszani a track-et fekete fehérben? Valami parancssor kell de fogalmam sincs mi. -
3000kg robbanóanyag volt a mistel géppár ju88-ába -
nem arrol hiresek hogy barmi igeretuket is betartanak:) il2 kijovetele ota jatszom vele, azota mar annyi mindent hallottam hogy mar oleg immunis vagyok -
Lacusch69 #15788 Na jó, megkegyelmezünk... 
A "két hét múlva" egy szállóige szimes körökben, Oleg (a fejlesztő cég Führere) mindig ilyen határidőt mond mindenre, de SOHA nem igaz.
Ha bármelyik fórumon megkérdezed (hazai vagy külföldi, teljesen mindegy), ezt a választ fogod kapni, egy hangos röhögés kíséretében.
Pl. tavasz óta létezik a 4.09béta patch, és "két hét múlva" jön a végleges. Azóta is jön...
A SoW:BoB kb. 2 éve jön "két hét múlva", meg "Karácsonykor"
Én 3 éve online-ozok Il-2-vel, de akkor már közismert volt ez a "határidő"... -
Szia!
Ez most komoly??? :)
Semmilyen infót nem hallani róla...
Papa01 -
Richtofen #15786 bocs, a Pe-2 Adoontól kezdve csak FB/AEP/FP összevont patchek vannak, külön FP nincs, a verziószámokban "m" betű van (pl 4.08m) -
Richtofen #15785 1. IL-2 Sturmovik (verzió 1.0-tól patchekkel 1.2-ig)
2. IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles (önálló játék, 1.0-tól 1.22-ig)
3. IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles - Aces Expansion Pack (FB kiegészítő, 2.0 - 2.04)
4. IL-2 Sturmovik: Pacific Fighters (külön játék, vagy összevonható az FB/AEP-pel=> FB/AEP/PF 3.0-tól 4.09b-ig, a stabil patch 4.08)
A PF-ben volt egy nagy repülési modell váltás a 4.0 verziótól, amit 4.04-ig patcheltek.
Aztán kijött egy fizetős kiegészítés (Pe-2 Addon, 4.05-ös verzió).
Terveztek még két patchet 4.06 és 4.07 verzióval, de ezek egyben jöttek ki Il-2 Sturmovik 1946 névvel (4.07) -
Lacusch69 #15784 Jó magyar szerver a FlyOnline.hu, csak most éppen szünetel Sanyó magánéleti dolgai miatt. Hamarosan ismét működni fog, jók a beállításai (fullreal, kivéve speedbar), jó missionok vannak rajta (kb. felét én írtam, elsődleges szempont volt, hogy akár egy emberke is elszórakozhasson egy rakás földi célponttal) -
istikovacs76 #15783 Szia !
De velem repültél, s jó is volt. Elintéztünk néhány oroszt is:) -
Lebowski #15782 :D -
Szepy2884 #15781 Szia!
Két hét múlva!
Szepy2884 -
Sziasztok!
A Storm of War mikor fog megjelenni?
Papa01 -
értem. Kössz!
Tehát akkor érdemes megvenni a 46ot, mert abban benne van minden ami a forgotten batlesben az összes kiegészítővel együtt.
És ez a storm of war mikor jelenik meg? -
Volt egy alap Forgotten battles aztán volt egy csomó kieg hozzá. Aztán kiadták az 1946-ot ami mindent tartalmazott amit az eddigiek.
Birds of Prey egy arkadosított verzió lesz asszem angliai csata érából nem oleg maddox csinálja.
Storm of War pedig egy 0-ról újraírt engine-el készülő újabb II.VH-s szim lesz Olegtől ami az angliai csatára összpontosít. -
tehát akkor eddig csak az 1946 jelent meg és készülőben van a storm of war? több nincs is? az melyik időszakot dolgozza fel?
És a birds of prey mivel másabb mint az il-2 sturmovik?
előre köszz! -
A Birds of Prey az nem Il-2 Sturmovik rész. csak az engine licencével csináltatja az UBI egy másik csapattal.
olegék a Storm of waron dolgoznak. -
Sziasztok!
Felsorolná valaki nekem az il-2 sturmovik részeit?
Kettőről tudok:
1946
Birds of Prey
Előre is kössz! -
Ki mondta ,hogy igénytelen vagy?????
Különben meg ott repkedsz ahol akarsz.
Spit vs 109, WOE, War Clouds, stb. Tele van magyarokkal.
-
Én már csak ily igénytelen vagyok. Meg az a 10 ember akivel tegnap tök jól röppentünk.
Melyik is az igényes szerver? (
ahol magyarok is akadnak)
-
Hát azon kevés embert fogsz találni,lévén együgyű egy beállítások vannak ,oszt magára is valamit adó virtual fighter azokat nem használja:) -
Hát azon a Fun gamer club-on. Csak az magyar nem?
Amugy ma nem veled repültem azon a serveren? (vassmadar) -
istikovacs76 #15770 Melyiken? A flyonlinen? -
Holnap akkor mindenki repül a magyar szerveren?
-
A Newview ezen verziója képes a fej oldalra mozgásra? (15016-os hozzászólásban kérdeztem már)
"Tetszik a trackir bemutatóban, hogy oldalirányban is lehet mozgatni a fejet, azaz benézni a holtterekbe. Ugyanez beállítható a joystick hat kapcsolójára? Pl. egy váltóbillentyűvel: hat balra: balra néz,joy12 gomb+hat balra: fej balra oldalra." -
Lacusch69 #15767 LINK -
Az FAJIN lehet... Link???
-
Lacusch69 #15765 Amint a neve is mutatja, újfajta nézelődési lehetőség a hat switch-csel. Gyakorlatilag olyan, mintha egeret mozgatnál.
Az X52 programozásával el lehet érni ugyanezt a hatást, kivéve a G erők hatására szimulált fejbillenést, ami a NV-ben elég jelentős. -
Newview? Az meg mi a tök Gida Testvér? 
-
és ki mondta, hogy atom? :D -
Nem.Én próbálgattam egy TrackIR-t régebben meg a webkamerás freetrack-el is próbálkoztam,de nekem nem jött be.Helyette inkább a hat switch-et és a newview-t használom. -
Ismét szeretnék feltenni egy hülye kérdést.
Mindenki használ Track-IR -t?
-
Elfelejtettem, igazad van. Bár így csak online tud velük menni, (saját tapasztalatból mondom) ahol elég sok a kamikáze. -
nem értem mire de, mert a Ju-88-ból kialakított Fókára mountolt csoda sem atombomba. csak sazrásig volt robbanyóanyaggal.
Atomhoz semmi köze nem volt. -
nalyib #15758 Én ilyen művész urak előtt már meg sem szólalok:D Heinkellel max a sárgabuszt találnám el.. a spitből meg kifogy a benzin, mire odaér hozzá a lövedék:P
Na de legalább nincs olyan csőlátása a lövésznek mint a 88-ban, hogy 30 foknál többet nem akar becélozni. -
Lebowski #15757 csakis te lőjjél a a lövésszel! -
Lebowski #15756 BUTA VAAAAGY!!! :D
csaka heinkel. na annak jo fegyverzet!