91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DonZorro
    Jól tetted Szepy Testvérem... Isten hozott! Vagy egy Fóka talán???
  • Szepy2884
    Na, átpártoltam a WC-ről a WOE-re, mert az előzőn, már nem tudom összevetni a statomat a többi honfitársammal :(( Rákatintok a trikolorra és semmi :( Nem baj, a statja amúgy is olyan vérszegény volt, pláne a WOE-hez képest.
  • DonZorro
    Tudj meg mindent az Ellenségről...
  • Solt
    Ez volt az, de azért köszönöm! :)
  • Trucker39
    Valamit nagyon rosszul csináltál. Valószinüleg nem a megfelelö soundmodot szedted le. Nálam csak a bejelentkezö képen van orosz szöveg. A játékon belül minden angol nyelvezetü. Egy helyen, a térképen, a város nevek voltak még egy ideig orosz nyelvüek, de tudtommal az is orvoslásra került.

Ugy gondolom, erre a verzióra lenne szükséged: ENG SOUND MOD
  • Solt
    Igyekeztem finoman fogalmazni!
  • Szepy2884
    "Valahogy nem fűznek hozzá jó emlékek..."

Asszem értelek...
  • Solt
    Valahogy nem fűznek hozzá jó emlékek...

A küldetések leírása is orosz lett, ez így már sok... :D
  • Her Laca
    Miért? Világnyelv vagy mi. Asszem csak a nyitó szöveg orosz a menü az angol ,legalábbis nekem.
  • Solt
    No, akkor le is szedem... "báncsa" a szemem az orosz szöveg... főleg, hogy a 64 bites vista miatt nem tudom elindítani a DCS-t...
  • Her Laca
    Nincs
  • Solt
    Urak!

A soundmod, ás a 6dof mod után tele lett orosz szöveggel a program... hiába írom vissza az ini fájlban angolra, vagy magyarra, nem reagál... Van erre valami megoldás, vagy IJ? :)
  • Her Laca
    Ja neked írtam a választ:DD
  • Her Laca
    :D
    Olvasgatom sorra a hozzászólásokat. A fene se nézte mi van elöl.
    De ,hogy hogy jut eszébe valakinek ilyenekkel szórakozni fel nem foghatom.
    Na mindegy :)
  • Willenbrock
    Hol lehet olyan szervereket találni ahol realisztikusak a beállítások és a Soundmodot is tűrik?
  • kiskorúbézoltán #15860
    OFF
    Bazz... nem volt gyanús az előtted lévő három hozzászólás meg az, hogy a link küldőjét kitiltották? De azért kipróbálod...
    ON
  • Her Laca
    Az édes jó moszkvai anyukádat szívasd hülye gyerek!!
    Lehet szájba rugdallak .
  • Lebowski
    én zarfe -re tippeltem :)
  • madmanic
    kimaradt az eggfe..
  • Lacusch69
    Kedves moderátorok!

Valaki törölné ennek a s.....j-nek ezt a postját?
  • Zunex
    Ezt nézzétek meg: http://www.hackthat.net/df/ddos/40122/index.hack
  • perko
    Csúsztatás
  • Sanyix
    Tudja valaki mi a neve ennek a lassítós manővernek ami abból áll, hogy belelépni az oldalkormányba, miközben a csűrővel az ellenkező irányba döntve ellentartani az oldalkormány miatti dőlésnek, amitől a gép így oldalazva repül, alig kanyarodik, viszont erősen lassul?
    Nemrég láttam ezt valami légikatasztrófás ngc-s dologban, amikor kiment a hidraulika, és mivel nem tudták kiengedni a féxárnyat csak így tudtak lassítani. Na meg most kipróbáltam il2-ben me-262-vel, ott is frankón műxik :)
  • Lacusch69
    Szlovák térkép, besszarábiai kampány, meg pár apróság.
  • Gundark 1 1
    Szép, szép. Várjuk Kecskemétre :)
  • DonZorro
    Újra repül egy 109-es...
  • Lacusch69
    EZ lemaradt...
  • Lacusch69
    Link, link, link, link.

Szerintem inkább joy probléma.
  • horthy
    Tudtok ajánlani jó IL-2 Skins weboldalakat ? Ja és még egy kérdést miért van az hogy akárhányszor beállitom a Joy-om a következő misszónál az Il-2-nél ujra kell kalibrálnom ez szoftver vagy joystik hiba ? Mondjuk nem egy nagy gond mert kilépek a játékbol menet közben a vezérlőpult menübe és ott ujra beállitom csak érdeklödésként kérdezem ??
  • RedRiot
    Kipróbáltam a Joy Controlt, jó kis program. A hivatalos fórumon találtam pár beállítást. Kettőt-hármat kipróbáltam, ez az amelyik a legjobban bejött:

Roll: 13 21 28 39 53 65 77 88 96 100
    Pitch: 22 28 37 45 54 65 77 88 97 100
    Yaw: 35 41 48 56 67 76 82 89 95 100

Ezzel a beállítással már nem ugrál alattam a gép, a célon tartás is könnyebb így.
  • Vogel
    Anno volt egy Gravis Destroyer nevű 3000Ft-s botom, a legelső. Ez rendelkezett egy magic buttonnal amit ha benyomtam, csökkentette a joy mozgatásának érzékelését és kb olyan lassu volt a mozgatása a gépnek mint 1/2 lassitásban. Érdekes funkció volt.
  • RedRiot
    Köszi Trucker, otthon kipróbálom!
  • DonZorro
    El tudod küldeni a PROFIL-odat PM-ben? Csak a kíváncsiság miatt...
  • Trucker39
    Az alábbi programot javaslom a probléma megoldására. Annak idején sokat küszködtem magam is "renitenskedö" botokkal. Ez a kis program sokat segitett a finom beállitásban. Sokkal könnyebben kezelhetö, mint az Il-2 belsö beállitása. Javaslom, tégy vele egy próbát.
    Sajnos, már angol nyelvü oldalon nem találtam meg. Azért a program szerencsére továbbra is angol nyelvü maradt.

IL2 Joy Control
  • RedRiot
    Van egy régi problémám az Il2-vel - a joy annyira érzékeny, hogy igencsak megnehezíti a célzást. Különösen virgoncabb gépek esetében, mint pl. a Mustang.

A programon belül elég aprólékosan be lehet állítani a holtjáték/érzékenység paramétereket, de még nem sikerült optimálisan beállítanom. Tudnátok pár tanácsot (esetleg beállítási értékeket) adni, mert igencsak frusztráló tud néha lenni, mikor egy fél milliméteres mozdulatra egy méterrel ugrik feljebb a célkereszt. :/
    Előre is kösz! Ja, amúgy a joy egy elég mezítlábas Saitek Cyborg.
  • Vogel
    Tudom mit diktál a realitás, de a tapasztalat mást mond.
  • Solt
    Igen, azt vágom! :) Nekem a 4.09b volt fent, de visszarakta 4.08-ra... :D Sebaj... megvárom majd a végleges pecst... tudom... két hét múlva jön! :D
  • Trucker39
    Igen. 4.08 patch mindenképp szükséges.
  • Solt
    A soundmod, plusz a 6dof mód, csak a 4.08-al megy ugye?
  • Trucker39
    Azt a hibát már rég kijavitották.

Ime: Kép