91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    A második sor természetesen az ifjú titánoknak szólt!
  • Lacusch69
    Röhögni fogsz: tegnap este kaptam meg a Ricsi TS adatait...

Fordulóharcos gép a vörösöknél gyakorlatilag a késői USA gépek kivételével mind, kék oldal: ZERO!!!
  • Solt
    Akkor már Én is megosztom tapasztalataim... :)

Én a cpu control 2.0 használom... jóval egyszerűbb, és ez is működik! :) Nálam szituációtól függően 20-40% pluszt hozott! :)

Működik LO FC-n, ArmA-n, is...

Vista alatt rendszergazdaként kell indítani, és akkor minden futó alkalmazást lát...
  • Trucker39
    A következö dologról már irtam ide, a fórumba, most ismét, hiszen egyre többen repülnek. Ami igen örvendetes.

Több processzoros gépet használóknak ajánlom a figyelmébe az alábbi linket. Segit hatékonyabbá tenni az Il-2 futtatását a már emlitett hardware-n.

A Guide to Optimizing IL-2 for Multi-Core CPUs

A felnem tett kérdésre a válaszom, igen, magam is használom.
  • kiskorúbézoltán #15911
    Ha már antikvitás, akkor a Csajka se rossz... :)
  • LBALÁZS28
    Köszi mindenkinek!!
    El is kezdem a gyakorlást!
  • Lebowski
    p11 forevör
  • Solt
    Hűűűha... nyugi... ez nem CS topik... Türelem, illem, jó magaviselet! ;)
  • Her Laca
    Álltalában a kétfedelőek amik a legjobban fordulnak,meg van egy 37 es (asszem) japi gép valami KI 43 . Na az fordul:)
  • Her Laca
    "Hát többnyire a FW-190 ami nagyon jó a fordulóharcban"
    Asszem mi nem egy játékot játszunk:))
    De mit lehessen tudni,lehet te tudsz valamit ,és én ,meg szerintem sokan itten nagyon hálásak lennénk ha megosztanád velünk eme tudásod.
    Komolyan mondom.
  • Her Laca
    Ez mindenhol jelen lévő probléma, ahogy én látom. De ha együtt megyünk a srácokkal akkor ,hogy is mondjam igen hatékonyak szoktunk lenni. Gida kollegával minap egy fel szállással ,FW190 el leabáltunk több mint fél tucat enemit. És még meg se karcoltak minket.
    Nem akarom reklámozni de ha csapatban akartok repülni,miért nem jöttök fel a ricsi ts ére ?
  • Rettegett
    Megvan kösz!
  • Rettegett
    Melyik kibaszott ini-ben ?
  • Lebowski
    amúgy két kérdésedből kettő van benne a FAQ-ban. nem egy jó arány..
  • Lebowski
    fw egyáltalán nem alkalmas fordulóharcra az IL2-ben! elkopik a sebességed és megdöglend. a legjobban forudló gépek általában az orosz gépek.de a sokak által kedvelt/gyűlölt spit is szintén elég kezes. németeknél pedig ugye marad a messer. gyakorlott pilóta kezében a G2 elég hatékony. FW jabó gép ezáltal nem is fordul jól.messziről lapos ereszkedésben 6-700al kiszúrod a célpontod,ha ügyes vagy rá tudsz csapni, ha kitér akkor folytasd egyenes vonalon a mozgásod hogy ne kopjon el az energiád majd távolabbról visszafordulva ugyanezt ismételgeted. vagy B&Z de az már megin más. szal én nem ajánlom kifejezetten dogolni a fókát.
  • BlueBear
    Köszönöm szépen!
  • Solt
    Én publikus szerveren egyelőre nem játszom, mert rühellek az agyaggalamb szerepében tetszelegni... Csak egymás közt játszogatunk, így értelem szerűen azt az IP írom be, aki a szervert indítja. Ugye nem baj, ha azt nem árulom el? :D

Egyébként pedig www.pumaszallas.hu, itt mindent megtalálsz! Kötelező oldal... :)
  • BlueBear
    Ez idáig tiszta, de szerver ipcímeket hol találok?
  • Solt
    Multiplay menü, join server, IP cím bepötyög, fülig ér a száj! :D
  • BlueBear
    Nekem valahogy nem sikerül multizni egyik Il2 vel sem...Pedig meg van az összes!!!!!Csak valami Ip cím, meg nem tudom...online jatekban még elég kezdő vok, és ezért kérnék egy kis segítséget!
  • BlueBear
    Bocs...Nem Scott, hanem Solt...Elnézésr :/
  • BlueBear
    Jah én is erről a verzióról tudtam!
    Scott Véletlenül nem tudod, hogy hogyan kell multizni Forgotten Battle-val?
  • Rettegett
    Próba cseresznye!
  • Solt
    ini fájl, rts szekció, locale=hu

És máris ungarische a nyelv... ;)
  • Rettegett
    Nem, békés megye
  • BlueBear
    És véletlenül nem Gábor a neved?:)
  • Rettegett
    Nem, de kösz az infót! Magyar nyelvi fájlokat honnan?
  • Rettegett
    Városi Paraszt, Vám és Pénzügyörség...?
  • BlueBear
    Veszprémi:)
  • Rettegett
    Vp.?
  • BlueBear
    Rettegett:Az Il2 1946 létezik magyar nyelven is, de leginkább az angol az elérhető változat!!!Amúgy Te nem Vp.-vagy?
  • BlueBear
    Hát többnyire a FW-190 ami nagyon jó a fordulóharcban, csak nem szabad túl "vadul" vezetni a gépet, mert átesik hamar!Ha érzed, hogy mit bír a gép akkor a 190-es a nyerő....ha viszont még egy kicsit kezdő vagy akkor a LA-5fn-t tudom ajánlani!!!Nehéz átejteni, és relatíve mozgékony!
  • Rettegett
    Sziasztok hölgyek urak! Csak egy kérdés, az il-2 sturmovik 1946 milye nyelvű és van e magyar?
  • LBALÁZS28
    Hali!
    Nem tudjátok melyik a legjobb fordulóharcos gép az IL-2-ben??
    Köszi: Balázs
  • Lacusch69
    Wings over Europe
  • istikovacs76
    A WOE melyik szerver rövidítése?
  • Szepy2884
    mostsemuxik
  • Szepy2884
    Ezeket én is tapasztaltam :(( De itt legalább tudom hogy kit mikor, vagy engem ki mikor lőtt le. A WC-n szerintem is jobb társaság van, de azt a servert nem csup@szs*ggű szlovákok tartják fent
  • Lacusch69
    Na, nekem meg pont tegnap lett tele a tököm a WoE-vel... A kedves csapattársaim 5 vagy 6 killemet lopták el, de amikor bajban voltam, egyetlenegyszer kaptam segítséget (Terrorka), amúgy inkább lesz@rtak.
    Volt olyan, hogy megrongáltam egy Shitet, közben hátulról engem is támadott egy másik, a (nyilván "GRIJ"-es) csapattársam(?) meg először beült mögé, amikor kifordultam inkább az én áldozatomat lőtte le, minthogy segítsen. Pedig az egész abból indult, hogy ketten szorongatták és lementem segíteni neki...
    Az olyan dolgokon már nem is csodálkozok, hogy szembetámadás után (Shit leesett) füstölő géppel, beállt motorral vitorlázok hazafelé, és a nemes lelkű ellenfél 4-szer csap rám, mire le tud lőni (310_Max)...
  • Her Laca
    Pont jókor:)
    Tegnap akarom nézni a lapját ,oszt nem műkszik:)
    Lehet tudták,hogy átpártolsz , és pánikszerűen töröltek mindent:DDD
    De igazad van ,szerintem is jó kis server a WOE ,egész jó pilótákkal,és a gép kiosztás is korrekt.