91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sztem alattad robbannak a kocsik. A vonatkonvolyok kocsijai meg vmi miatt késleltetve robbannak, de tudtommal azok nem okoznak sérülést a közelben. 30as is rongálja a gépet ha alacsonyan repülsz és a földet lövöd. Földfelett repülő Il-2eseket, menekülő vadászokat meg lehet így lepni, hogy alájuk lősz. (Jópofa mikor alád dobja az il2es a késleltetett bombát :)) -
Lebowski #15994 mondtam h nem piszkálódásból ! písz -
Patria #15993 ezt már én is láttam
magyarra gondoltam...
de azért köszönöm a felvilágosítást -
Csináltam egy kis track-et.Én így csinálnám.Nézd meg hátha segít.
Alacsonytámadás Me-262-vel -
Lebowski #15991 te figyu!
nem piszkálódásból, de ha így tudod a nevét akkor Google. egyébként kb fél perc volt mire megtaláltam. sőt annyi se. 10 mp :
Über Quick Mission Builder
szóval szerintem ez olyan mint nem elolvasni a FAQ-t. -
Patria #15990 Sziasztok! Tud valaki olyan oldalról, ahol megismerhetném az ÜBER QUICK MISSION GENERATORT? -
mert akkor 100% hogy lerepülnek a szárnyak... -
Kferro #15988 Miért nem robogsz tovább egyenesen, aztán majd csak később húzod fel? -
úgy, hogy elkezd feketedni a képernyő. Nem a légvédelem lő le, egyszerűen rárepülök, végigsorozom, majd olyan 100 méteres magasságban, még a járműoszlop mögött felrántom. Aztán 1-2 sec, elkezdenek robbangatni a szállítóteherautók/vagonok, és repül le a szárny, vagy kigyullad a hajtómű. Néha meg semmi sincs. -
Hát a 262 sem tud emelkedni csak lendületből felhúzni, aztán elfogy. -
Sorozás után felhúzod a gépet? Sztem itt a bibi. De ismerjük az orosz légvédelmet is :D -
Lacusch69 #15984 Ha a FlyOnline-ra gondolsz, akkor idézem Sanyót:
"Az idő kevés, a tennivaló pedig nagyon sok." -
Valka #15983 mi lett a magyar szerverrel? -
600 méteren túlról lőni lőszerpazarlás. Azon belül vagy repül a szárny, vagy nem. Lassabb géppel nem gond, mert nem kerülsz túl közel, és nem is pont akkor érsz fölé, mikor felrobban. -
Lebowski #15981 mit nem lehet?:) -
nem lehet. -
Lebowski #15979 értelemszerűen lőni távolabbról kell, pont az általad említett okok miatt -
Ja én a 262-vel az mk108-al aprításra gondoltam, a bombázás az nem gond. -
Lebowski #15977 hát nemtudom te mit vársz egy bombázótól, de a stuka nagyon is jól emelkedik. nem egy me262 vagy egy jumbo, de sztem jó.persze ez is szubjektív.anno mi 1500ről borítottunk 650-700as oldással. na az télleg gyors forduló :) -
tothgyorgy #15976 Mire a stuka felkapaszkodik a megfelelő magasságra (kb 4000), az 1 örökkévalóság. Különösen az ezressel, amit én szoktam vinni. Én 2000-2500-ig mek föl. Onnan támadok kb 400-500-al. Rengeteg időt megspórolva. Az idő meg élet. Minnél rövidebb a repidő, annál több az esély a hazaérkezésre. A robbanás ellen meg a késleltetett bomba a megoldás. Leider ez 262-ön nincs. -
Ez igaz.Én is szeretem használni.Olyankor elképzelem,hogy Afrikában az angol légelhárítók a tíz körmükkel kaparják be magukat a homokba a stuka hangjára.Vagy az orosz matrózok fejest ugranak a jeges tengerbe.:) -
De nehéz sértetlenül eltalálni valamit, vagyis miközben végigsorozod a konvojt, túl közel kerülsz hozzá. Nekem me-262-vel rendszeresen ez van, megsorozom a konvojt, elkezdek emelkedni, és paff robban mégegyet valami lőszeres vagy üzemanyagos izé, majd mind2 szárny le... bár tök randomnak néz ki, van amikor 100 méteres minimum magasságnál repül minden, van amikor 10 méteren nem.... ezért hagytam is a jabozást 262-essel, inkább vadászok. -
Lebowski #15973 hát sztem ha 6-700al mész a föld felé majd el onnan akkor sem sokan érnek utol. de bombázója válogatja. -
tothgyorgy #15972 Gidának igaza van. A magyarok mielőtt átképezték őket fókára, fék nélkül támadtak. -
tothgyorgy #15971 Ritkán használom a féket. Taktikám a gyorsaságon alapul. Minnél hamarabb kiérni a légelhárításból. Ha a rárepülésnél nem kapnak el, szinte esélyük sincs. Laposkúszásban egyenest tovább imíg a nyomjelzők elmaradnak. Ha nincs sérülés , v ellenség, akor emelkedés közben viszzafordulok és megsorozom őket. -
Lebowski #15970 azt tudom :) de ebben a játékban semmi sem igazi :) sztem stukában pont az az élvezetes h szirénázva zúgsz a föld felé. majd puffantasz egy nagyot:) -
Lacusch69 #15969 Puma fórum megint meghalt?
-
Az igaziak se használták mindig. -
Lebowski #15967 stukánál nem használsz légféket
-
tothgyorgy #15966 A bombázás nem nehéz. Én minden géppel jabóként bombázok. A lényeg : ha úgy érzed túl közel vagy, menj még közelebb, ha mindjárt nekimész, oldasz és elemelsz. Nem fordítva! Légelhárítás az elsődleges célpont. Lehetőleg minnél gyorsabban repülni. Nincs zuhanófék, fordulózás. Ha elég messze vagy és nem sérültél, akkor magasságnyerés és újra rárepülés. Közben a légtér állandó figyelése. Bombakésleltetés 2-3 mp. Stuka d3,d5 a kedvencem. A bomba mellett 2x20mm + 2x8mm hátra. -
Lebowski #15965 bekattintasz a legfelső slotra. majd start game -
Csurimadar #15964 Hali azt szeretném kérdezni hogy hyperlobbyra il-2 servert hogyan tudok csinálni?
-
Lacusch69 #15963 Én csaptam rá, sebességtöbblettel... -
A D9 meg az I-185 végsebessége földközelben elég közel van egymáshoz és ha egy kis magassági fölényből indít,már meg is vagy. -
Csurimadar #15961 Hali nem lehet valahogy az 1946-ban állítani hogy a gép ne robanjon olyan könnyen fel(single player)mert szeretem összetörni öket.A forgotten battlesbe nem robbantam fel olyan könnye ha hason leteszem a gépet de az 1946-ba rögtön felrobban pedig ugyanúgy csinálom:Ha valaki válaszolna az jó lenne:D -
Egyébként sokat számít hogy milyen tank ellen mész. Van ami ellen más a taktika. Korai BT7es tankokat F2es messzer 15milis ágyújával is ki lehet szedni. -
Ehhez tényleg kis gyakorlás kell, nekem elsőre sikerült ilyen. De a kacsáztatás még jobb :) csak ahhoz jobb még alacsonyabban repülni.
De sajnos egy tank nem ekkora. -
Elő rendelünk?
-
Valka #15957 kezdek lemondani róla. eddig vártam a gépfelújítással(kb 2 éve...), hogy tuti legyen rajta, de most már tényleg bekaphatnák... -
Valka #15956 2009