91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #16035 Trimmelj rá, és darabokra törik... vagy az sem rossz, ha egyszer elhiszed amit írok, és megcsinálod a Hayatéval a mondottakat. -
Nem, nem is mondta senki. Csak azt, hogy 800-nál nem nő meg a g-s gyorsulás, hanem egyszerűen azért szakad szét, mert széttépi a légáramlat, mivel nem akkora sebességre tervezték a gépet.
Nekem még g erőktől, az erős manőverektől még soha nem szakadt szét a gép 4 év alatt, 3 joyyal, pedig mindnek meg volt a 100%-os fokozata, és mindig fullreálban repültem. Csak túl nagy sebességtől sikerült szétszakítanom. -
Vegyél TrackIR -t.
-
Richtofen #16032 Nem váltottad át a PAN/SNAP módot (PAN=finom fordulás és ott marad ahova mozgattad, SNAP=odapillant és ha elengeded centerbe ugrik)? Azt hiszem F9-el váltja játék közben, és külön billentyűhozzárendelései vannak, és lehet a másik módban (amit eddig nem használtál) nincs kiosztva. -
Hát nem tudom mi történt de nagyban játszottam az Il-2-vel a Lobbyn és működött rendesen,de egyszer csak mikor újra fel akartam szállni a hat switch egyszerűen megszűnt létezni.A tengelyek működnek,a tűzgombok is de a H.switch elszállt.Újraprogramoztam az egészet úgy sem jó.Kiléptem a netből úgy sem,megnéztem a játékvezérlő tulajdonságoknál:ott működik.Mitől szállt csak úgy el?Előtte jó volt.Talán újra kéne az egész cuccot telepíteni?Ötlete valakinek? -
Richtofen #16030 "valakik csúnyán összetévesztik a nagy sebesség miatti szétszakadást a g-erősekkel"
Elmagyaráznád egy repülőgépen mi okozza a nagy G erőket? Netán a Föld gravitációja pulzál -4 és +8 G között? -
Richtofen #16029 Az 1000 kmh környékén felrobbanás meg attól van úgy tudom, hogy semmiképp ne lehessen a hanghatárt megközelíteni, mert arra kissé eltérő modellezés kellene. -
Richtofen #16028 egész véletlenül nincs bekapcsolva a god-mode? -
Solyom2 #16027 Mi lesz a címe? -
Akkor csak nálam vannak papírból a gépek. -
Lacusch69 #16025 Valami nem tiszta nálad... Most próbáltam a Hayatét (a múltkor Zerót írtam tévedésből, úgyhogy most korrigálom): kb.850-nél kezd szétszakadni, de ha erős rázkodásnál (750 felett) beletépsz a botba, akkor simán szétszakad.
Ha rátrimmelsz, akkor bármi szétszakad...
Az meg, hogy Vogellel miről tárgyalunk, nem feltétlenül vonatkozik a Te esetedre. -
nalyib #16024 Próbálj ki egy Mustang III-at, azt híresen könnyű szétszedni. Ha az sem megy, a joyod nincs 100-ra engedve.
Messert még csak trimmel együtt sikerült eltörnöm, az is G2 volt.. -
Hát nem tom hogy van kalibrálva a joy-od én most téptem szét 550 körül egy P-38 ast.
-
most kipróbáltam. 262 500-nál brutális rántás, akadásig az x52, semmi. 700-nál szintén semmi. f4-es 109-nél 400-nál és 660-nál rántás. Semmi, zero ugyanez, fóka 500 vs 700 erős kanyar, majd dugóhúzó ahogy vártam. I-183 300 vs 690 (már rázkódott a gép a túl nagy sebesség miatt), semmi. Szvsz valakik csúnyán összetévesztik a nagy sebesség miatti szétszakadást a g-erősekkel (ami nincs az il2-ben, én egyébként a flight unlimited 1 részében láttam még ilyet régen, ott hegy erősebb rántástól szétszakadt :D ) -
most nem értem mi köze a túl nagy sebességnél való darabokra szakadáshoz az erős manővernek? :D -
Én a kedvenc messzeremet próbáltam meg :) A 163as, Igaz csak sebességileg törni nem fordulóból. A rekord a 3 tesztből az 1048 km/h. Akkor elköszöntek a törzstől az alkatrészek :) -
Lacusch69 #16019 Kipróbáltam egy 109F4-est. 820-830-nál tört, és olyannyira összefüggésben van a DM-el, hogy a letört szárnyvégen golyónyomok voltak! -
Na! Semmi nyelvcsapás ,meg ilyesmi. Asszem elmondhatjuk,hogy nem sokan repkednek jobban kis hazánkban. És ezt személyes tapasztalatomra alapozom. Tehát a kedves érdeklődő kollegáknak ,bízvást javasolhatom,hogy igencsak vegyék fontolóra Vogel kartárs intelmeit. :) -
nalyib #16017 Szerintem külön kezeli a G- és sebességtúlterhelést. Mármint eltörtem már 1-2 gépet, de kigyulladni csak 900-1000 fölött sikerült. -
nalyib #16016 Lehet hogy azért nem sikerült, mert a legtöbb gépnél igen le van gyengítve ez a hatás.
(Ajánlom pl a TB3-as csodasárkányt tesztelésre.
A BoB-korabeli gépekről is azt hallottam, hogy nem attól fordult jobban hogy spit vagy messer, hanem hogy mit bírt a pilóta és nem félt-e, hogy letörik a szárny...namost én örülnék, ha IL2-ben ezeknél a szárnytörés lenne a legnagyobb bajom:)
Szerintem nem kéne ahhoz 7-800 kmh, hogy le lehessen törni a szárnyat..)
Egyébként nálad a robbanásra tippelnék, túlrerheléses szakadásnál én még sosem gyulladtam ki. -
A hajtómű kigyulladás bug, ha zuhansz lefelé és elhagyod a szárnyaidat akkor kigyullad a gép és 1010km/h (asszem) felrobbansz. Minden gép vagy füstöl vagy ég a robbanás elött, pedig semmi nem indokolja. A damage modell miatt van. -
Fóka 700 fölött törik, 920nál még "csak" a lapok mennek el. Kis szárnyfelületű gépeket nehezebb törni, fizika. Dogfightos gépeket nehéz derékba törni. De példának jó a sugaras I-300-as. az a max sebességének a 70% fölött a legkisebb rántásra is törik. -
Szepy2884 #16013 Persze, hogy lesz! És már nem is kell sokat várni, csupán két hetet. -
Solyom2 #16012 Lesz folytatása a játéknak? -
Lacusch69 #16011 Hogyne lenne, a Messzer és a Fóka később törik a Shitnél.
A Zero jó példa, 750 körül nyúlj bele a botba... -
Lacusch69 #16010 1000-nél, természetesen... -
Lacusch69 #16009 Próbáltam, 100a-nél felrántottam, 20-ból egyszer tört le a 262-es szárnya. -
mellesleg ilyesmiktől nem kéne kigyulladni a hajtóműnek. -
Hát én kb 4 éve játszom nagyobb megszakításokkal il2-t, és soha nem sikerült ilyet elérnem. Mindig csak dugó lett belőle. pedig p38-al a kedvenc figurám a függőleges emelkedés közben 300 körül hirtelen rántás, majd szabadon pörgés a szárnyak tengelyén. -
Nem erre gondoltam, Dongóéknál képeztem vagy 10 pilótát. -
Azért ne feledjük el azt sem, hogy nyertél a mo-i szimulátor bajnokságon. 

Olyan rossz pilóta nem lehetsz.
-
realistic gunnery kikapcs. De ezzel 3x sebzése lesz a lőszernek viszont nem lesz a fejmozgásból adódó célkereszt csúszkálás. -
Többiek megadták a választ. Átültem p51 korai verzióba és már 460nál le tudtam törni a szárnyát a gépnek.
(kicsit kukacoskodónak tűnök a szemedben, de csak segíteni próbálok ha nem is érek rá repülni. Pár kollégát "tanítottam" Il-2zni. Szeretnék átadni tapasztalatot minden komolyabb szoba-pilótának, igy is erősítve a tudásunkat lobbyn. Mjad a többiek igazolnak hogy alkalmas vagyok-e rá. Il2 nem tud ujat mutatni nekem.) -
tothzoli0323 #16002 Hello!
Kérnék egy kis segítséget. Az IL_2-ben hogy lehet azt beállítani,hogy ne csúszkáljon a célkereszt? -
"hát ezzel az a porbléma, hogy ilyen túltehelés modellezés nincs az il2-ben :) annyira amúgy sem erős rántás, csak egy határozott, gyors irányváltás."
Le van modellezve.
-
Lebowski #16000 van olyan, hogy ha gyorsan zuhansz majd felrántod akkor törik a vezérsík! -
hát ezzel az a porbléma, hogy ilyen túltehelés modellezés nincs az il2-ben :) annyira amúgy sem erős rántás, csak egy határozott, gyors irányváltás.
A vonatok kocsijai késleltetve robbannak, ugyanúgy ahogy néhány teherautó is. Éppen ez szokta szétszedni a gépet. Ha rögtön robbanna, ahogy a lövedék becsapódik, semmi gond nem lenne, de mivel késleltetve, akkor pont akkor robbannak amikor éppen elemelkednék, legalábbis 550km/h fölött. A 30-as nem rongálhat meg, mert jóval előttem csapódik be. Néha légiharcnál is sokszor közelebbről lövök ki gépet, sértetlenül. Egyébként nekem is volt jópár sikeres rácsapásom, az utóbbi időben kezdte ezt a szétesést, pedig még óvatosabb vagyok. Bár lehet csak más járművek, hiszen észrevettem, hogy pl karrier módban a frontvonal közelébe, a konvojokban, vonatokban, mindig van egy légvédelem, viszont távolabb meg büntetlenül lehet lődözni őket (a robbangatást leszámítva). -
Lebowski #15998 :) -
Gondoltam még vmire; azt írtad "felrántom". Lehet hogy túlterhelés? Nagy sebességgel "felrántom" könnyen leviszi a szárnyat a g-erők miatt. SZtem 700nál is lepattanhat a szárny.
Kezd nyomozásba fulladni ez. Mitől halt meg az áldozat? :D -
Egyébként felejtős a felhúzom taktika légvédelemmel ellátott konvojok ellen. Tovább kell repülni fű alatt, kihasználva a terep adottságait.