91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
"Az X-52 viszont lehetőségek olyan
arzenáljával ajándékoz meg,amit semmi sem pótolhat."
Ja :DD pl a ragadós tányérral ami helyben tartja a botot, néha úgy, hogy nem lehet mozgatni :D -
hö? :D
JA TM cougar?? kéretik visszalapozni egy évet:)
nem kívánok újabb 100k karaktert erre pazarolni:)
Cougar a legjobb és kész:D -
Itt "rugdosok" egyet az asztal alatt.
Nagyon jó, de itt már ez is ki lett vesézve.
-
Hát még ha lenne egy pedálom is hozzá... 
-
Mi az ,mi az???
Ja ,ja :) Neked mindig Gida testvér!
Zix 52, az köll minden ilkettőzőnek ,de azért várjuk meg Bucser kollega hozzászólását is ,mert asszem ő másra teszi a voksát.:)
Imádom ,amikor újra ,meg újra előjön ez a téma .
Amúgy meg mint már mondottam egyszer, ez a döntés is pénztárca függő.
Sajnos!!!
Van akinek sok egy jó joy ára,van akinek meg nem, leginkább a lehetőségeket kell összevetni az igényekkel. UFF.
-
Az vezeték nélküli vagy FF-es lesz.Sima Evo joyom volt kb 2éve 9k azóta sztem csak csökkentek az árai.És baja az enyimnek sincs -
Az vezeték nélküli vagy FF-es lesz.Sima Evo joyom volt kb 2éve 9k azóta sztem csak csökkentek az árai. -
Szepy2884 #16108 A te döntésed, de azt is mérlegeld a joy választásnál, hogy ha idővel netán ráunsz a játékra akkor egy túl nagy befektetés csak kidobott pénz lesz, akárcsak egy túl olcsó joy is. Szóval kezdésként EVO alá ne menj. Én már kb. 3 éve nyomom Evo-val és semmi baja! Sőt az enyém még force-os is ami hihetetlen feeling, de olykor bizony zavaró is. Ja és vezeték nélküli baromságoknak benedőlj! -
Értem, én sem vagyok az ilyen rendelős megoldásnak a híve. Hát akkor lehet, hogy én is maradok egy Extreme 3D-nél. Saitek Evo -t csak 14k körül látok, az is elég sok már sajnos :( -
10 alatti kategóriában a Saitek Evo a nyerő.Az X-52 viszont lehetőségek olyan
arzenáljával ajándékoz meg,amit semmi sem pótolhat.Igazam van Laca bácsi? -
"Öld meg mind!Isten majd szétválogatja." -
Kferro #16104 Csatlakozom Lacusch-hoz: nem ajánlanám a Pixmániát. Elég sok rosszat lehet hallani róluk, főleg ami a garanciaérvényesítést illeti. -
Én évekig nyúztam Logitech joyt, most is egy Extreme 3D Pro-m van, vezetékes. Gázkar, oldalkormány 12 programozható gombbal, nekem ideális, elég erősnek és stabilnak tűnik, és kell egy kis erő a mozgatásához. Épp amiatt nem szeretem a tesóm Saitek-jét, mert az olyan könnyen mozog, mintha letyegnek a legkisebb mozdulatra is. Hasonló árkategória. -
én onnan rendeltem x52-t, rendben volt minden. -
Lacusch69 #16101 Szerintem a Pixmaniát hanyagold... (Bármelyik áruházban van 10k körül Evo, és nem rizikós) -
Igen a hardverigény az elég nagy probléma, a Flight simulator -t is elég gyengén kell futtatnom, de többnyire azért fut rendesen (kedvencem a red bull air race benne, az az első ami miatt szeretnék joystickot, bár gamepaddal is egész jól el tom irányítani). Gondolom ez is elég hardver igényes volt mikor még megjelent. -
Lysandus #16099 Kezdésnek nem rossz az EVO. Én is azt tekergettem az elején. Utána meg úgyis meglátod, hogy mennyit ruházol be a progiba. (Megjegyzem, hogy bár a szimulátor az egyik leghardverigényesebb játék, de az Il-2 ebből a szempontból üdítő kivételnek számít, igaz nem mai darab.) -
Uh, hát még nem tudom mennyire fogok komolyabban játszani, én inkább maradnék valamilyen olcsóbb, egyszerűbb tipusnál.
Cyitek Cyborg Evo -t találtam olcsóbban (csak az a szállítási költség...), illetve is 10k, ez még talán belefér.
Köszönöm megint a tippeket. -
bucsher #16097 esetleg X45, az még olcsóbb lehet, ha talál jó állapotút. -
ha ügyes vagy, kb15-ért vehetsz vadiúj x52-őt, amii a bolti ár fele
én 3 évig használtam, és semmi probléma nem volt vele, maximálisan elégedett voltam
megéri az árát, persze csak ha komolyabban akarod nyomni a játékot -
Én nem ajánlom annyira az x52-t, bár lehet hogy jobb nincs, de ez sem egy húdejó cucc sajna. -
Lacusch69 #16094 Nekem is X52-esem van, mint Trucker kollégának, de ez más árkategória.
Ennyiért (ha szerencséd van) valamelyik árverési oldalon találsz Microsoft Sidewindert, mindenképpen ezt ajánlom elsődlegesen (sajnos már nem gyártják).
Ha nincs, akkor egy Saitek Cyborg Evo. Ez kicsit több, 8-10k Ft, de újonnan ez a legjobb ebben az árszegmensben. -
Saitek X-52 -
Gondolom, meg hát egyszerűbb is biztos. Gamepaddal nem lehet elég finoman irányítani.
Még annyit kérdeznék, hogy nektek milyen joystick van, és olcsóbb kategóriából milyet érdemes venni (tehát 6-8 ezer körül), feltéve ha van értelme ilyen kategóriában venni? -
Lebowski #16091 mindenképpen megéri és hatványozza az élményt! -
Hát én haverokkal szeretném coop-ban játszani majd (azért is tettem fel, csak nem sikerült összehozni, nem tudom mikor ér rá legközelebb), de aztán lehet, hogy megyünk online-ra is, majd meglátjuk.
Még 1 hátrányom van, hogy nincs joystickom. Eddig azért nem is nagyon próbálkoztam vele, aztán most rájöttem hogy gamepaddal (2 stickes) egész jól lehet irányítani (persze először armed assaultban jöttem rá, utána flight simulator -ban használtam). De lehet veszek mostmár egy joystickot is. -
Szepy2884 #16089 Ja és még vmi. Ha már mennek az alapok, akkor mindenképen ajánlom az online-t. Igazán gyorsan és hatékonyan csak itt lehet fejlődni, bár ez a rögösebb út. Viszont törekedj arra, hogy minél realisztikusabb szerverekre csatlakozz, mert az embernek mindig fel kell állítania egy színvonalat, ami felett fejlődhet, viszont alatta csak hülyébb lesz. -
Szepy2884 #16088 Légy üdvözölve kolléga! Ahogy már mondták páran, tényleg sok gyakorlás kell, de ez ne vegye el a kedvedet. Senki sem úgy kezdte, hogy egyből ment minden még komoly szimes múlt után sem. De pont ez benne a szépség, hogy idővel és kitartással, lassan de biztosan jönnek majd a sikerélmények is, és ha ráéreztél, akkor mindíg kellemes időtöltést fog nyújtani. Hiába, ez nem egy közönséges FPS, itt gondolkodni kell. -
hm, ilyet tényleg nem néztem, úgyhogy akkor valószínű. Köszi! -
Lysandus #16086 Féktuskó lesz az. Anyahajós gép, vagy épített kifutón nem akar gurulni, ugye? -
Lacusch69 #16085 Azért nem indul, mert nem vetted el a féktuskókat.
A "Toggle Chocks" opciót konfiguráld be valamelyik gombra, és menni fog. -
Köszönöm a tippeket, tehát ezt gyakorolni kell rendesen, hogy fel tudjam ismerni. Pont egy olyan pályát próbáltam, ahol már folyt a légi csata és ott így 1 ellenséget tudtam lelőni, mert éppen követte az egyik "barát".
#16083: Hát ezek voltak az elsők sajnos amiket kipróbáltam, a B -re van állítva a fék, azt is próbáltam nyomni, a prop pitch-et is próbáltam állítani, nem volt hajlandó elindulni :o
Ebben az Il-2 -ben még kezdő vagyok, de szimulátorokban már azért van valami tapasztalatam (Flight simulator x miatt). Repüléssel, felszállással, leszállással nincs gond (realisztikon) szerencsére. Csak a lényeg nem megy még, remélem belejövök :-) -
Lebowski #16083 amíg nem tudod, hogy barát addig minden pötty enemynek számít. ezt jegyezd meg :)
amúgy nézd meg, hogy nem állítottad-e a féket valamire, a Hotas Controll-ba a controlls legalján. egyszer véletlenül ráraktam egérre és már ott tartottam, hogy hozom a baltát és szétnyitom a gépet, mert ugyan ez volt a problémám, hogy hol elindultam, hol nem. szóval azt töröld ki. a másik ötlet ami hirtelen eszembe jut, hogy a Prop.pitch-et (lapát dőlésszög) állítsd autóra, mert lehet hogy levetted 0ra és akkor nem harapja az ájert:) -
Lacusch69 #16082 "A másik (ez most single-re is vonatkozik), honnan a fenéből lehet tudni, hogy kik az ellenségek. Realistic fokozaton még a térképen sem mutat semmit."
Egyszerű. Aki le akar lőni.
Pontosabban szólva az, aki olyan manővert igyekszik végrehajtani, hogy számára előnyös helyzetbe kerüljön veled szemben. Ezzel a módszerrel akkor kell figyelni, amikor még "kis és közepes pötty" az illető.
Szintén távolabbi azonosítási mód, hogy pl. honnan száll fel, milyen profilt repül, lövi-e saját vagy az ellenséges légvédelem/gépek, milyen színűek a fény/nyomjelzői, mire támad, milyen gépek lehetnek a térségben. Ha pl. 6ezren szintben látsz egy gépet, és az ellenségnek Sturmovikjai vannak, vagy LF Shitjei, akkor nagy eséllyel saját géppel találkoztál.
Ha közelebb van, akkor sziluett alapján lehet azonosítani.
A felségjelzés alapján elég ritkán lehet pontosan megállapítani a hovatartozását, csak közelről látható normálisan (multiban az sem biztos támpont). Annál már jobb, ha a tengelyhatalmi gépek sárga jelzéseit figyeled. -
Hát ez szimulátor koma^^
Gyakorlás,gyakorlás,és még több gyakorlás. -
Megtaláltam a problémát közben. Ha megy a Hamachi akkor nem csatlakozik...
A játékkal már csak 2 problémám van. Valamelyik szerveren nem indul el a repülő...
(a motor még beindul, de a repülő így meg sem mozdul, hiába csinálok bármit).
A másik (ez most single-re is vonatkozik), honnan a fenéből lehet tudni, hogy kik az ellenségek. Realistic fokozaton még a térképen sem mutat semmit. -
...de lehet hogy router restart :) Egyébként csak akkor kell megadni neki 21000 portot ha hostolsz. Alap esetben beenged mindenhová ennek hiányában is. Direktben is megy defaulton, külső IPvel. Szal nem a gameban keresendőek az ilyen problémák. -
Nah jó, most meg sikerült... az esti pihenés jót tett neki ezekszerint... -.- -
De nekem azzal sem megy :) A chat-ben egy külfölditől is kértem segítséget, aki mondta ugye a portforwardolást is, mindent beállítottam úgy ahogy kell, és ugyan úgy nem lép tovább a connectingnél. -
nekem sem ment soha, én mindig csak hyperlobbyn keresztül tudtam valakihez csatlakozni. sehogy, semmikor, csak és kizárólag hyperlobbyn.