91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    félreértetted. mindezt egy ujjal lehet megoldani x-52vel viszont proval nem!
  • Lacusch69
    Természetesen tud, de nem lehet egy billentyűvel két módon tüzelni. A non-Pro tud ilyet.
  • Lacusch69
    Az X52 botja X,Y irányban Hall-jeladós...
  • bucsher
    hát a poti az poti. a különbség a körítésben van.
  • istikovacs76
    Ne hülyéskedj, hogy az x52pro nem tud, a két különböző fegyverrel tüzelni?! (géppuska-gépágyú) Ez komoly?
    Az én trottyos geniusom is tudja. Plus van még rajta vagy 4 programozható gomb, plusz 2 mégvalamilyen gomb. (összesem 8) meg mégegy rakétairányító kar (?) (ezt én kalibráltam az x4-re és a bombakioldóra).
    De rohadjak meg, ha kiadnék akár 20ezret is egy joyért. Inkább a gyereknek veszek cipőt rajta.
    Mondjuk már egyre kevesebbet is játsszom (Il2) vele sajna:(
  • Trucker39
    Csak óvatosan a választással. Az X-52 Pro lehet hogy jobban néz ki, meg a display-n több adat is megjelenithetö, de azt olvastam róla, hogy egy nagyon fontos dolog meg hiányzik róla. Ez pedig az un. kettös tüzgomb. Akinek volt már a kezében X-52, az nagyon hamar "beleszeretett" ebbe a funkcióba. Magyarul, arról van szó, hogy a mutató ujjal elhuzható, klasszikus tüzgomb az X-52-n nem egy, hanem kettö kapcsolót aktivál. elsö "kattnál" kiskaliberrel tüzelünk, tovább huzva a gombot, második "kattnál", tüzelni kezdenek a nagykaliberü fegyverek is. Szerintem ez az egyik legjobb ujitása ennek a botnak.
    Nos, ugy tudom, ez a funkció már nincs benne az X-52 pro-ban.
  • Her Laca
    No no. Az ár főleg manapság pont ,hogy nem mindegy.
    Én bár valószínűleg megtehetném,de pusztuljak el ha 100.000 huf körüli összeget áldoznék egy joy ra. Még az X52 -m ér sem voltam hajlandó 20 pénznél többet adni. Mondjuk nem is ér többet,és hát a pro az semmi egyéb mint lehúzás.
    Az alábbi linken amit Bucsher kollega tett be látható a cougar szétszedve. Meglepődve (vagyis nem is annyira) láttam ,hogy a potik nagy része ugyanaz ,mint az X52 é. Csak max annyi a különbség,hogy vannak benne rugók,mint egy expanderben:)
  • Solt
    No igen... nagy dilemma! A sima X52 úgy néz ki mint valami gyerekjáték (tudom, hogy nem ez a lényeg, de ez engem döntően befolyásol!), a pro verzió már egy fokkal jobb ebből a szempontból, viszont az már cougar körüli árban van... ha viszont a cougar elfekszik, és moddolni kell, akkor tulajdonképpen máris 3 X52pro áránál tartok! :(
  • bucsher
    vagyis pontosabban egy zokni modot azért tettem rá, mert a gumi porvédője elég fos :)
  • bucsher
    lassan egy éve gyűröm mod nélkül, és egyelőre semmi baja...
  • Bucser
    Mod nélkül nem ajánlott.
  • Solt
    Mod nélkül is használható? Jézuska hozna nekem egy hotas-t, de nem tudom, hogy X52, X52pro, vagy Cougar legyen...
  • PhantomAss
    8 év alatt? egy x52-őt :)
  • Scottt
    Én régebben aprítottam a no namebbnél no namebb joyokat.Aztán jött ez a szépséges Cyborg és azóta megállt az aprítás.
  • Bucser
    Az érték és tartósság esetén tök mindegy az ár:)

A Cougarom 8 éves.. hány Egyéb joyt használtatok el azóta??
  • Her Laca
    :D
    Pontosabban!:)
    Mennyi is az az annyi?:) Írd csak le ,had fetrengjenek kínok közt a fiatal kollegák .
  • bucsher
    kinek mi az érték :P
  • Her Laca
    Na ez az ,vagy ilyesmi.:)
  • Her Laca
    Biza!!!!
    Ez fontos érv.
    Szerintem a legjobb Joy az az a saitek Gold 3D . Asszem ez a neve. Már nem lehet kapni. Én konkrétan vagy négy -öt évig nyúztam ,aztán Neghwar kollegának adtam kölcsön :)) (sose kapom vissza) aki vagy két éve használja.
    És még mindig MŰKÖDIK!!!!!!!!!
  • Lebowski
    engem néha ilyen pitiáner dolgok szoktak becsapni, azért kérdeztem. nem téged néztelek hülyének, hanem magamból indultam ki:)
  • SgtChris
    Más játékba megy... :-D Nem kell elbagatellizálni...komoly dolog ez kérem :-)
  • Lebowski
    más játékba megy az esc? :DD
  • SgtChris
    Tudom volt már...de Vista alá próbálnám feltuszkolni a '46-ot. Fut is, de a legnagyobb gondom az, hogy az egérmutató a játék alatt nem tűnik el. Ha megmozdítom, természetesen a kabinnézet is elmozdul. De ez még semmi! Minden gombra jól működik, kivéve az esc-re, tehát, ha ki akarok lépni, marad az alt+tab és a process kilövése. :-( Próbáltam rendszergazdai jogokkal indítani a game-t, de semmi. Már feldobtam a 4.09-es patch-t is kínomban. Esetleg valami tipp?
  • PhantomAss
    az kimaradt hogy ár -érték arány
    pörögjön a fórum na
    anyázzon mindenki
  • bucsher
    sok használható joy van, de a cougarhoz képest komolytalan mindegyik :)
  • i robot
    Nekem Logitech Extreme 3D PRO van. Nem lenne szívem kiszedni a rugókat. Egész jó mert szerintem kicsit erősebben kell tépni mint más joy-okat.
  • Her Laca
    DE! DE!Igenis pazarolj csak karaktereket,úgy is kezdett unalmas lenni a topik:DDDD
    Mert akkor vita generálódik ,oszt a nézetek összecsapnak,meg hasonlók,és mindenki boldog lesz:D
  • TG Gida
    Nem kell az a rugó.
  • Lebowski
    lankadt fasz :D
  • Solt
    Elvileg nem lehetetlen, kormányoknál már van ilyen, hogy az FF marad, a középre húzás pedig kikapcsolható...
  • Vogel
    Hát lankadt fasz kb. Egyszer kipróbáltam és beleszerettem. Ha ültél vitorlásban, ott is lankadt fasz van (normális repülés mellett) szal véleményem szerint közelebb áll a valósághoz.
  • Vogel
    Repziknél középrehuzza vmi? Olyan bot kéne ami ellenállást ad de nem huzza középre és a sebesség fügvenyében bekeményedik :D Tudom, vegyek repülőt.
  • Sanyix
    De hogy tudsz úgy játszani, hogy nem húzza vissza semmi középre a botot?
  • Vogel
    de fémre is cserélhető az a tányér.
  • Vogel
    Szappan + olivaolaj kombó nálam. De már kivettem a rugót x52ből. Sokkal pontosabb vagyok azóta.
  • Bucser
    bemész csapágybótba és veszel wd40-et... (kötve hiszem, hogy nem ismered..)
  • Lacusch69
    Nem létezik, hogy ennyire nem tudod miről van szó... Kend meg azt a szerencsétlen csúszótengelyt bármilyen SEMLEGES, zsírszerű kenőanyaggal, és jó lesz (én marhafaggyút használok).
  • Lacusch69
    Könyörgöm: NE!!!
  • Sanyix
    tányér kivesz, azt mi húzza középre? Azt olyan tefol zsírOT honnan lehet szerezni?
  • DonZorro
    Ez azért be kell látni, hogy ebben a formában nem teljesen igaz! Törődni kell vele és kész. Picike teflon-zsír, vagy pedig tányér kivesz és már jó is!