91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #16275 Elküldtem. -
Szepy2884 #16274 postacímet + telefon -
Lacusch69 #16273 Postacímet vagy emilt? -
Szepy2884 #16272 Lacusch,
Kérlek add már meg a címedet a szepesykukacfreemailponthu, mert nemtom.
-
Szepy2884 #16271 Bocsánat, rinya befejezve! Eszembe jutott, hogy 2 napra bannoltak, csúnya szavak használatéért. 
Nem tehetek róla, elvesztem a fejem, ha már 6-odjára lopják el a killem
Ebből a szempontból jobb a WC... -
Szepy2884 #16270 "Max blue a. streak"... nem tudom, hogy a WoE-n ez mennyi időt jelent, a WarCloudson az egy héten elért eredményt rögzíti."
Itt azt jelenti, hogy hány gépet írtottál le, saját veszteség (azaz halál, fogságba esés) nélkül. Szóval a stat jó volna, csak nem tudom miért most pont fordítva jelöli, ami hülyeség. -
Nagyon jó pedál. Úgy másfél éve taposom, semmi gond sincs vele. A múlt héten alakítottam át a TM Cougar pedál csatlakozójához, és ott is kiválóan működik mind a három tengely. :) -
Lacusch69 #16268 "Max blue a. streak"... nem tudom, hogy a WoE-n ez mennyi időt jelent, a WarCloudson az egy héten elért eredményt rögzíti. -
Lacusch69 #16267 Igyekszem, bár a tetves helyi önkorcsmányzati ocsmányiroda engem is szopatóra vett--> szabadidő=0 -
Biztos a többi 10 akit leszedtél, kék volt... 
-
Szepy2884 #16265 Próbáltam írni a WOE fórumára, de nem sikerült. Azért zaklatlak titeket, háthy jártatok már így.
Plane kills: 15 -------->ez ok, de miért csak
Max blue a. streak: 5-->ennyit ír csak jóvá?
-
Szepy2884 #16264 Sziasztok!
Valaki adjon már lécci tanácsot, hogy mé' van az, hogy lőttem 15 gépet a WOE-n saját veszteség nélkül, de mégiscsak 5 gépet ír jóvá?
WOE statom -
Richtofen #16263 Ja élek, csak rég nem reppentem.
Köszi előre is -
Lacusch69 #16262 Jééé, Te még élsz? Ha szombat vagy vasárnap délutánig ráér, akkor elküldöm. (még nem tudom, mikor lesz rá időm) -
Richtofen #16261 Én Fw190-nél géppuska 200m, gépágyú 150m-es konvergenciát használok, de ritkán lövök 150m-nél messzebbről.
Amúgy tényleg csakis ízlés és harcmodor kérdése.
Egyként nem úgy van, hogy a "machine gun" konvergencia a Weapon1-gombhoz rendelt fegyvereket jelenti, a "cannon" meg a Weapon2-höz rendeltet, bármi is legyen az?
-
Richtofen #16260 És 1% fölé megy a találati arányod?
-
Richtofen #16259 Sziasztok. Valakinek megvan még az Ace Expansion Pack (AEP) kiegészítő?
Az enyém valami oknál fogva az FB 1.22-re telepítve nem működik (2.0 helyett még mindig 1.22 a verzió) amíg a 2.01-es patchet fel nem rakom. Az alap 2.00-ás FB-AEP-et szeretném kipróbálni.
Azt vettem észre, hogy az AEP telepítőm nem rakja fel a saját files.sfs-fájlját, hanem meghagyja az 1.22-ét. Szóval ha valakinek megvan a 2.00-ás működő verzió, az a files.sfs-t hozzámvághatná. :) Köszi -
Lysandus #16258 Igen. Azt használok. Teljesen meg vagyok vele elégedve. -
Van valakinek tapasztalata CH Pro Rudder pedállal? -
Lysandus #16256 Lehet, hogy nem lehetett, de nekem is az a benyomásom, hogy a játékban lehet. Persze ez szubjektív, de én is úgy érzem, hogy egy kissé "feljebb" hord, ha távolabbra állítom. -
én fókával 400méterre állítom, és 400-700 méterről lövök. Bár a nagyobbat pötyögtetés szokta megelőzni :) 400-ról már bátran lehet. -
Sztem is. Magasabb értéket állítva ívesebb pályát ír le és távolabb esik le a lőszer. DE! A valóságban nem hiszem hogy a légcsavartengelyt és ezzel együtt a légcsavart is átállították volna, annyit nem ér az egész. (ezt csak én gondolom) -
500/500 itt. Egyszer akármit beállítasz (vagy nem mint én:)) és hozzászoksz. Itt egyedül a szárnyágyúk összetartása amit érdemes variálni, földi ill légi célok ellen. -
A messzer ágyúja a légcsavartengelyen keresztül tüzelt, ergo nem lehet semmilyen irányban állítani. -
Lebowski #16251 nem úgy van, hogy a messer orrában levő 20asnak nagyobb a pályája, ha messzebb állítod? -
nalyib #16250 Egy forgó csőnél ezt nem nagyon tudom elképzelni, persze lehet az én hibám:D -
Lacusch69 #16249 Azt hiszem Szepyvel beszélgettük, hogy Messzernél 1000m-re állítva az ágyút, az talán egy kissé feljebb hord. Ez fordulóharcban, előretartásos lövészetnél jelent(ene) egy kevéske előnyt.
De nem biztos, hogy így van. -
én 150re állítok mindent azt jónapot -
istikovacs76 #16247 Ja igaz. Azon felesleges is lenne.
Csak még régebben egy szerveren egy magyar srác azt mondta ő a 109-esen a géppuskát 300-ra, a gépágyút 1000-re. de akkor felesleges a gépágyút állítani, mivel 100m-re is ugyanaz mint 1000-re:) (a 109-esen) -
Lacusch69 #16246 Próbálgasd... igaz, én P47-essel próbáltam ki, de nem hiszem, hogy más lenne... -
Lacusch69 #16245 A "mereven"-t értsd úgy, hogy egy,a gép hossztengelyében levő légcsavartengelyen át tüzelő fegyvernek mihez képest adsz összetartást? -
istikovacs76 #16244 Mereven? Miért, hogyan lehetne egy gépágyút még beépíteni?:)
Ezt nem vágom most, ne haragudj:)
Tudom, a hengersorok között volt a 20/30millis, csak azt akartam kérdezni, ha a motorburkolatban lévő 13mm-eseket a géppuskával állítom, a gépágyút is azzal állítom? (mivel az is a törzsben van)
Nem az utólagos szárnyra szerlhetőkre értettem.
Mondjuk azt már megtapasztaltam, hogy a japán fegyverek között, a 20millis tűzereje, nem ér föl a német 20-aséval.
Azért a 109-es 20asával elég jól szét lehet kapni egy jakot, de még az orosz shvakkal is egy 109-est.
De egy zéróéval lehet puffogtatni, mintha csak 12.7-es lenne. -
" hiába van 6x0.50gpu a Póni szárnyai alatt, nem a géppuska, hanem a gépágyú beállításával tudott variálni az összetartást."
Szerintem ez ebben a formában nem teljesen igaz.
Egyébként ez teljesen egyéni.Olyan távolságra kell állítani az összetartást amilyen távolról lőni akarsz.Pl.:Ha gépkocsioszlopot akarsz darálni fokkával,akkor nem biztos, hogy 150m-ről fogsz tüzelni.A másik eset,ha nagy magasságon szemből támadsz bombázóköteléket.Itt sem célszerű túl közelről lőni.
-
Lacusch69 #16242 1.Szerintem igen (de csinálj egy missiont, hogy a reptéren állsz, próbálgatod változtatni, és nézed a nyomjelzőket)
2. Ez így nem igaz, mert a 109-esek orrában levű 20/30mm-es ágyú mereven volt beépítve. -
istikovacs76 #16241
Mármint, hogy ami a szárnyban van, mindegy, hogy milyen kaliber az gépágyú, és a törzsben az géppuska? Ha jól értettem.
És, ha így van a 109-esnél a 20 vagy 30millis azt is a géppuskával állítom? (mármint, ha így van) -
Lacusch69 #16240 No, ebből szintén vita lesz, de elmondom a saját verziómat:
A gépágyú-géppuska konvergencia állítgatása másról szól. A gépágyú szó alatt a szárnyfegyvereket, géppuska alatt a törzsfegyvereket lehet módosítani.
Vagyis: hiába van 6x0.50gpu a Póni szárnyai alatt, nem a géppuska, hanem a gépágyú beállításával tudott variálni az összetartást.
Én egyébként a szárnyfegyvereket 150m-re, a törzsfegyvereket 500m-re állítom (utóbbinak szinte mindegy, elég ha az optimális lőtávolságodnál messzebb van)). 150m-nél messzebbre többnyire csak "ijesztgetésből" lövök. -
istikovacs76 #16239 Sziasztok !
Új témát feldobva, az lenne a kérdésem, hogy ki hány méterre állítja a géppuska illetve gépágyú összetartást? És mennyiről kezded szegecselni a másik gépet? Én300m-ről kezdem el lőni és 350m-re állítom mindkettőt, de hallottam olyat, aki a géppuskát 300-ra, a gépágyút 1000-re állítja. -
Lacusch69 #16238 "Okos pilóta nem katapultál alagútban." (Meg szobában sem...) -
Asszony nagyot nézne ha egyszer csak áttörném a mennyezetet:)
Már ha működne is:D -
Van katapultülésük is:)