91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Elküldtem.
  • Szepy2884
    postacímet + telefon
  • Lacusch69
    Postacímet vagy emilt?
  • Szepy2884
    Lacusch,

Kérlek add már meg a címedet a szepesykukacfreemailponthu, mert nemtom.

• Szepy2884
    Bocsánat, rinya befejezve! Eszembe jutott, hogy 2 napra bannoltak, csúnya szavak használatéért.

Nem tehetek róla, elvesztem a fejem, ha már 6-odjára lopják el a killem

Ebből a szempontból jobb a WC...
  • Szepy2884
    "Max blue a. streak"... nem tudom, hogy a WoE-n ez mennyi időt jelent, a WarCloudson az egy héten elért eredményt rögzíti."

Itt azt jelenti, hogy hány gépet írtottál le, saját veszteség (azaz halál, fogságba esés) nélkül. Szóval a stat jó volna, csak nem tudom miért most pont fordítva jelöli, ami hülyeség.
  • JoeDestroy
    Nagyon jó pedál. Úgy másfél éve taposom, semmi gond sincs vele. A múlt héten alakítottam át a TM Cougar pedál csatlakozójához, és ott is kiválóan működik mind a három tengely. :)
  • Lacusch69
    "Max blue a. streak"... nem tudom, hogy a WoE-n ez mennyi időt jelent, a WarCloudson az egy héten elért eredményt rögzíti.
  • Lacusch69
    Igyekszem, bár a tetves helyi önkorcsmányzati ocsmányiroda engem is szopatóra vett--> szabadidő=0
  • DonZorro
    Biztos a többi 10 akit leszedtél, kék volt...
  • Szepy2884
    Próbáltam írni a WOE fórumára, de nem sikerült. Azért zaklatlak titeket, háthy jártatok már így.

Plane kills: 15 -------->ez ok, de miért csak
    Max blue a. streak: 5-->ennyit ír csak jóvá?

• Szepy2884
    Sziasztok!

Valaki adjon már lécci tanácsot, hogy mé' van az, hogy lőttem 15 gépet a WOE-n saját veszteség nélkül, de mégiscsak 5 gépet ír jóvá?

WOE statom
  • Richtofen
    Ja élek, csak rég nem reppentem.

Köszi előre is
  • Lacusch69
    Jééé, Te még élsz? Ha szombat vagy vasárnap délutánig ráér, akkor elküldöm. (még nem tudom, mikor lesz rá időm)
  • Richtofen
    Én Fw190-nél géppuska 200m, gépágyú 150m-es konvergenciát használok, de ritkán lövök 150m-nél messzebbről.

Amúgy tényleg csakis ízlés és harcmodor kérdése.

Egyként nem úgy van, hogy a "machine gun" konvergencia a Weapon1-gombhoz rendelt fegyvereket jelenti, a "cannon" meg a Weapon2-höz rendeltet, bármi is legyen az?

• Richtofen
    És 1% fölé megy a találati arányod?
  • Richtofen
    Sziasztok. Valakinek megvan még az Ace Expansion Pack (AEP) kiegészítő?
    Az enyém valami oknál fogva az FB 1.22-re telepítve nem működik (2.0 helyett még mindig 1.22 a verzió) amíg a 2.01-es patchet fel nem rakom. Az alap 2.00-ás FB-AEP-et szeretném kipróbálni.

Azt vettem észre, hogy az AEP telepítőm nem rakja fel a saját files.sfs-fájlját, hanem meghagyja az 1.22-ét. Szóval ha valakinek megvan a 2.00-ás működő verzió, az a files.sfs-t hozzámvághatná. :) Köszi
  • Lysandus
    Igen. Azt használok. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
  • TG Gida
    Van valakinek tapasztalata CH Pro Rudder pedállal?
  • Lysandus
    Lehet, hogy nem lehetett, de nekem is az a benyomásom, hogy a játékban lehet. Persze ez szubjektív, de én is úgy érzem, hogy egy kissé "feljebb" hord, ha távolabbra állítom.
  • Sanyix
    én fókával 400méterre állítom, és 400-700 méterről lövök. Bár a nagyobbat pötyögtetés szokta megelőzni :) 400-ról már bátran lehet.
  • Vogel
    Sztem is. Magasabb értéket állítva ívesebb pályát ír le és távolabb esik le a lőszer. DE! A valóságban nem hiszem hogy a légcsavartengelyt és ezzel együtt a légcsavart is átállították volna, annyit nem ér az egész. (ezt csak én gondolom)
  • Vogel
    500/500 itt. Egyszer akármit beállítasz (vagy nem mint én:)) és hozzászoksz. Itt egyedül a szárnyágyúk összetartása amit érdemes variálni, földi ill légi célok ellen.
  • TG Gida
    A messzer ágyúja a légcsavartengelyen keresztül tüzelt, ergo nem lehet semmilyen irányban állítani.
  • Lebowski
    nem úgy van, hogy a messer orrában levő 20asnak nagyobb a pályája, ha messzebb állítod?
  • nalyib
    Egy forgó csőnél ezt nem nagyon tudom elképzelni, persze lehet az én hibám:D
  • Lacusch69
    Azt hiszem Szepyvel beszélgettük, hogy Messzernél 1000m-re állítva az ágyút, az talán egy kissé feljebb hord. Ez fordulóharcban, előretartásos lövészetnél jelent(ene) egy kevéske előnyt.
    De nem biztos, hogy így van.
  • PhantomAss
    én 150re állítok mindent azt jónapot
  • istikovacs76
    Ja igaz. Azon felesleges is lenne.
    Csak még régebben egy szerveren egy magyar srác azt mondta ő a 109-esen a géppuskát 300-ra, a gépágyút 1000-re. de akkor felesleges a gépágyút állítani, mivel 100m-re is ugyanaz mint 1000-re:) (a 109-esen)
  • Lacusch69
    Próbálgasd... igaz, én P47-essel próbáltam ki, de nem hiszem, hogy más lenne...
  • Lacusch69
    A "mereven"-t értsd úgy, hogy egy,a gép hossztengelyében levő légcsavartengelyen át tüzelő fegyvernek mihez képest adsz összetartást?
  • istikovacs76
    Mereven? Miért, hogyan lehetne egy gépágyút még beépíteni?:)
    Ezt nem vágom most, ne haragudj:)
    Tudom, a hengersorok között volt a 20/30millis, csak azt akartam kérdezni, ha a motorburkolatban lévő 13mm-eseket a géppuskával állítom, a gépágyút is azzal állítom? (mivel az is a törzsben van)
    Nem az utólagos szárnyra szerlhetőkre értettem.
    Mondjuk azt már megtapasztaltam, hogy a japán fegyverek között, a 20millis tűzereje, nem ér föl a német 20-aséval.
    Azért a 109-es 20asával elég jól szét lehet kapni egy jakot, de még az orosz shvakkal is egy 109-est.
    De egy zéróéval lehet puffogtatni, mintha csak 12.7-es lenne.
  • TG Gida
    " hiába van 6x0.50gpu a Póni szárnyai alatt, nem a géppuska, hanem a gépágyú beállításával tudott variálni az összetartást."

Szerintem ez ebben a formában nem teljesen igaz.
    Egyébként ez teljesen egyéni.Olyan távolságra kell állítani az összetartást amilyen távolról lőni akarsz.Pl.:Ha gépkocsioszlopot akarsz darálni fokkával,akkor nem biztos, hogy 150m-ről fogsz tüzelni.A másik eset,ha nagy magasságon szemből támadsz bombázóköteléket.Itt sem célszerű túl közelről lőni.
  • Lacusch69
    1.Szerintem igen (de csinálj egy missiont, hogy a reptéren állsz, próbálgatod változtatni, és nézed a nyomjelzőket)
    2. Ez így nem igaz, mert a 109-esek orrában levű 20/30mm-es ágyú mereven volt beépítve.
  • istikovacs76

Mármint, hogy ami a szárnyban van, mindegy, hogy milyen kaliber az gépágyú, és a törzsben az géppuska? Ha jól értettem.
    És, ha így van a 109-esnél a 20 vagy 30millis azt is a géppuskával állítom? (mármint, ha így van)
  • Lacusch69
    No, ebből szintén vita lesz, de elmondom a saját verziómat:
    A gépágyú-géppuska konvergencia állítgatása másról szól. A gépágyú szó alatt a szárnyfegyvereket, géppuska alatt a törzsfegyvereket lehet módosítani.
    Vagyis: hiába van 6x0.50gpu a Póni szárnyai alatt, nem a géppuska, hanem a gépágyú beállításával tudott variálni az összetartást.
    Én egyébként a szárnyfegyvereket 150m-re, a törzsfegyvereket 500m-re állítom (utóbbinak szinte mindegy, elég ha az optimális lőtávolságodnál messzebb van)). 150m-nél messzebbre többnyire csak "ijesztgetésből" lövök.
  • istikovacs76
    Sziasztok !

Új témát feldobva, az lenne a kérdésem, hogy ki hány méterre állítja a géppuska illetve gépágyú összetartást? És mennyiről kezded szegecselni a másik gépet? Én300m-ről kezdem el lőni és 350m-re állítom mindkettőt, de hallottam olyat, aki a géppuskát 300-ra, a gépágyút 1000-re állítja.
  • Lacusch69
    "Okos pilóta nem katapultál alagútban." (Meg szobában sem...)
  • Her Laca
    Asszony nagyot nézne ha egyszer csak áttörném a mennyezetet:)
    Már ha működne is:D
  • TG Gida

Van katapultülésük is:)