91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem akarlak elkeseríteni de anno egy beteg pillanatomban és is vettem egy ilyen joyt.:) 2 hónap és csinált az mindent ,csak a rendeltetésszerű alkalmazásokat nem. Lehet neked nagyobb szerencséd lesz (bár kétlem).
Sok szerencsét hozzá.
-
Beszállhatok a gyakorlásba? -
Így érti meg az ember, hogy miért a legelőnyösebb helyzet a 6 óra... :-) -
Igen erre rájöttem. Dogfightoztunk privátban, és egyszerűen nem tudtam követni őket, mert egyből elvesztettem ahogy kimentek a képből. Utána megpróbáltam felnézni, akkor meg túlment, meg véletlen elvittem jobbra is egy pillanatra (általános volt), aztán következő pillanatban már mögöttem volt... Kb. 10x néztem meg, hogy biztos nem lehet-e lassan nézelődni...
Most már értem miért nem találtam :P -
Készülj fel hogy itt a nézelődésen nagyon nagy hangsúly van! A repülés és a harc 90%-a nézelődés, szal ezt jól be kell lőni. -
Jaaah, értem köszi!
Nekem valahogy ez a logitech jobban tetszett, meg az is jobban tetszik, hogy nehezebb mozgatni. Remélem az nem általános hiba, és azért nekem tovább fog tartani. -
Richtofen #16349 A hatswithces nézelődés két módban működik:
SNAP mód: odapillant ahová nyomod (egyből), aztán visszaugrik centerbe amikor elengeded a gombot
PAN mód: lassan fordul oda ahová nyomod, és úgy is marad (külön gomb van a center-be állításra
A controls menüpontban nézd meg a SNAP/PAN-nel kapcsolatos billentyűket. A módok között alapból F9-el tudsz váltani (ezt is át elehet definiálni).
A Logitech Extreme 3D nekem fél év alatt tönkremenent, össze-vissza ugrált a jel, akkos is amikor centerben volt a joy. Hasonló árkategóriában a Saitek Cyborg Evo botokat javaslom -
Nah, én is vettem joystickot (végül Logitech Extreme 3D mellett döntöttem), és nagyon jó, megfelelően érzékeny, jól tudom irányítani a repülőket, stunt dolgokat végrehajtani. sokkal jobb mint gamepaddal (bár pl. a red bull air race jobban ment gamepaddal FSX -ben, de joyal mást rontok el, vmi viszont könnyebb).
Viszont most 1 nagy problémám van, az pedig a nézelődés. Balkézzel egérrel nem tudok rendesen nézelődni, meg ha ide rakom a joyt akkor kevés a helyem is rá. A yojstickomon viszont van 8 irányú gomb, ami elvileg nézelődésre van. FSX -ben nagyon jól tudok nézelődni vele, viszont ebben az IL-2-ben olyan, hogy ha felfele megnyomom, akkor így egyből felnéz teljesen (tehát nem tudok fokozatosan nézelődni, és nem is marad úgy). Nem lehet ezt valahogy átállítani? A controlsban sajnos nem találok olyan beállítást sajna. Így viszont esélytelen, hogy követni tudjam az ellenfelet :( Van valami megoldás erre? -
Hát ez a beszólás elkerülte a figyelmemet :S De inkább nem reagálok. I robot véleménye kifejezőbb. -
Eltudom képzelni hogy repültél fsx-ben is ha nem vagy tisztában alap dolgokkal.
-
Richtofen #16345 Most látom Ricsi lettél? Gratulálok! -
Richtofen #16344 Szia Togyo
Mostanában alig vagyok onlány. Remélem írtod a WarCloudson a 'musztángokat. -
Richtofen #16343 Szintén érdemes megnézni a Training mission-öket, abban van alap manőverezés, fel-leszállás, stb, többféle géppel. -
ok,ok :) ne vedd a szívedre:D -
tothgyorgy #16341 Először kezdj single missiont. De ha karriert választasz, először nemzetet válassz. Az adott nemzeteknek különböző karrierjei vannak. Németeknél vadász, vadászbombázó, me-110 (2 motoros), bombázó (szintén) és stuka. Ne felejtsd el a nehézségi szintet beállítani, először ne túl nehézre. -
A legegyszerűbb ,ha multiban indítasz egy játékot aztán mondjuk a dogfight 1,2,3 közül kiválaszthatsz egy térképet. Ott aztán bármelyik reptérre rátelepülsz és minden gépet kipróbálhatsz ami a játékban van. -
a játékot ugy értettem hogy lehessen haborut szimulalni ne csak repkednem kelljen a bol b be!
-
Kezdjuk elorol!
Hogy kezdjem a játékot Pilot Carrier rel?
Hol tudok ugy kiválasztani egy 2 motoros gépet hogy a foldrol tudjak indulni mert a quic missionba csak a levegőből indulok? -
Höh:)
"Idáig FSX el játszottam de gondoltam kiprobalok valamit ami egy kicsit játék is "
Ezt ide leírni :D Na de nem is kommentálom:) -
tothgyorgy #16336 Szia nuke rég láttalak. -
tothgyorgy #16335 Mod. Én használok modot, de szívesen lemondok róla ha ez a játék tisztaságát hozza. Tényleg röhelyes amit néha látni. Mellesleg sztem a szerverek sokkal többet tehetnének a szűrésért. A woe pl 15 percre bannol, de csak 3x lelövésért. Ezt kéne adni a csalóknak is. Legalább átszoknának más szerverekre. -
Richtofen #16334 Kicsit részletesebben találsz egy összefoglalót angolul a hatásokról amiket amlítettem. Ezek együttese miatt nem repül úgy a gép mintha zsinóron vontatnák.ITT -
Richtofen #16333 Köszönöm mester, de a világért sem szeretnélek postaköltségbe verni (ebben a válságos gazdasági helyzetben :) ).
Az AEP cd-n (talán a gyökérkönyvtárban) van egy nagyméretű .cab file (talán data.cab). Ez ugyanolyan tömörített mint egy zip, pl Total Commanderrel meg lehet nyitni, ebben méret szerint rendezve találsz egy kb 16-20MB-os filet (ha belenézel az első byte-ok tartalma "SFS"), na az lesz a files.sfs, a telepítő csak átnevezve felmásolja.
Ha mégsincs ott, akkor hagyd a manóba, nem fontos. Csak azzal szórakozom mostanában, hogy a régi verziókkal repkedem, érdekes élmény hogy mi minden változik egy egy verzióban. :)
-
Repülj P-38al. Kétmotoros és ellentétes irányba forognak a lapátok. Kioltják egymás hatásait, így nincs kitérés egyik tengelyen sem. Valós életben fix trimmel állítják be gyárilag az egymotorosokat + állítható trimmel saját szájízedre állíthatod a repülőt.
Videót Fraps-el lehet készíteni mint minden más játék esetében. -
persze hogy balra lefele repül, mivel balra húzza a légcsavar forgatónyomatéka, és lefelé húzza az, hogy még nem olyan sok a felhajtóerő. 300 fölött mind2 megszűnik, sőt 400 körül már fölfelé húz. Egyébként ez még kevésbé "játék" mint az fsx... -
Idáig FSX el játszottam de gondoltam kiprobalok valamit ami egy kicsit játék is ezért döntöttem az IL 2 mellet mert itt találtam ezt a forumot!
Szerintem az nem normális működés hogy alapbol mikor külsö nézetből nézem akkor a hátsó vezérsík egy kicsit balra áll de amikor megpróbálok felszállni akkor akkor teljesen el kell csavarnom a Joy-t hogy ne térjek le a felszálló pályáról (Egymotorossal próbálkozom)ha sikerült felszállni ami nem egyszerű akkor ha elengedem a joyt akkor balra lefele kezd el repülni! milyen programmal tudok videot kesziteni jatek kozbe? -
próbáld ki úgy, hogy a beállításoknél leveszed a torque -gyro effectet
asszem motor forgatónyomatéka a magyar változatban
persze így nem szimulátor.... -
Lacusch69 #16328 Kis Piros Herceg... izé... Vörös Báró kolléga: a files.sfs-sel van egy kis probléma. Nincs meg az eredeti FB, és anélkül nem tudom előcsalogatni az AEP lemezről.
Írj egy postacímet a lacusch69 kukacom frímél pont hú-ra, és elküldöm. -
Richtofen #16327 Mit nem adtam volna ha én is X52-vel kezdhetek repszimezni... :)
Na szóval így elsőre teljesen normális működés amit leírsz. Ez egy "elég komoly" repülőszimulátor. Persze nem teljesen valósághű, de elég sokat kihoztak belőle, szem előtt tartva, hogy elég széles tömegeket érdekeljen.
Amit felszállásnál érzékelsz, az többféle aerodinamikai és mechanikai hatás következménye (régebben alaposan kiveséztük itt és az index Propelleres Repülőszimulátorok topikjában), kis gyakorlással az oldalkormánnyal kordában tartható. Kitartás! -
A milyen és a hány az két különböző fogalom! Lacusch a gépek tipusára kíváncsi,gyanítom az érdekli egy vagy két motoros e a konstrukció.:D -
2 különfélével probálkoztam mind a 2 nél ugyan az a hiba
-
Lacusch69 #16324 Milyen repülőről van szó? -
Sziasztok Én most telepiítettem a programot és olyan kérdésem lenne hogy velem van a hiba vagy mivalami beállítással?
van egy Saitek x52-es Joystickem beinditom a motor gaztadok es egybol el kezd balra fordulni a gep ellen rudderezek de teljesen elforgatva probalok valahogy a felszállo pályán lenni extrem felszállás után nem birom egyenesbe tartani a gépet mintha nem lenne jól beállítva a joy de a controlsba ahol látom eaz elmozdulásokat ott ugy tunik mintha egyenesbe lenne! Kérlek segítsetek -
Solt #16322 Saturn, Tesco, Media Markt... -
Na azt megnézem még, de addig adhatnál tippet a beszerezhetőségére, mert a cdgalaxis-on már nincs meg, nem tudom megrendelni... :-( -
Solt #16320 Még annyit megnézhetsz, hogy a CCC-ben a Catalist AI mire van állítva. Nálam, ha tiltva van IL-2 alatt, akkor előfordul, hogy a textúrák hibásak lesznek... DCS alatt pedig, ha nem tiltom, akkor nincs függőleges szinkronizálás... szóval az még megér egy próbát! -
Jaja, eddig nálam is jól ment, de mindegy, valószínűleg az lesz, amit mondassz, mert ez a game megéri ezt a pénzt. -
Solt #16318 Szerintem vedd meg 2000.- Forintért 1946-t, és menni fog szépen minden! Nálam mind XP-n, mind Vistán hiba nélkül, minden maxon gyönyörűen megy! -
Hát feltettem az FB-t (eredeti), ott is hibázik az opengl mód, de a directx alatt jól fut és működik az esc parancs is... Viszont ebből nem tudok 4.08-as verziót csinálni. (Sajna a '46 csak "próbaverzióban" van meg)
Mondjuk tartom magam ahhoz, hogy a VGA jó, a játék is jó (mind az eredeti FB, és a biztonsági mentéses '46 is), de valamiért nem szeretik egymást... :-( -
Solt #16316 A játék eredeti?
Ha két oprendszeren is ugyanaz a hiba jelentkezik, akkor ugye az oprendszer hiba, és a driver hiba (mivel a két oprendszer ugye két különböző driver van) kizárva. Marad a VGA, vagy program hiba. Próbáld ki az ETS-t (Euro Truck Simulator), annak is van opengl módja. Nézd meg ott működik-e...
Szinte biztos, hogy nem driver hiba szerintem...