IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nah, én is vettem joystickot (végül Logitech Extreme 3D mellett döntöttem), és nagyon jó, megfelelően érzékeny, jól tudom irányítani a repülőket, stunt dolgokat végrehajtani. sokkal jobb mint gamepaddal (bár pl. a red bull air race jobban ment gamepaddal FSX -ben, de joyal mást rontok el, vmi viszont könnyebb).
Viszont most 1 nagy problémám van, az pedig a nézelődés. Balkézzel egérrel nem tudok rendesen nézelődni, meg ha ide rakom a joyt akkor kevés a helyem is rá. A yojstickomon viszont van 8 irányú gomb, ami elvileg nézelődésre van. FSX -ben nagyon jól tudok nézelődni vele, viszont ebben az IL-2-ben olyan, hogy ha felfele megnyomom, akkor így egyből felnéz teljesen (tehát nem tudok fokozatosan nézelődni, és nem is marad úgy). Nem lehet ezt valahogy átállítani? A controlsban sajnos nem találok olyan beállítást sajna. Így viszont esélytelen, hogy követni tudjam az ellenfelet :( Van valami megoldás erre?