91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Debrecenben az egyik toborzón beültettünk egy bácsit a monitor elé.
Az öreg nem sokat repült életében :) ha jól emlékszem Jakokkal, majd Mig- ekkel pár évtizedet. Na a kisöreg nézegette ,forgatta a botot ,ingatta a fejét majd tömören közölte ,hogy ugyan szép szines a kép meg minden de semmi ,ismétli semmi köze a repüléshez. -
természetesen én (mi) is realistic-on repülök, csak néhány dolgot hagyok bennt, ami a tájékozódást segít + illetve az unlimited ammo és fuel többnyire, mivel előbb meg kell tanulni hogy hogyan kell eltalálni a másik gépet. -
köszi 
il2-vel meg sztem az a baj, hogy olegék kezdeti lelkesedése elapadt, és egy arcade tömegszimulátor lett a játékból, kb 300 repülhető géppel
az a bajom, hogy a full real beállításokkal is a játék épphogy az arcade szint felett van
és ezt még lehet butítani szinte a nulláig, se sérülés, se dugó...
maradt volna az eredeti il2, minden frontról csak a fontosabb gépekkel, normális repmodellel, ultraüberrealizmus kapcsolóval, aztán ha vkinek nem tetszik, akkor butíthatja
na mindegy, nincs más
-
Lacusch69 #16512 Dehogynem hasonlítanak... Ránézésre... -
A Black Shark tényleg szimulátor.Az il-2-ről csak annyit,hogy régebben olvastam egy cikket ahol egy idős német pilótát megkérdeztek:mennyiben hasonlít a játék a valódi gépekre?Erre azt mondta,semmiben. -
Fordítva könnyebb tanulni minden realisztikusra a beállításoknál,aztán lehet az elején nehezebb de nem kell pl: "unlimited ammo" elvonó kúrát tartani.
DCS meg teljesen más téma -
AH-64 mint elfogóvadász.Azért óvatosan a dologgal,nehogy Oleg betegye az IL-2-be!:) -
Lacusch69 #16508 PhantomAss kolléga: most valamennyire megy az orosz Saitek oldal. Legalábbis a képei elérhetőek ITT. -
Azthiszem azt is kipróbálom ha meg tom szerezni, jónak tűnik nagyon :)
Jah elég érdekes, meg elég bugos is az FSX. Hajóról kellett felszállni eleve, és ha nem szállok fel elég gyorsan akkor kiírja hogy összetört a helikopter. :o -
Solt #16506 Egyébként nem kell a heli alá látni... amikor közelíted a leszálló helyet, akkor rögzíted a buksidban... majd a környezetedből fogod, kell tudnod, hogy mi van éppen alattad! :) -
Solt #16505 FS helikopter fizikája elég érdekes! :) Szerintem ebből a szempontból a DCS verhetetlen... elképesztő, hogy a Kamovval miket lehet csinálni... 360 függőlegesen, vízszintesen, oldalazás nagy tempóban... szóval nagyon nagy élmény... én szinte csak öröm repkedek vele... a fegyverzetét alig használom...
Rampstart klikkelve, majd fél tankkal fegyverzet nélkül vonat kergetés, sárga busz kergetés, necces helyekre leszállás.... :D -
Uhm... Flight Simulatorba én nagyon szenvedek a helikopterrel, még a leszálló bigyóra se tudok rászállni, csak oda tok leszállni ahol sok hely van :D (bár a fő probléma az az, hogy nem látok le a heli alá). Amikor át kell repülni a zöld kapukon, advanced fokozaton is megcsináltam már, aztán annak a küldetés végén meg egy mozgó hajóra kell leszállni. Azt is megpróbáltam már úgy 40x, de szerintem még csak közel sem jártam a sikerhez :D -
Solt #16503 Tessék gyakorolni! :) -
Valami thor.hu ról töltöttem le, és tényleg nem megy az XP-n. :)
Linux alá viszont sikerült felszuszakolni, az volt a baja hogy ékezet volt a könyvtárnévben, és rosszul volt beállítva a Wine.
Nézegettem most kicsit. Hátöh.. nehéz. Főleg csak billentyűzettel. :D -
Szeretnék így repülni flight simulatorban helikopterrel... :))) Ez valami ufo szimulátornak jobban elmenne :D -
Ez kell a kezdőknek!:D 

a komoly szim -
Én ezt azért kicsit megcáfolnám, szerintem az alapokat 2-3 óra alatt meg lehet tanulni (bár igaz én flight simulator-al kezdtem, és ott tanultam meg 2-3 óra alatt a repülési alapokat). Sikereket is lehet elérni, én kb. 4 óra gyakorlás után már lőttem 1-2 gépet. Multiban meg nagyjából egyszinten levőkkel kell gyakorolni, és akkor jó, lehet sikereket is elérni, ezért gyakorlunk mi Hamachin páran privátban, coop-ban és dogfight-ban.
Ha talál olyanokat akik nem akarnak teljesen profi szinten repülni és több évig gyakorolni, akkor még multiban is lehet nem komoly szándékkal játszani.
Bár én ilyen kettő között vagyok, nem akartam profi szinten repülni, de azért szeretném minél jobban elsajátítani,minél jobban kiismerni a játékokt, a repülőket.
Az persze igaz, hogy kiismerni teljesen nagyon sok idő.
Könny fokozatu AI pilóták ellen, meg kezdőkkel szemben lehet sikereket elérni, aztán lehet fokozni :-) -
Lacusch69 #16498 Valamit elQrtál, mert XP alatt szépen fut az ős Il-2 Sturmovik demója. Most is rajta van a gépemen, hogy a párom 8 éves unokaöccse miatt ne kelljen a teljes verziókat állandóan átállítgatni.
Ha esetleg rossz változatot találtál volna, EZ biztosan megy XP-n. (Csak most nem lehet letölteni...) -
Köszi a választ!
Akkor azt hiszem keresgélek az ismerőseim (ismerősei) között olyat aki komoly szimulátoros (megszállott? :), és kipróbálom nála. Majd kiderül hogy mennyire tetszik komolyan. :) -
Nos, a kérdéseidre a válaszok, a teljesség igénye nélkül:
Demo ügyben nem tudok nyilatkozni. Ha létezik is valami hozzá elég ... gagyi lehet. Az eredeti, dobozost, vagy a Steames verziót ajánlanám, ha komolyan érdekel a dolog.
Igen, nehéz az irányitás. Azért hívják szimulátornak, mert ezt a játékot nem lehet elsajátítani pár óra "repkedés" után. Botkormány mindenképp javallott a szimulátorhoz, Valamint, sok-sok idö, amit hajlandó vagy a tanulás fáradságos folyamatával eltölteni. A durva "fejmozgásokat" vélhetöleg valamilyen fejkövetö rendszerrel követték el (TrackIR, Freetrack, Webcam)
Javaslom, ebbe a játékba csak akkor kezdj bele, ha "komolyak a szándékaid", különben kevés sikerélményed lesz.
Magam néhány éve gyakorlok, repülök ezzel a szimulátorral. Repültem offline, online, virtuális században, mégis, mindig van ujabb tanulni való. Átlagos "pilótánál" jobbra mégsem merném magam értékelni. -
Sziasztok!
Elég rég játszottam "nagy" játékkal, mostanában csak néha-néha, akkor is valami opensource dologgal játszom. DE! Annyira megtetszettek az Il2-sturmovik / Pacific Fighters jutubos videók hogy ezt nekem ki kell próbálnom. :)
Előre is bocsi a béna kérdésekért (meg amiért nem nyálaztam át a 16e hozzászólást).
Létezik még a játszható demó fogalma? Pacific Fightershez nem találtam semmit, az IL2-höz sikerült letöltenem valamit, de az meg kehes. Linux alatt wine-nal futtatva a setup.lid fájl nem tetszik neki, windows xp alatt meg az hogy 16-bites programot ő nem futtat..
Másik kérdésem hogy nehéz az irányítás? Gondolom rendes botkormány nélkül esélytelen, de azokat a durva "fejmozgásokat" mivel csinálják, amikor körülnéznek a fülkében? -
Lebowski #16494 már szóltam a CIA-és haverjaimnak hogy fejtsék ugyan már meg :) -
Lacusch69 #16493 Dekódoljam?
-
Lebowski #16492 samu, pió, pana :D:D:D -
Lacusch69 #16491 Pl. én, meg mindenki más, akinek annyi ideje van játszani, mint nekem.
Samut, LG-t (stb) plazmát én sem használnék játszani, Piót, Panát lehet. -
Mondj olyat aki csak 1-2 órát használja a PC-t...
PC-re soha nem használnák Plazmát. -
Lacusch69 #16489 Szerintem emiatt ne vegyél LCD tv-t. Ha egyébként is tv-t akarsz venni, akkor (jóval)inkább plazma. Az újabb generációs Panákon (G11 panel, vagyis a 8-80-800 szériákon) pl. 1-2 óra PC használat legfeljebb enyhe, hamar eltűnő ghostingot okoz, beégést nem. Tv-ként meg ugye...
Olvasgasd EZT a topikot (nem azonos azzal, amit Bucser linkelt) -
Csak akkor ha a TV natív felbontásában tud a géped élvezhető Frameratet adni.
Bővebben Olvasgasd az LCD/Plazma TV-k topicot. -
Szerintem itt csak azt kell megnézni, hogy amikkel szeretsz játszani azok támogatják-e azt a felbontást, bár többnyire lehet arányt választani a tv-n. Én sem láttam még sajna hdtv-t gépre kötve, de biztos hogy jó. -
Két hét múlva
-
sziasztok!meg tudná valaki mondani h.hogyan működik a teamspeak?!
IL-2 be szeretném használni! -
Ki fogják adni. -
Köszi és nagyképernyős LCD tévével van tapasztalata valakinek?Érdemes ilyet PC-re kötni,mert valamelyiknek van olyan csatlakozója. -
jó ez a link, csak kicsit drága itt nálunk
én nemrég vettem angliából kb 33 ezerért , szal egy tizessel mindenképp olcsóbb
ha tudsz, inkább rendelj a neten -
PL itt.
TrackIR -
Érdeklődnék hogy honnan és hogyan érdemes Track IR-t beszerezni és hogy milyen fajtát.Egyébként mostanában azon is gondolkodom hogy LCD tévét kéne vennem ami PC-re is köthető.Azon játszani szimulátorral nagyobb élmény lehet.Valaki használ ilyen TV-t?Azt hiszem 4:3 képarányút kéne vennem de ilyet már sehol nem látok-legalábbis olyan nagyképernyősben nem. -
Az a BoB amire te gondolsz sajnos nem jött még ki.Szerintem azt már nem is fogják kiadni mert én nem ismerek olyan játékot amit kb.4-5 éves fejlesztés után sem adtak ki...Viszont létezik a BoB 2:Wings of Victory szim.ami szerintem nagyon jó és szép,csak sajnos multiban nem játszható.Itthon nem forgalmazzák de azért aki "ügyes" az be tudja szerezni.A landolást össze sem lehet hasonlítani az IL-2 ben tapasztalttal.Sokkal nehezebb és a motorkezelés is összetettebb.Érdemes kipróbálni. -
Gida! Fel tudnád tölteni valahova azt a gyakorlópályát amit beraktál múltkor? (dogfight gyakorló) Meg ha van még valamilyen jó gyakorló pálya azt is átküldhetnéd! :)
Az melyik küldetés volt, amikor a viharban kell felszállni? -
Majd "két hét múlva" Testvér...
-
imp99 #16476 Bob-al mi a helyzet kijött már?