IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én ezt azért kicsit megcáfolnám, szerintem az alapokat 2-3 óra alatt meg lehet tanulni (bár igaz én flight simulator-al kezdtem, és ott tanultam meg 2-3 óra alatt a repülési alapokat). Sikereket is lehet elérni, én kb. 4 óra gyakorlás után már lőttem 1-2 gépet. Multiban meg nagyjából egyszinten levőkkel kell gyakorolni, és akkor jó, lehet sikereket is elérni, ezért gyakorlunk mi Hamachin páran privátban, coop-ban és dogfight-ban.
Ha talál olyanokat akik nem akarnak teljesen profi szinten repülni és több évig gyakorolni, akkor még multiban is lehet nem komoly szándékkal játszani.
Bár én ilyen kettő között vagyok, nem akartam profi szinten repülni, de azért szeretném minél jobban elsajátítani,minél jobban kiismerni a játékokt, a repülőket.
Az persze igaz, hogy kiismerni teljesen nagyon sok idő.
Könny fokozatu AI pilóták ellen, meg kezdőkkel szemben lehet sikereket elérni, aztán lehet fokozni :-)