91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Richtofen
    Na lesz hent?
  • Scottt
    Srácok nektek van skin a 110-G4-es Vaddisznó alatt? Mert nekem ilyen void féle fehér skint hoz be,egy kis feketével a szárnyon..Hogy lehetne ráapliknálni valami új skint?
  • Lacusch69
    Marhafaggyú a munkámhoz, a paintball meg egy másik hobbym...
  • Lysandus
    Ha ez megy a bevetés alatt, én lőlek le! :-DDD
  • Richtofen
    Mi mindent tartanak otthon az emberek ;))

Én erre esküszöm: tisztára töröl, aztán fülpiszkálóval gépolaj vékonyan.
  • tothgyorgy
    Máma még nem ittunk semmit
    nem mehet ez így tovább.
    Inni kell ha meghalunk is.
    Igyunk hát az angyalát.
  • Her Laca
    Innom kell:) nyitva felejtettem a lapot oszt csodálkoztam,hogy nem nyitja meg.
  • Her Laca
    Bocs innen:)
  • Her Laca
    Innen!!

Pedig Tomcsi rakta össze:)))) Ti is sokat beszélgettek:D
  • Vogel
    Vállalom agresszor szerepét :> Friss hús :D

Viccet félretéve lehet én is jövök, csak be kéne szerezni ezt a modot, még saját oldalunkon sem találom :O
    Sound mod ill 6dof-al beenged szerver nem?
  • Sanyix
    shitek ellen kell a túlerő. Meg amúgy is mire átérünk csak pár percnyi üzemanyag marad :D
  • TG Gida
    Ja...Az a lényeg,hogy bőven túlerőben legyünk, tisztességtelen előny ugyanis nincsen:)
  • Her Laca
    Nos,szerintem a következő lenne a forgatókönyv.
    Egy megbeszélt időben összejövünk egy ts en, a hangzavar csökkenését kivárjuk,majd röviden ismerteti valaki a feladatot. Ezután behatolunk a serverre,gépbe pattanunk (ki,ki ami a szive vágya (minden köteléknek nyitunk külön ts szobát) (sugással persze mindenkihez lehet szólni)
    és ahogy mondottad mint anno a magyar hordák leabálunk mindent és mindenkit. :D Persze megoldható az is ,hogy csak egymás ellen ,de az kicsit több szervezést igényel,meg meg kell csinálni a map ot is megfelelő célpontok stb. De ha megkérem Máté kollegánkat biztos megoldja,(annak csak az a hátulütője ,hogy mindig a végletekbe esik és olyan légvédelmeket rak be mindenhová,hogy az az igazi Tom Cruse féle lehetetlen küldetés:)
  • PhantomAss
    lelkesítő induló
    ha ez fog szólni küldetés alatt, én is megyek
    egész jó ez a mos, a fóka fülkéje nagyon tetszik
    ezt olegék csinálták vagy modderek?
  • Sanyix
    akár írhattam volna azt is hogy lezergeljük :)
  • Lebowski
    lerusholunk :D:D:D bocsánat de ez tetszett :D
  • Sanyix
    Egyébként ez hogy is lenne? Felmegyünk a szerverre és lerusholunk mindenkit aki ott van, és ellenség, vagy így egymás ellen?
  • Sanyix
    finomabban fékezz akkor. Nekem csak modern futós gépekkel sikerül pont a pálya kezdetén földetérni (mert azokból látni normálisan a magasságot, meg hogy milyen sebességgel közeledek a földhöz), orrabukós rendszerűvel szinte mindig kb középen(kivéve aminek nincs elöl motorja, mert azokból kilátni) érek földet mert túlhúzom párszor, de így is simán megállok.

Dugónál meg oldalkormány tökig betekerve az ellenkező irányba, magasságikormány fullra lefelé, meg hirtelen gázadás. Bár a buzi p-39-et néha így sem lehet kihúzni belőle, de fókát, meg kb minden más gépet simán.
    főleg a p38-al lehet eldugózgatni, meg szaltózgatni szinte egy helyben állva, az bírja :)
  • Lebowski
    kérdésem arra irányult, hogy azt írtad, h védelemnek meg emilek. csak kötekszem :)
  • Ricardo74
    Gyakoroltam 5-fél hétig amit mutattál.
    Dugóhúzó ok, kivéve ha teljesen hason csinálja :(
    A leszállás meg háááát
    ált. pályáról lefut orradől (pedig húzom hasra fékezésnél veszettül)
  • Ricardo74
    Hogy neked mennyire igazad van:)
    A végén majd talán le is tudok szállni, ha ugyan eljutok odáig
  • Her Laca
    Mindent kenjél az a biztos:))
  • Her Laca
    Kit érdekel a végeredmény . Ha van kedvük a srácoknak egy együtt repülésre akkor szerintem nagy élmény ,az eredménytől függetlenül.
    Nem értem a kérdésed KV.
    Megjegyzem vannak itt igen jó pilóták ,én bízom benne hogy megoldják a feladatot. És nem kell startra várni mert dog server ,egyszerűen összejövünk egy adott időben és lebombázzuk a csatorna túlpartját,radarállomástól kezdve a kikötőkig. És közben valami lelkesítő induló menne ,és mindenki boldog:))
  • Sanyix
    Aha, és melyik részét kenjem? Azt a lyuk szélét vagy azt a gömb szelet bigyót amit a rugó nyom lefelé? Vagy mind2-t?
  • Lebowski
    szted a védelem egy nem összerázódott csapattal jobban fog menni mint anno velünk??:D
  • Lacusch69
    Marhafaggyú. Tökéletes.
    Meg a paintball markerek kenésére szolgáló fehér szilikonzsír. (Az átlátszó nem jó)
  • Lacusch69
    Hiába no, a biztonsági kód az biztonsági kód...
  • Her Laca
    Mert jobb és tartósabb sikosságot eredményez.
  • Sanyix
    Grafit?? Az minek is?
  • Her Laca
    Nem tudom de itt a honlapja. http://85.25.139.20/lw10/
  • Proview
    Mi a csatornás szerver IP-je? A játékból IP beírással lehet csatlakozni?
  • Her Laca
    Bármi jó ami csúszik:))) Nekem grafitos gépzsír ,de van akink disznózsír,kézkrém,stb. Ajánlom,hogy egy kis edénybe nyomj sprajt majd ceruza hegyéről csiszolj rá grafitot. Keverd össze aztán pl fülpiszkával kend be a területet.
  • tothgyorgy
    Én Saitek cyborg 3d-t használok. Iszonyat nehéz volt. Afórumtársak ajánlották zsirozzam be. És láss csodát: mint a vaj. Persze lehet nálad nem jó, esetleg kárt tesz a drága műszerben.
  • Sanyix
    btw szilikonos (elvileg súrlódáscsökkentős) spray fújós bevonat x52 bot csúszkálós részére (ami néha nehezen csúszik) az szerintetek milyen dolog? Csak mert nem akarom még rosszabbá tenni.
  • Sanyix
    ju 88 is kéne nem? Ja mondjuk az is stuka, csak nagy :D azzal lehet hogy én is ellennék, hiszen viszonylag gyors, erős motorja van, és zuhanóbombázó.
  • Her Laca
    Itten nem az lenne a lényeg,hogy ki milyen profi ebben vagy abban.
    Hanem,hogy egy mapon ,összerádiózva(természetesen betartva a rádióforgalmazás szabályait) egymást segítve egy élvezetes sok gépes gigarepülést valósítsunk meg. Pl 10gépes bombázó kötelék He111 el ÷stukák
    ,no meg emilek a védelemre. Szerintem nagy élmény és talán kicsit összehozza az IL2 fanokat,egy két közös repkedés.
  • tothgyorgy
    Én is mennék. Most töltöm a 4.09-t, kéne 1 modswitcher is.
  • Sanyix
    énis jelenteznék erre az össznépi lövöldözésre, tökmindegy mivel repülök, egyik se megy jól :D ja de a level bombázós téma az kizárt :), csak sima revis, körülbelül típusú bombázás megy :D
  • tothgyorgy
    Haha!
    De ha nem a homecomputert használom, nagyon fájni fog a fejem.
  • Ricardo74
    Mi következik ebből?
    Bármekkora is a "vinyónk" egy nő 3*annyi adatot képes tárolni.