91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • i robot
    Már látom ahogy London atomjaira hullik.
  • Ricardo74
    Előtte nyomhatunk egy két gyakorlót valahogy mert szerintem nem igazán vagyunk összeszokva ( persze ez nem mindenkire vonatkozik ahogy szombaton láttam, megvannak a track-ek is ).
  • Csanjedi
    Sziasztok,

nem rég megtanultam ezt a level bombing (precision bombing) dolgot. Észrevettem, hogy a Bob szerveren van pár erre alkalmas gép, He-111, Ju-88, és arra gondoltam, felbuzdulva a multkori sikeres bombázásokon, hogy lehetne kötelékben, pár bombázó plusz vadászkisérettel pár magasbomázó támadást inditani a szerencsétlen repterek ellen. Megpróbáltam egyedül meglepni egy pár repteret, az elsőt 2500, a másodikat 3000 méter magasból, azonban mivel egyedül voltam, könnyeb elbántak velem. Ha összeállna egy 4-5 fős csapat, akkor szerintem elég korrekt károkat lehetne okozni az ellenséges oldalon.
  • Scottt
    Írd fel txt-be :)
  • Ricardo74
    Amúgy ha a héten lesz valamikor időtök össze lehetne hozni egy kis tanító-gyakorló repülést? Felmerült egy csomó kérdés persze a felét addigra elfelejtem!
  • Ricardo74
    köszönöm!
    Így mindjárt más a dolog, remélhetőleg ettől jobban lövök majd mint eddig.
  • Her Laca
    Ment privibe
  • Ricardo74
    Sziasztok!
    Valaki mondta szombaton a csatorna party alatt, hogy van javítása a Bf-109-eknél előforduló hibákra.
    pl: az a r@hadt kábel takarja a lőszermennyiséget
    akinek van légyszi tegye fel. köszi

• Richtofen
    Az AI-k gyorsabbak a nem AI gépeknél, és nem is melegszenek túl soha. (próbáld ki offline, bármilyen gépet hevíts túl, és autopilóta bekapcs)

Meg valószínüleg az AI úgy trimmel ahogy ember soha nem fog
  • Sanyix
    vanmég :) elkezdtem az iwo jimás hordozós karriert :), no instant success-el, úgy a kihívás, ha a kész küldetést egy rossz leszállással lenullázhatom XD

Egyébként itt is olyan szépségek vannak, zero-t későbbi változatot, f4u-val úgy 1,2km-ről 4 perc alatt értem utól hogy le tudtam lőni, az is egy 700 méterről leadott rövid sorozat volt. ja persze 110%-os gáz, zárt radiátor volt, hogy minél gyorsabban menjek. Valahogy ha én ülök benne nem ilyen fürge a zero...
    Viszont az is fura, hogy ugyanekkor egy üldöző zerot leráztam a gyorsabb gépes taktikámmal (eltávolodok 1km-re, majd fölfelé bukfenc szembe repülök vele, de jóval fölötte, az meg követni próbál, átesik, és már nem is ő követ, hanem én őt (most ez úgy alakult hogy a kötelék másik gépe érte útól, mert szendvicseztünk)). fura hogy néha megy az ai superrocketbooster, néha meg nem...
  • Richtofen
    Itt van pár video.
    (Videos/Training)
  • Sanyix
    hát omg ez az f4u ez jóóó
    tökjó belőle a kilátás (kivéve hátra, mert arra 0) brutális mennyiségű lőszer van rajta, gyors, jól iránytható(bár úgy tűnik hogy oldalra szeret csúszkálni, ami nem valami jó célzásnál), és igazi vadász-bombázó. Hah nem hittem volna hogy lesz a p38-on kívül más amcsi gép amit nem fogok utálni :D
  • Lacusch69
    Érdekes statja van Permon kollégának... Létezhet, hogy 34db Blenheim bevetésből egyszer lőtték le, az is másfél hete volt?

STAT
  • Her Laca
    Bizony ,én is elcsodálkoztam. De az hagyán. Egy Hawk -ot üldöztem utána,nyomtam a lőszert mint süket a csengőt de még csak meg se karcoltam. Azért általában hat órából bárkit lelövök ,de ez még csak benyát se kezdett húzni. Nekem is az a véleményem,hogy talán vannak eltérések(Nem is akarok rosszra gondolni) ami miatt előfordulnak hasonló esetek.
  • Balumann
    uh szép leszállás :S
  • Sanyix
    régen én is szállogattam le rá p38-al, meg bf-110-e, meg il2-vel, de az olyan izé volt :\ volt mikor a zero kampója nem kapta el a drótkötelet, és 2 méterre a hajó végétől fékkel megálltam :D
  • Bucser
    Mi messzával játszottuk az anyahajóra szállást:) Izgisebb volt anno:)

Vagy mondjuk a Heinkel:)
  • Lacusch69
    LACA:

A mai Blenheim-sztorira visszatérve: próbálj ki offline QM egy E1 Messzert baráti Blenheim ellen 6órából. Meglepő, de könnyedén le lehet lőni...
    Lehet, hogy ennek a Permont gyereknek valami más mod is volt a gépén?

Többieknek: ma délután Lacával párban aprítottunk egy B.-et, beleengedtük mind a ketten az E1 lőszerkészletét (10% találat biztosan volt közelről), kicsit szórta a törmeléket, de füstölés nélkül hazament...
  • Scottt
    Tudom,szerintem 500-as oldással menne:) De hát kényelmes offline szobapilóta minek idegeskedjen?Itt nincs stat,se senki aki beleszól,kiröhög csítel:)

Srácok a Grafit-Disznó zsír nagyon jó,meg kentem vele a Kiborgot mintha újjászületett volna a baba:)
  • Lebowski
    később majd belejössz. anno mi kb 1200-1500ről borítottunk 650-700as oldás mellett. sokkal gyorsabb. meg mire stukával eléred a 3000et addigra ledurrogtatnak lezán. mert sokkal nehezebb megvédeni ugyebár.
  • Scottt
    Eskü?:O
    ÓÓÓÓhogyaza macska rugja meg.
    Stukánál ha 3000ezerről zuhanok 75méterre állítom azon még felhúzza,így tuti van időm célozni.

Gondolom rossz helyen kopogtatok de azért megkérdem: Valakinek meg van a B-29es cockpit v3 vagy a v3.1-es változata?
  • Lebowski
    pont ezért kell borítás után 0ra levenni a gázt minden repülőnél.!
    stukánál meg beállítod az oldási magasságot 550-felfele és magától kihúzza -ha bekapcsoltad a légféket- oldás után.
  • Lebowski
    tomcsi féle modban benne van a 4.09! azért 600 mega :D
  • Sanyix
    köszi.

btw valaki küzdött az f4u-s anyahajós leszállással, most gyakoroltam egyet: trk, 4.09 betas
  • Scottt
    4.09 kell
  • Scottt
    Csak a lényeg van benne az a 2-3 új gép meg az a néhány új map.100mega,gondolom nincsenek benne új effektek meg 20kiló új repülő[Bár sztem az a 600mega csak a B-29es új fülkéjéért megéri:)
  • Sanyix
    zuhanó tök egyszerű, majdnem a célpont fölé repülsz vízszintesen, majd fejreállsz, és lefordulsz függőlegesen a föld felé ha jól csináltad, a célkeresztednél lesz a célpont, kicsit korrigálsz, majd kidobod a bombákat és felhúzod. Minden géppel lehet csinálni, bár me-262-vel nagyon gyorsnak kell lenni a célzással, mert nagyon elkezd nőni a sebessége a fékszárny hiánya miatt.
  • Sanyix
    valaki be tudná linkelni ezt a csatorna modot nyersen 4.09 meg fél il2 nélkül?
  • Lysandus
    Köszönöm, erre már én is nagyon vártam. De nem igazán értem, hogy a Tomcsi féle modhoz a 4.09 mod on vagy a 4.09 mod off-ot kell indítani. Én értelemszerűen a mod on verziót indítanám, csak most megzavart vmi.

Még egy kérdés: a Tomcsi féle modhoz kell a 4.09 béta, vagy rárakhatom a 4.08m-re is?
  • Balumann
    Azt megköszönném!
  • Fürtös
    Balu ha gondolod segitek csinálok egy tracket.
    Nem nehéz csak elsöre tünik annak.
  • Balumann
    Igen, az nem is megy nekem a vízszintes bombázás, ezért is írtam hogy a zuhanóbombázós tracket küldjetek ha tudtok :D
  • Scottt
    1.7Pentium Ati 9250(128mb) 512mb.
    Szóval tiednél gyengébb:P
    De kipróbálom low landspace detaillal:)
    Balu:Vízszintes bombázni csak érzésből lehet sztem,de még az se tuti.Az igazi férfiak 88-assal zuhannak a célra,halálpontos és nagy bombateher:)
  • TG Gida
    Nem működik a track letöltés a server csere óta.
  • Balumann
    Én annak is örülnék, de nekem csak 1 lett, azt is a hátsó gunnerem lőtte ki valószínűleg :D Mondjuk igaz én többnyire bombázni próbáltam amihez nem ártott volna legalább az alapokat tudni :P
  • Csanjedi
    megtaláltam a statot, hát, 4 kill, nem sok, de azért kezdőtől talán ez is jo. (10 death)
  • Fürtös
    Hello nekem is kevés a gépem,amd2.8+ ati9600xt 512ram de on-line low landscape detaillal elmegy simán,tegnap meg is szivtam miatta mert singlebe max graffal tolom és ugy maradt:D
    Gyönyörü kötelék Herrlacával áthuztunk szénné löttük az egyik repteretmajd a hazauton nekiállt töltögetni a drága irányitás 0 kép kimerevedik és a következö részben már a parton füstölögtek a roncsaim....
  • Csanjedi
    kérdésem, hogy a hyperlobbyban a bob szerverhez tartozó statot hol lehet megtekinteni. előre is köszönöm.
  • Csanjedi
    Nagyon köszönöm hogy részt vehettem tegnap a bevetéseken, maradando élmény volt az biztos, kevés sikerrel, talán két repcsit ha lelőttem, és engem inkább lőttek, de azt hiszem a hangulat kárpótol mindenért. Egyetlen szivfájdalmam, hogy a látványért megfizetek, mert a sima IL2-höz képes sajnos eléggé akadt. Majd a beállitásokon még finomitanom kell.
  • Balumann
    Köszi! Találtam név alapján 1-2 ígéretes videót, de sajna nem tudom letölteni :S Rámegyek hogy "!! Letöltöm a tracket !!" és visszadob a kereső oldalra.