91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Már látom ahogy London atomjaira hullik.
-
Ricardo74 #16874 Előtte nyomhatunk egy két gyakorlót valahogy mert szerintem nem igazán vagyunk összeszokva ( persze ez nem mindenkire vonatkozik ahogy szombaton láttam, megvannak a track-ek is ). -
Sziasztok,
nem rég megtanultam ezt a level bombing (precision bombing) dolgot. Észrevettem, hogy a Bob szerveren van pár erre alkalmas gép, He-111, Ju-88, és arra gondoltam, felbuzdulva a multkori sikeres bombázásokon, hogy lehetne kötelékben, pár bombázó plusz vadászkisérettel pár magasbomázó támadást inditani a szerencsétlen repterek ellen. Megpróbáltam egyedül meglepni egy pár repteret, az elsőt 2500, a másodikat 3000 méter magasból, azonban mivel egyedül voltam, könnyeb elbántak velem. Ha összeállna egy 4-5 fős csapat, akkor szerintem elég korrekt károkat lehetne okozni az ellenséges oldalon. -
Írd fel txt-be :) -
Ricardo74 #16871 Amúgy ha a héten lesz valamikor időtök össze lehetne hozni egy kis tanító-gyakorló repülést? Felmerült egy csomó kérdés persze a felét addigra elfelejtem!
-
Ricardo74 #16870 köszönöm!
Így mindjárt más a dolog, remélhetőleg ettől jobban lövök majd mint eddig.
-
Ment privibe -
Ricardo74 #16868 Sziasztok!
Valaki mondta szombaton a csatorna party alatt, hogy van javítása a Bf-109-eknél előforduló hibákra.
pl: az a r@hadt kábel takarja a lőszermennyiséget
akinek van légyszi tegye fel. köszi
-
Richtofen #16867 Az AI-k gyorsabbak a nem AI gépeknél, és nem is melegszenek túl soha. (próbáld ki offline, bármilyen gépet hevíts túl, és autopilóta bekapcs)
Meg valószínüleg az AI úgy trimmel ahogy ember soha nem fog -
vanmég :) elkezdtem az iwo jimás hordozós karriert :), no instant success-el, úgy a kihívás, ha a kész küldetést egy rossz leszállással lenullázhatom XD
Egyébként itt is olyan szépségek vannak, zero-t későbbi változatot, f4u-val úgy 1,2km-ről 4 perc alatt értem utól hogy le tudtam lőni, az is egy 700 méterről leadott rövid sorozat volt. ja persze 110%-os gáz, zárt radiátor volt, hogy minél gyorsabban menjek. Valahogy ha én ülök benne nem ilyen fürge a zero...
Viszont az is fura, hogy ugyanekkor egy üldöző zerot leráztam a gyorsabb gépes taktikámmal (eltávolodok 1km-re, majd fölfelé bukfenc szembe repülök vele, de jóval fölötte, az meg követni próbál, átesik, és már nem is ő követ, hanem én őt (most ez úgy alakult hogy a kötelék másik gépe érte útól, mert szendvicseztünk)). fura hogy néha megy az ai superrocketbooster, néha meg nem... -
Richtofen #16865 Itt van pár video.
(Videos/Training) -
hát omg ez az f4u ez jóóó
tökjó belőle a kilátás (kivéve hátra, mert arra 0) brutális mennyiségű lőszer van rajta, gyors, jól iránytható(bár úgy tűnik hogy oldalra szeret csúszkálni, ami nem valami jó célzásnál), és igazi vadász-bombázó. Hah nem hittem volna hogy lesz a p38-on kívül más amcsi gép amit nem fogok utálni :D -
Lacusch69 #16863 Érdekes statja van Permon kollégának... Létezhet, hogy 34db Blenheim bevetésből egyszer lőtték le, az is másfél hete volt?
STAT -
Bizony ,én is elcsodálkoztam. De az hagyán. Egy Hawk -ot üldöztem utána,nyomtam a lőszert mint süket a csengőt de még csak meg se karcoltam. Azért általában hat órából bárkit lelövök ,de ez még csak benyát se kezdett húzni. Nekem is az a véleményem,hogy talán vannak eltérések(Nem is akarok rosszra gondolni) ami miatt előfordulnak hasonló esetek. -
uh szép leszállás :S -
régen én is szállogattam le rá p38-al, meg bf-110-e, meg il2-vel, de az olyan izé volt :\ volt mikor a zero kampója nem kapta el a drótkötelet, és 2 méterre a hajó végétől fékkel megálltam :D -
Mi messzával játszottuk az anyahajóra szállást:) Izgisebb volt anno:)
Vagy mondjuk a Heinkel:) -
Lacusch69 #16858 LACA:
A mai Blenheim-sztorira visszatérve: próbálj ki offline QM egy E1 Messzert baráti Blenheim ellen 6órából. Meglepő, de könnyedén le lehet lőni...
Lehet, hogy ennek a Permont gyereknek valami más mod is volt a gépén?
Többieknek: ma délután Lacával párban aprítottunk egy B.-et, beleengedtük mind a ketten az E1 lőszerkészletét (10% találat biztosan volt közelről), kicsit szórta a törmeléket, de füstölés nélkül hazament... -
Tudom,szerintem 500-as oldással menne:) De hát kényelmes offline szobapilóta minek idegeskedjen?Itt nincs stat,se senki aki beleszól,kiröhög csítel:)
Srácok a Grafit-Disznó zsír nagyon jó,meg kentem vele a Kiborgot mintha újjászületett volna a baba:) -
Lebowski #16856 később majd belejössz. anno mi kb 1200-1500ről borítottunk 650-700as oldás mellett. sokkal gyorsabb. meg mire stukával eléred a 3000et addigra ledurrogtatnak lezán. mert sokkal nehezebb megvédeni ugyebár. -
Eskü?:O
ÓÓÓÓhogyaza macska rugja meg.
Stukánál ha 3000ezerről zuhanok 75méterre állítom azon még felhúzza,így tuti van időm célozni.
Gondolom rossz helyen kopogtatok de azért megkérdem: Valakinek meg van a B-29es cockpit v3 vagy a v3.1-es változata? -
Lebowski #16854 pont ezért kell borítás után 0ra levenni a gázt minden repülőnél.!
stukánál meg beállítod az oldási magasságot 550-felfele és magától kihúzza -ha bekapcsoltad a légféket- oldás után. -
Lebowski #16853 tomcsi féle modban benne van a 4.09! azért 600 mega :D -
köszi.
btw valaki küzdött az f4u-s anyahajós leszállással, most gyakoroltam egyet: trk, 4.09 betas -
4.09 kell -
Csak a lényeg van benne az a 2-3 új gép meg az a néhány új map.100mega,gondolom nincsenek benne új effektek meg 20kiló új repülő[Bár sztem az a 600mega csak a B-29es új fülkéjéért megéri:) -
zuhanó tök egyszerű, majdnem a célpont fölé repülsz vízszintesen, majd fejreállsz, és lefordulsz függőlegesen a föld felé ha jól csináltad, a célkeresztednél lesz a célpont, kicsit korrigálsz, majd kidobod a bombákat és felhúzod. Minden géppel lehet csinálni, bár me-262-vel nagyon gyorsnak kell lenni a célzással, mert nagyon elkezd nőni a sebessége a fékszárny hiánya miatt. -
valaki be tudná linkelni ezt a csatorna modot nyersen 4.09 meg fél il2 nélkül? -
Lysandus #16847 Köszönöm, erre már én is nagyon vártam. De nem igazán értem, hogy a Tomcsi féle modhoz a 4.09 mod on vagy a 4.09 mod off-ot kell indítani. Én értelemszerűen a mod on verziót indítanám, csak most megzavart vmi.
Még egy kérdés: a Tomcsi féle modhoz kell a 4.09 béta, vagy rárakhatom a 4.08m-re is? -
Azt megköszönném! -
Fürtös #16845 Balu ha gondolod segitek csinálok egy tracket.
Nem nehéz csak elsöre tünik annak.
-
Igen, az nem is megy nekem a vízszintes bombázás, ezért is írtam hogy a zuhanóbombázós tracket küldjetek ha tudtok :D -
1.7Pentium Ati 9250(128mb) 512mb.
Szóval tiednél gyengébb:P
De kipróbálom low landspace detaillal:)
Balu:Vízszintes bombázni csak érzésből lehet sztem,de még az se tuti.Az igazi férfiak 88-assal zuhannak a célra,halálpontos és nagy bombateher:) -
Nem működik a track letöltés a server csere óta. -
Én annak is örülnék, de nekem csak 1 lett, azt is a hátsó gunnerem lőtte ki valószínűleg :D Mondjuk igaz én többnyire bombázni próbáltam amihez nem ártott volna legalább az alapokat tudni :P -
megtaláltam a statot, hát, 4 kill, nem sok, de azért kezdőtől talán ez is jo. (10 death) -
Fürtös #16839 Hello nekem is kevés a gépem,amd2.8+ ati9600xt 512ram de on-line low landscape detaillal elmegy simán,tegnap meg is szivtam miatta mert singlebe max graffal tolom és ugy maradt:D
Gyönyörü kötelék Herrlacával áthuztunk szénné löttük az egyik repteretmajd a hazauton nekiállt töltögetni a drága irányitás 0 kép kimerevedik és a következö részben már a parton füstölögtek a roncsaim.... -
kérdésem, hogy a hyperlobbyban a bob szerverhez tartozó statot hol lehet megtekinteni. előre is köszönöm. -
Nagyon köszönöm hogy részt vehettem tegnap a bevetéseken, maradando élmény volt az biztos, kevés sikerrel, talán két repcsit ha lelőttem, és engem inkább lőttek, de azt hiszem a hangulat kárpótol mindenért. Egyetlen szivfájdalmam, hogy a látványért megfizetek, mert a sima IL2-höz képes sajnos eléggé akadt. Majd a beállitásokon még finomitanom kell. -
Köszi! Találtam név alapján 1-2 ígéretes videót, de sajna nem tudom letölteni :S Rámegyek hogy "!! Letöltöm a tracket !!" és visszadob a kereső oldalra.