IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyix
    vanmég :) elkezdtem az iwo jimás hordozós karriert :), no instant success-el, úgy a kihívás, ha a kész küldetést egy rossz leszállással lenullázhatom XD

Egyébként itt is olyan szépségek vannak, zero-t későbbi változatot, f4u-val úgy 1,2km-ről 4 perc alatt értem utól hogy le tudtam lőni, az is egy 700 méterről leadott rövid sorozat volt. ja persze 110%-os gáz, zárt radiátor volt, hogy minél gyorsabban menjek. Valahogy ha én ülök benne nem ilyen fürge a zero...
    Viszont az is fura, hogy ugyanekkor egy üldöző zerot leráztam a gyorsabb gépes taktikámmal (eltávolodok 1km-re, majd fölfelé bukfenc szembe repülök vele, de jóval fölötte, az meg követni próbál, átesik, és már nem is ő követ, hanem én őt (most ez úgy alakult hogy a kötelék másik gépe érte útól, mert szendvicseztünk)). fura hogy néha megy az ai superrocketbooster, néha meg nem...