91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #16955 pár kommentel lejjebb minden kérdésedre megvan a válasz.... -
köszönöm a tippeket, probálkozni fogok. én is kaptam pár tippet egy másik forumon, most munkába vok, ugyhogy nem tom megirni, de amint hazaérek beilesztem, bár én egyelőre nem nagyon tudtam azt értelmezni. -
Nem szükséges az unistall. Söt, ha van helyed, csinálj a feltelepitett szimulátorrol egy másik alkönyvtárba egy komplett másolatot. Erre a másolatra tedd fel a csatorna MOD-t. Persze, ez az út csak abban az esetben járható, ha megfelelö nagyságú tárhellyel rendelkezel. Ebben az esetben nem kell a switcherrel sem bajlodni. Teszel ki még egy ikont az asztalra. A Hyperlobby sem okozhat problémát. Amielött be csatlakozol, Shift+Ctrl+Connect. Ha praktikusan választottad meg a két Il-2 alkönyvtár nevét,akkor az útvonalon elegendö néhány betü átírása, máris a másik MOD-l csatlakozik a lobby.
Ezt a dupla Il-2 alkönyvtárat abban az esetben javasolt használni, ha eléggé egyedi a config.ini beállítása, vagy esetleg már egy jól beállított MOD-l használod.
Nálam mindenképp ez volt a járható út. Sound MOD-t, TrackIR 6DOF MOD-t, speciális felbontást (3840x1024), valamint egyedi X52 configurációt használok. Komoly munka lett volna ezeket ujra beállitani egy frissen ujra huzott Il-2 szimen. -
Most még az Il-2 1946 van fenn 4.08-as moddal,erre telepítsem rá a 4.09-es csatorna modot vagy uninstalláljam és az alap 1946-ra?És a mod switcher a 4.09-esre vitt verziót hogy fogja 4.08-asra visszaváltani?Hogy érdemes telepíteni ha a két verzió közt akarok váltogatni? -
Kösz a linket,most tényleg rendesen lejött a cucc.
-
Nekem nem süllyed. Maximum akkor ha ledurrantják az egyik motort, de az is csak akkor ha elkopott a sebesség. -
Lebowski #16949 régen a flaps volt hatással a szintbentartóra. ma már nemtom. nemlehet h elfelejtetted behúzni? -
Lebowski #16948 levelstabba hiába trimmeled a magasságit.csak a csűrőt és a lapátot lehet. -
Fürtös #16947 Csanjedi milyen motyot viszel? mert 2xsc2000 el bizony süllyed rendesen de tudsz trimmelni,4xsc500 al is süllyed de ott már nagyon keveset. -
Nekem egy métert nem ereszkedik,csak az irányszöget nem tartja de ez azon a "rövid" távon(amíg 85ről visszamászik kb 40-re[Úgy emlékszek ott körül oldja a bombákat] nem befolyásol semmit^^ -
istikovacs76 #16945 Csanjedi, tényleg nagyon gáz az írásod. Legalábbis nekem borzalmas olvasni. "Vok, akor, tom, álitgaok, vki"
De szeretem a nyelvújítást.:)
-
vok nincs, wok van :D -
bucsher #16943 flashgetnek add be ezt a linket, tutira lejön. -
Lebowski #16942 A3as fóka van. a többi is van amit leírtál. van még 110es is. természetesen mindegyik oldal a megfelelő gépekkel repül, különben értelme nem lenne a modnak. -
Még 1 kérdés:Az 1940-es Angliai Csatában-amit feldolgoz a mod-még csak Bf 109E1-E-3és E4-es létezett.Legalábbis őszig míg a csata eldőlt.A Fw-190 Spit Mk Vb,Hurricane MkII,Bf 109F már csak 1941 vége felé jelentek meg.Így van a játékban is,a szerveren vagy összevissza mindenfélével lehet lenni? -
Van Bf 109E-1 meg 3-as is a csatorna modban?Ezek a gépek külsőre is különböztek kissé az E-4-esektől mert még gömbölyített kabintetejük volt szemben az E-4 szögletes tetejével.Ezt is átalakították az E-1 eseken?Szépek a 109-es fülkék?Már nagyon kíváncsi vagyok de ez a nyamvadt link nálam nem töltődik be. -
Megtaláltam a dongós oldalon is a linket:ugyanezt az üzenetet írja és nem jön be.Kezd kiolvadni a biztosíték csak nehogy a monitor lássa kárát...
Nem tudja valaki miért nem jöhet be nekem ez a link-firefoxom van,sütik engedélyezve vannak.És hol találhatnék még linket a csatorna modhoz? -
Csak nálam nem működik a link vagy másnak se?Error establishing connect-ami nemtom mit jelent pontosan.A másik dongós linket sem hozta be miért vajon?Most megpróbálom megkersni az oldalt. -
nem tom miért akar midnenki lebeszélni eről:D én szivesen álitgaok, csak akor minek van auto stab. na mindegy:) -
Lebowski #16936 pont ez a lényeg hogy folymatosan állítgatod. ha nemtetszik ez a macera és a türelmesség akkor ez nem a tet tereped. -
A következő probléma merült fel: ju.88-assal probálkoztam level bombing-ot. Bekapcsolom a level stabilizert bármilyen magasságban, és 5fokos szögben elkezd ereszkedni. Igy nem tudom használni, mert folyamatosan állitgatni kell a magasságot és sebességet. Kérem, ha vki tapasztalt hasonlot, és orvoslást is tud rá, akor irjon; köszönöm! -
Kell a sound mod a cockpitekhez.A 4.09 2új mapot tartalmaz meg egy rakat új skint(?)
Rakd fel tomcsi oldaláról a Csatorna modot mindne benne van 4.09,összes mod,pit stb. -
Hogy lehet a lobbyn ilyen 1 vs. egy dogfight szerverhez csatlakozni,mi a neve?
-
A lobbys BoB szerverre tényleg kell a 4.09b patch?Csatlakozni akartam és asszem ezt kérte-nem engedett be.Van e olyan szerver(vagy több is esetleg) ami beenged a Soundmoddal de mégis realisztikusak a beállításai?Főleg az új cockpitok miatt akarom megint feltelepíteni a soundmodot,eddig csak azért nem tettem mert nem engedett be a spit vs. 109.Még 1 kérdés:Csak a soundmod telepítése után lehet az új cockpitokat telepíteni vagy a 4.09-es patch-re is,és mit tartalmaz a 4.09? -
Lebowski #16931 #16918 oly mindegy hova állítod, úgyis el kell tekerni
#16919 nemszoktam msn-ezni, úgyhogy majd találunk egyéb csatornát remélem :)
#16924 minden köcsög edény, de nem minden edény köcsög! :) -
Fürtös #16930 hmm nem megy a BoB server? lobbyban nem látom... -
Solt #16929 Persze... ha már szakmailag nem tudok hozzászólni, jelzem, hogy vagyok! :D -
Solt:Te mindenhol tudsz offolni?:)
Csináltam Tracket,csak úgy random valami orosz város ipar negyedére dobtam két sc-2000ezrest, milliméter pontosan oda estek ahova szántam őket.Tényleg eszeveszett pontos ha a szálkereszt együtt mozog a céllal.
Akinek kell az írjon pm-et:) -
job ha az embernek nincsenek szélsőséges nézetei, mert mindennek megvannak az okai. én is befejezem. :) -
Solt #16926 Az egyetemi oktatásról, annak színvonaláról, és az ott tanítottakról (bizonyos témákban) megvan a véleményem! Méghozzá elég lesújtó, de ebbe nem megyek bele, mert megkapjuk itt a magunkét az off témáért! :D
A lényeg, hogy volt pár derült percünk! :)) -
tudom, kb minden szóra lehet vmi kritikát találni, ezt azegyetemen megtanultam, ugyhogy fel is adtam a vitát a tudományos élettel, inkáb járom a magam útját, és veled élcelődöm, remélem nem vagy egyetemi tanár, ha igen, akor semi esetre nem bántás;) -
Solt #16924 Amiről te beszélsz az kerámia (váza, köcsög, stb), nem edény! :)) Egy dolog kérhető számon rajtam, az pedig az edénynek a jelzője... vagyis, hogy vas! :D
Ui.: Szóval nem ellenkezem, félre ne érts... csak annak szoktam ezt megemlíteni, akiben látom a lehetőségét, hogy mondadóm magjai termékeny talajra hullnak! :D -
a vok nem kínai edény, a kínai edény kerámia égetésével jön létre, és legkorábban 5-6000 évvel ezelőtt készítettek ilyeneket a jangshao és lungshan kultúrákban. a vok öntöttvas vagy acél edény, melyet a délkelet-ázsiai kultúrák használnak előszeretettel. de nem kínai. hol a pontosság kérem:) -
Solt #16922 Neeeeem! :D Nincs nyelvi erőszak! A vok egy kínai edény... nem fogy ki a tinta az írógépből, és erdőket sem kell kivágni... van hely és idő bőven, hogy ezen a csodálatos nyelven, szépen, tiszteletben tartva kifejezzük magunkat! :)
Örök hálám! :D -
persze h értelmes ember vok;) de muszáj röviditeni, máskülönben elmebeteg leszek mire mindent leirok gyapjupontosan. tessék kicsit silabizálni.
ja és Csan, ez igy sztem kiejthető, elvégre Csanád a nevem:) -
Solt #16920 Ha ez a "vok" megint előfordul, azonnal kitiltatlak ArmA TS-ről! :D Értelmes ember vagy... ne már... ;) -
na hát én még elején vok a tudományomnak, szal még nem vok teljesen kiábrándulva belőle, lévén program és nem valoság, nyilván lehet sok kivetnivalot találni, én soha életemben nem bombáztam valoságban, nem is fogok, ugyhogy nyilván nem tudom megitélni a dolgot csak max jozan észel megközeliteni, de nekem ép elég az is hogy a játék keretein belőül az azon kötöttségek mellet sikerül vmit kisajtolni magambol.
igyekszem jelezni ha fent vok, msnen el tudsz érni Leb. -
Fürtös #16918 Csak csendben kérdezem meg sebességnek mit álitotok be a bombacélzon?
Mert nekem mindig oda esik a motyo ahova szeretném...én a Bombázotiszt müszerei alapján álitom be a sebességet és magasságot...nem pedig a bal also sarokban megjelenö csiterkijelzön:D -
Juppié...megvan a dobozos eredeti '46-om végre sikerült beszereznem! Már csak azért izgulok, nehogy ugyanazokat a hibákat dobja, mint a "biztonsági másolatom". -
Fullon müxik a kamuflázs :) az nem jó