91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Direkt nem reagáltam az első hozzászólásodra(nem tartottalak méltónak rá),de látom nem vagy reménytelen eset. Nézd ,kedves fiatal aktivista barátom.Legelső hozzászólásodra teljesen igaz ,hogy ha nem szóltál volna ,bölcs maradtál volna. Látom te is elkötelezett híve vagy egy témának(Kamionok). Nos hogyan vélekednél ha csak úgy betoppannánk az általad nyitott "igencsak színvonalas" topikba,és kedvenc időtöltésed tárgyát a SZAR jelzővel illetnénk. Ez az egyik. (Aszt hiszem jólneveltség hiányának lehetne nevezni eme tettedet)
    A másik.
    Magvas hozzászólásodból nem sok mindent tudtam kiszűrni,(lehet az én korlátoltságom az oka) ,de legalább valami féle indokot ha odapötyögtettél volna ,igencsak megkönnyítenéd a helyzetünket.
    Nos nem óhajtom tovább szaporítani a szót ,mindenesetre köszönöm a második hozzászólásodat ,melyben azért látszik a homo sapiens jelenléte benned,és ez igencsak örvendetes.
    És ha megengedsz egy jó tanácsot. Máskor ha elengedhetetlen kényszert érzel ,hogy meg nyilvánulj valamely témában azt tedd udvariasan ,lehetőleg némileg felkészülten.
    Tudod el tudlak küldeni úgy is a picsába ,hogy te megkérdezd ,mikor induljak.
    További jó fórumozást ,és virtuális szállítmányozást kívánok neked.
  • Richtofen
    Az hogy "szar", az nem vélemény. Miért szar? mert nem tudtál 10 perc alatt felszállni se?
  • Richtofen

• L Viper #17072
    Sztívblád
  • kamaszaki
    Jahm. Láttam a Magyar inváziót.
    Én kamaszaki néven repülök. Általában ejtőernyővel láthattok.X)
  • Sanyo
    Ebből a szempontból az FB béta volt a legjobb szerintem, az addig megszerzett tapasztalatok hirtelen nem értek sokat. :) A repmodell nagyon komolyan elment a jó (nehezebb) irányba, a leszállások rendszeresen géptöréssel vagy lezuhanással végződtek. Sokat repültünk és gyakoroltunk, megdöbbenésünkre a végleges FB repmodellje szinte semmiben sem különbözött az elözőektől. Nagy csalódás volt.
  • AudiQuattro
    Jolvan,nemszolok semmit,nemszeretném szétoffolni ezt a gyönyörű topikot..csak véleményem elmondtam...Jah sztemis király Benkő XD
  • Her Laca
    Srácok ! Ezen a BOB serveren tengődök ,VO101 Menyussal voltunk magyarok.
    Harcolgatunk ,harcolgatunk ,egyszer csak látom a belépőket. Maggi,Tomcsi,Vari ,Gida,Neghwar,Hetti .Meg még páran.
    Ihaj ,csuhaj :D Emberek! Mészárlás folyt. Tetszett.
  • Scottt
    Jó akkor idézem kedvenc celeb bírkózónkat:"MÉ NEM MÉSSZ EL ANYÁDBA?"
    Nem tetszik lehet tovább repülni,topik -fav ha bennevolt.
    Htx bye
    nalyib:Ha sikerül megtalálni,privi jöhet^^
  • nalyib
    Igazad van majd átszokunk a, hmm, Marine Sharpshooter 3-ra, látom lehet százméterről mesterlövészpuskázni (satukézzel:), mialatt idióta AI-k célt szaladnak neked és 30 méterről géppisztollyal mellédlőnek:D
    Ez is jó, ha az embernek nincs sikerélmény az életében, további jó nintendózást.
  • AudiQuattro
    Rendesen szar egy játék...
  • nalyib
    Штурмовик-nak írják oroszul, nem tudja valaki?
  • Richtofen
    2.04-ig volt FB+AEP, 3.0-tól már PF.

3.04-ről 4.01-re volt a repmodell váltás, ha jól emlékszem 2005 közepe felé (akkor az eljövendő BOB szimulátoruk repmodelljének tesztjeként emlegették). Szóval cirka 4 éve készül a BOB, durva.

Egyébként nekem is a 3.x repmodellek szimpatikusak (bár valószínűleg messzebb állnak a valóságtól, mint a 4.x-esek, pl torque és propwash hatások)
  • Sanyix
    volt egy a 3.01-es asszem, ahol úgy húzott a légcsavar, hogy még egy gyengébb gépet is alig lehetett egyenesben tartani. De azért ment az :)
  • L Viper #17061
    Hát az eladásokból élnek, ezért kellett kicsit kedvezni a "Vérpistikéknek", a mi bánatunkra.
  • nalyib
    A PF egyik bétájában állítólag mindent kihoztak az új modellből amit tud, aztán repülni is alig tudtak vele a játékosok, nem még harcolni.

Rá is keresek már.
  • Scottt
    Igen,ott körül ha jól saccolom akkor a legelső merged verziónak a legtutibb a repmodellje:)
  • L Viper #17058
    Köszi.
    Azt észrevettem, hogyaz alap PF-ben nehezebb az F4U-t letenni a hajóra, mint az 1946-ban.
  • JoeDestroy
    Router van?
    A tűzfalom az exet hozzá kell adni a spec fülön a kivételekhez.
    Egyéb tűzfalaknál is engedélyezni kell a prg kommunikációját, nem csak a portot. Hasonló üzenetek a fenti esetekben jöttek elő, igaz más szimeknél.
  • Vogel
    Pacific fighters óta vehető észre ez a "butítás". Akkor gondolták hogy az amcsi piac miatt kiadják. Onnantól jött sztem a lehúzás, nagyobb piac, több pénz. Akkoriban lett sok vérpisti a lobbyn.
  • Vogel
    Nekem a mostani repmodel elötti, + prop pitch. Ha jól tévedek akkor AEP 3.02... Jaj ezek a verziószámok. Még az időjárás is jobban tetszett, bár nem volt még zárt felhőzet akkor. Viszont a rossz idő az télleg rosz volt 0 látótávval.
  • L Viper #17054
    Üdv !
    A hozzáértőket kérdezem ,hogy melyik volt szerintetek a legjobb IL 2 verzió, amiben a repmodell a legfrankóbb pl. ?
    Nekem megvan gyáriban a Forgotten Battles, a Pacific Fighters és természetesen az 1946 is. ( legutóbbit csak épp kipróbáltam ídőhiány miatt )
    Igaz, hogy egyre "butítottabb" lett a repmodell?
  • Willenbrock
    A net 4 Mbit/s szélessávú.A spit vs. 109 4.08-al teljesen jól fut amúgy.
  • Willenbrock
    És nem megy már más szerveren sem:ugyanezt írja ki.Egyszer a WT_mod_409-hez sikerült csatlakozni de vörös skálában ingadozott a ping jel.Kicsit repültem egy Wildcattel aztán kiléptem.Most már oda sem tudok belépni.Igaz a mod újra lett azóta telepítve de ugyanúgy csináltam most is a telepítését ahogy leírtam.
  • Willenbrock
    Connection remote host failed,Reason:connection lost.Valami ilyet ír ki mindíg.Betöltéskor pedig a háttéren a csatorna térkép látható fekete-fehérben Channel mod 1940-41 asszem ez van ráírva és edited by Tomcsi.A verziószám a 4.09m.A mod telepítését eggyel alább leírtam,lehet hogy abban van a hiba?
  • Willenbrock
    Kikapcsolt tűzfallal sem enged be.Meg csak annyira piszkáltam a progit amennyit a csatorna mod jelent.Így csináltam:feltelepítettem a 46-ot,erre a 4.8-at.Az Ubisoft mappán belül csináltam egy bob mappát ebbe átmásoltam az egész 4.8-at.Erre a másolatra rátelepítettem a csatorna modot-total commanderben felülírattam vele az egész 4.8-at.Ezután a bob könyvtárban egy il2fb exe-t találtam indítófájlnak ezt megadtam a Lobbynak.Tűzfalon is engedélyeztem ezt az exe-t.Offline módban rendesen megy is,csak szerverhez nem csatlakozik.
  • zsoltfireman
    Szia Bucser,
    Ebben -#17035- tudsz segíteni?????
  • zsoltfireman
    Mert a gyűjteményemből hiányzik........
  • Richtofen
    "Nem értem mi a szándékod a "legelső" IL-2-vel.A '46-ban minden előző verzió benne van."

Én is rendszeresen elő szoktam venni a régieket. Teljesen más élmény :)
  • Bucser
    Sajnos semelyikben. Nem került bele Jutocsa munkája végül repülhető formában ha jól emlékszem.
  • zsoltfireman
  • Sanyo
    Egyikben sem sajnos, végül nem kerültek bele a játékba.
  • Sanyo
    Javítva, köszönöm.
  • Trucker39
    "A technika akkor színvonala " helyett A technika akkori színvonala
  • zsoltfireman

Olvasom.........
    "Reggiane Re 2000/Mávag Héja, Avia B.534 és a Letov S.328"
    Ezek a típusok,melyik módban repülhetők????
    Én még nem találkoztam velük!
  • Sanyo
    Ugyan régebben írtam, de csak most volt alkalmam rendbeszedni az írást: Il-2 - Egy fejlesztés története

Elírás, hiba, téves infó, megköszönöm ha ezekre felhívjátok a figyelmem. :I)
  • kamaszaki
    Fogtam magam és a csatorna modot beleraktam a il-2 mappájába. A BOB szerver működik. A többi így már gondolom nem lesz jó, vagy igeN?
  • TG Gida
    Nem értem mi a szándékod a "legelső" IL-2-vel.A '46-ban minden előző verzió benne van.
  • Her Laca
  • hetti
    Tomcsi: "A csatorna mod folyamatosan frissül. De működik! Van hozzá egy javítócsomag is a szerveren. Akit éredekel ki tudja próbálni. Szeretnék majd egy szervert indítani ami cooperatív jellegű dogszerver lenne mozgó aktív AI-val és csak egy moddal érhető el CRT 2 beállítás melett. Fontosnak tarom megjegyezni, hogy SAJÁT célra készült a mod és a mindenki számára drága szabadidőt basztam el rá.Nem nagyon érdekel más óhaja, sóhaja , panasza."